The Silent Weekend

אזירפאל

New member
../images/Emo41.gif The Silent Weekend ../images/Emo118.gif

אין לי כל כך זמן, אז אין סטטיסטיקות השבוע. מצטער.
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע מהנה!

אתה צריך להצטער../images/Emo69.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: ice Queen שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Evanescence - Breath No More
, Nightwish - For The Heart I Once Had אלבום השבוע: Breaking Benjamin - Phobia
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Placebo - Infra-red דבר טוב שקרה השבוע: גשם :) דבר רע שקרה השבוע: מבחן בפיזיקה >< משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגשקומונה, אולי? אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: סלט ישראלי של ארומה
ספר השבוע: שוב - Harry Potter and the Deathly Hallows
סרט/סדרת השבוע: מחשבות פליליות, האוס. תמונת השבוע: --->

TheImpactBoy

New member
מעולם לא התלהבתי מאיימי,

היא תמיד נראת לי מסוממת קשות, וזייפנית על... היא חורקת את הגרון שלה בהופעות.. וזה ממש כואב לשמוע. אבל שארון גם גבוהה כזאת, וסקסית

איימי שווה../images/Emo88.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif../images/Emo129.gif

ויש לה קול...כ"כ יפה
. ושארון? גם
.

../images/Emo12.gif יותר טובה מבחינת מה?

השירה?
הכישרון?
המראה?
שרון לא רואה את איימי לי ממטר גם עם טלסקופ
וסליחה כל מעריצי אוונסנס
אני הולך לתפוס מחסה

../images/Emo103.gif

שירה- לדעתי היא שרה הרבה יותר טוב ממנה. אני לא יודעת לאיזו רמה שארון מגיעה אבל איימי מגיעה לאיזה סופרן משהו פחד, והקול שלה מגוון ועשיר וטוב ולא גורם לי לרצות לדפוק לה כאפה. הקול של שארון פשוט מעופף מדי וזה מעצבן.
טוב, על טעם ועל ריח אין להתווכח, אבל להגיד שאיימי לי לא מוכשרת זה קצת טיפשי... יש לה איזה 3 אוקטבות והיא בכלל לא למדה לשיר. ומן הסתם אם היא לא היתה כל כך מוכשרת הם לא היו מצליחים כל כך (יותר מווית'ן טמפטיישן
) והיו נשארים להקה פחות מוכרת.
שארון מאגניבה, אבל איימי פשוט ניראת יותר טוב
לך לךָ

../images/Emo69.gif

שרון, סופרן גם היא, בשונה מאיימי לי, לא נשמעת רוב הזמן כמו מאיה בוסקילה
גם היא ד"א לא למדה לשיר. מיטריאנה היום יותר מצליחה מוויט'ין
קשה לי להאמין שמישהו פה יגיד שהיא יותר מוכשרת מהם
שארון נראית פי 5234632 יותר טוב מאיימי לי! והיא עוד הרבה שנים מעליה, אחרי לידה

../images/Emo103.gif

זה בגלל שאוונסנס צריכים להופיע פעם בכמה ימים הופעות ארוכות. תשמע את ההופעות שלהם מתחילת הטור והקול שלה נהדר שם, למרות שאני אוהבת את הקול שלה ברוב ההופעות. וחוץ מזה, מה רע במאיה בוסקילה? אתם לא ממש במקום שלה ומטה שאתם יכולים לרדת עליה ככה. וגם אם אתם לא חושבים ככה, עובדה שלאוונסנס יש שם עולמי יותר מווית'ן טמפטיישן, שעם כל הכבוד נשמעים כמו יער פיות. ושארון ניראת טוב יחסית למישהי זקנה כמוה

וויט'ין מופיעים הופעה ארוכה כל יום../images/Emo6.gif

זה מה שעושים בטור >< ושוב, כמו שאמרתי מקודם, אז מה אם יש להם שם עולמי יותר?
כל אומני הפופ שמריצים באמטיוי ובכל תחנות הרדיו המיינסטרימיות הם בעלי שם עולמי יותר מוויט'ין, ורובם גם יותר מאוונסנס ד"א. זה אומר שהם איכותיים יותר? כל כך לא
אני לא אגיב על ההערה האחרונה. רק אחכה עוד 10 שנים לראות איך נראית איימי

../images/Emo103.gifשוב,

אף אחד פה לא יותר טוב כדי להעביר ביקורת על כאלה שיותר מצליחים ממנו. גם הזמרים הכי פופיסטיים ומומסחרים עדיין איכותיים. חלקם, לפחות. וגם אם זה צורם לכם באוזניים כי זה לא מספיק קשוח ומתכתי, זה לא אומר שזה לא טוב.

adida33

New member
למה להשוות את איימי למאיה בוסקילה?!../images/Emo5.gif

הכל שלהן בכלל בכלל לא דומה! מאיה בוסקילה הייתה מתה שיהיה לה קול כמו של איימי לי! איכ מאי בוסקילה
. איימי מדהימה
ושרון כוסית, אבל לא יפה.. איימי לי בדיוק ההפך.. היא ממש יפה אבל היא לא כוסית...

למעלה