../images/Emo123.gifחליפת גשם Spidi, חלק אחד, למכירה
לרגל החלפת השעון לשעון קיץ ...
מבצע חיסול על חליפת החורף.
אל תגידי:
באתי...
ראיתי...
למה לא קניתי?!
איזה אהבלה הייתי...
מכירות סוף עונה
מכירת חיסול
________________________________________________________________ רכבתי תחתיה עם Dainese ממוגן, מגן גב, בטנה מחממת והיא עלתה בקלות. החליפה מידה M מדגם H2Out, דגם "נושם" שלא מזיעים בתוכו, לא סתם עוד "חליפת ניילון" רגילה. לחליפה כיסים רבים כולל כיס מיוחד לנייד/ארנק. סגירה בריצ´רץ´ ו/או סקוטש. בעלת פסי "מחזירי אור" על מנת שהרוכב יהיה מובחן בקלות, ברכיבה לילית או במזג אויר סגרירי. אין בארץ חליפה דומה. החליפה חדשה כמעט לגמריי, השתמשתי בה פחות משבוע. אני מוכר את החליפה כי אני כבר לא רוכב על אופנועים ואין לי שימוש מעשי בה. ניתן לראות את החליפה בנתניה, רעננה ונס ציונה. שיחת טלפון או מסר יפשטו את הנושא. למרות שהחליפה חדשה לגמרי, מוכן למכור במחיר "יד שנייה" ____________________________________________________________________ ועכשיו אוסיף עוד פרטים למען ה-"מתעניינים": זוהי תגובה עם שילוב קטעים ממסר תגובה ששלחתי לאחד הח'ברה בפורום. אני קניתי אותה בחו"ל באזור 570 ש"ח. בגלל שזו נחשבת חליפה יקרה לא מייבאים אותה בכלל לארץ. היא ברמה הרבה יותר גבוהה מ-"חליפת הניילון" של ברוש. רכבתי איתה פחות משבוע בסך הכל, אני יודע שבארץ אין הרבה ימים גשומים ולכן אין הרבה הזדמנויות להשתמש בה. מקרה שהיה, כך היה: באחד הימים, כאשר רכבתי לעבודה, יצאתי עם שמש מנס ציונה. באזור תל אביב החל גשם, גשם רצחני. בהרצליה הייתי רטוב עד לשד עצמותיי. ישר הלכתי וקניתי סט של בגדים: ג´ינס, גרביים, תחתונים. החולצה הייתה הדבר היחיד שנשאר יבש. כאשר הגעתי למשרד, נכנסתי למקלחת בכלל לפני שחשבתי על עבודה או יכולתי להתחיל. מקרה זה דרבן אותי לקנות ציוד הגנה בפני גשם. משהו יותר רציני ממעיל העור איתו רכבתי באותו היום. מבחינתי אם כבר נפלה ההחלטה לקנות, נלך על ציוד טוב, טוב יותר מהסטנדרט שהציעו בשוקן. כאשר הייתי באיטליה באחת החנויות במילנו, הלכתי על חליפת הגשם המרשימה ביותר שהיתה ל-Spidi. זאת חליפה, שבגלל המחיר שלה, לא חשבו בכלל לייבא אותה לארץ. יש והיו הרבה מתעניינים בחליפה זו. כל האנשים שבאו למדוד היו ארוכים מדיי או "רחבים" מדיי. אני אוהב את הציוד שלי צמוד על מנת שלא יתנופף ברוח ולכן הוא יתאים לאנשים דומים או קטנים יותר. מכיוון שאף אחד עדיין לא בא ושם כסף על השולחן, החליפה עדיין למכירה. אם היה מישהו שהיה מודד אותה והיא הייתה מתאימה לו, אז הייתי מוכן להתגמש במחיר למרות שקניתי אותה במחיר מאוד גבוה, עבור אופנוען שיקנה אותה ל-"שימוש עצמי" אהיה מוכן ללכת לקראתו/ה _____________________________________________________________ אני מבקש 300 שקלים חדשים עבור החליפה. המחיר הזה נמוך מהמחיר ששולם עבורה בחנות, כ-570. אם יגיע מישהו למדוד והחליפה תתאים לו, אהיה מוכן להתגמש במחיר. עד היום, כל מי שהגיע ומדד, החליפה היה קטנה מדי עבורו. כמו שאמרתי, אני בגובה מטר שבעים והיא מתאימה למבנה גוף רגיל. _______________________________________________________________ אני בגובה 1.70~ מוצק, חסון וחינני. (יש האומרים "סוסון") החליפה תתאים למבנה גוף רחב (בכתפיים) היא לא תתאים למבנה גוף עבה (בכרס)