The Silent Weekend

Ice Queen 7

New member
../images/Emo203.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Enter שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish - Wanderlust, The Kinslayer אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: שביתה דבר רע שקרה השבוע: שמעתי שבקרוב יתחילו להפעיל מונה במוניות בכל ב"ש >_> עכשיו נסיעה לשיעורי מתמטיקה תעלה לי כמעט 40 שקל, וזה עוד רק המחיר של ההלוך O_O ולקחת אוטובוס לא ממש יעזור כי צריך להחליף פעמיים בדרך לשם וזה יקח שעתיים
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שתמשיך השביתה ושאני אוכל לבוא לערב ווית'ין >< אתר השבוע: Deviant Art מאכל השבוע: אין ספר השבוע: ג'יין אייר, הארי פוטר השישי (עוד חודש השביעי מגיע ^_______^) סרט/סדרת השבוע: עמוק באדמה, שנות ה70, מלון בבילון, עדי אשכנזי תמונת השבוע: זה פשוט ענק XDDDDDDDDD שארון כלאה את רוברט בבקבוק XD (והיא כזאת חמודה פה
בטח קצת שיכורה
)

יש ריח של גשם *__*

שיר/י השבוע של ווית'ין: אוברקאם, פרלאוףלייט, והמון מאנטר שיר/י השבוע לא של ווית'ין: דד בוייז פוום, קאם קאבר מי, סוואנהארט, דה פרעה בלהבלה.. - נייטוויש אלבום השבוע: אנטר, ווישמאסטר, אנג'לס פול פירסט, הסינגל של בלס דה צ'יילד מה את/ה שומע/ת עכשיו: דה םורטרייט בביצוע של טל, התחלף לטבעול רוקנרול של סאלי XD דבר טוב שקרה השבוע: ירד אתמול מבול אז יצאתי החוצה ונרטבתי *___* דבר רע שקרה השבוע: אלרגיה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מתחילות הוועדות אתר השבוע: תפוז מאכל השבוע: רביולי בטטה ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: עקב"נ, 8 כללים פשוטים, בנות גילמור, איי לאב ניו יורק תמונת השבוע:

Liquid Dreams

New member
איי לאב ניו יורק XD

אני לא הטיפשה היחידה שרואה את זה XD [בלי להעליב, כן? ++] אני לא מפסיקה לצחוק מהטראש הזה XP

Liquid Dreams

New member
XDDDD

זה כלום לעומת איך שהיא צרחה על פלייבור פלייב כשהוא לא העיף אותה מהתוכנית ++ |מכורתטראש|

../images/Emo183.gif../images/Emo187.gif../images/Emo188.gif../images/Emo99.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Never-Ending Story שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nightwish-Sacrament of Wilderness, FantasMic, Kinslayer Epica- Living a Lie אלבום השבוע: אממ.. אין ס.ס מה את/ה שומע/ת עכשיו: Grace של ווית'ין ++ דבר טוב שקרה השבוע: גשם!!!
קיבלתי 95 בגיאומטריה :) דבר רע שקרה השבוע: היה מבחן בפיזיקה -_- משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לקבל לפחות 55 בפיזיקה
, שהסתדרות המורים גם תשבות ]: אתר השבוע: http://endogenisis.deviantart.com/ מאכל השבוע: פרינגלס
! ספר השבוע: ורוניקה מחליטה למות- פאולו קואלו סרט/סדרת השבוע: הפרקליטים *_* תמונת השבוע:

עונה ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: OSH.. ואני חייב להודות, גם מה עוללת
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: elis-black angel, tristania-sanguine sky, nightwish-TPSTO, כל DPP, epica-run for a fall, כל memorial של דיסטורטד, כל מידיאן של קריידל, character של dark tranquillity, טוב נו יש עוד הרבה
אלבום השבוע: DPP tristania-illumination DT-character distorted-memorial ועוד ועוד ועוד
מה את/ה שומע/ת עכשיו: the gathering-strange machines דבר טוב שקרה השבוע: היה בו רק מבחן אחד
(וקיבלתי ציונים ממש טובים במבחן ובבוחן בספרות!
) דבר רע שקרה השבוע: חורף
(כן כן, כבר אמרתם לי כולכם שאני מוזר כי אני לא אוהב חורף
זה לא אני המוזר, זה אתם המוזרים
אני היחידי הנורמלי!
) משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: רק שהשביתה לא תיגמר! >< אצלנו בבי"ס מלמדים כמעט הכל ככה שאנחנו לא נדפקים, אבל מקצועות מפגרים כמו תנ"ך התבטלו ווהו! אתר השבוע: אין לי שמץ
מאכל השבוע: פחזניות ממולאות בגלידת בננה
ספר השבוע: 1984 סרט/סדרת השבוע: הממ לא ראיתי הרבה טלוויזיה השבוע, אבל אולי משמורת
תמונת השבוע: (הפעם הוספתי
) סופ"ש מגניב לכולם

taroboy

New member
החיזפון מהשטן,הסבלנות מובילה לשלגיה../images/Emo113.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אנטר
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אממ TPSTO של נייטוויש
אלבום השבוע:אושנבורן
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Leave me alone-Hanna Pakarinen דבר טוב שקרה השבוע: גשםD: דבר רע שקרה השבוע:אין משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עוד גשם?D: אתר השבוע:יוטיוב מאכל השבוע:אין ספר השבוע:אין סרט/סדרת השבוע:8 כלליפ פשוטים
תמונת השבוע:

שלהלה

שיר/י השבוע של ווית'ין: אממ.. כל The Silent Force שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל DPP ++ אלבום השבוע: TSF + DPP [מקורי, הא?] מה את/ה שומע/ת עכשיו: For the Heart I Once Had אינסטרומנטלי - Nightwish גשםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםD::::: דבר רע שקרה השבוע: המ. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אה, שתגמר השביתה? D:" אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: אני עצלנית מידי לענול על הנ"ל

אממממ

שיר/י השבוע של ווית'ין: Dark Wings שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Creek Mary's Blood - Nightwish אלבום השבוע: Once - Nightwish מה את/ה שומע/ת עכשיו: WITHIN TEMPTATION - Towards The End דבר טוב שקרה השבוע: כלום. דבר רע שקרה השבוע: כל השבוע הזה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיעבור מהר. אתר השבוע: myspace. מאכל השבוע: פרטיות מוקפצות חח... ספר השבוע: שיחות עם אלוהים 3. סרט/סדרת השבוע: סדרות נחמדות שנתקלתי בהן לאחרונה - מחשבות פליליות, נשות קבע, המפענחת. תמונת השבוע:

Amir Noy

New member
הממ...היה סוף שבוע מעולה../images/Emo122.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אממ...מתלבט בין Ice Queen & The Promise & Somewhere שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אמ..סאקרמנט - נייטוויש..כמה של הים ואפוקליפטיקה אלבום השבוע: Nightwish - Wishmaster / Oceanborn מה את/ה שומע/ת עכשיו: Epica - Sensorium דבר טוב שקרה השבוע: הממ...יום רביעי - תל אביב, יום חמישי - תל אביב, יום שישי - סתם בלגן אצלי בבית
דבר רע שקרה השבוע: הממ..לא נראה לי היה משהו
רק טיפה מבולבל מהכל
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הממ..להפגש עם כל מי שלא ראיתי די הרבה זמן
אתר השבוע:הממ...סוג של ישרא בלוג
מאכל השבוע:
ספר השבוע:לא יצא לי
סרט/סדרת השבוע: סדרה - בליץ' תמונת השבוע: הממ..

A t a s h i

New member
באיחור, כרגיל. P:

שיר/י השבוע של ווית'ין: Restless. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Trisomy - All Alone. אלבום השבוע: Sengir - Sign of Devotion. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Trisomy - All Alone. דבר טוב שקרה השבוע: פולין, יומולדת. 3> דבר רע שקרה השבוע: לא יודעת. :X משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שישי אצלי. יומולדת וזה. יהיה טוב. D: אתר השבוע: Last.fm. מאכל השבוע: כל אוכל שהוא לא מפולין? :X ספר השבוע: אין. סרט/סדרת השבוע: 'CSI: NY'. עונה 3!!(*%^(*^%
תמונת השבוע: נה.

למעלה