SV1000S 2004 למכירה

yintang

New member
../images/Emo32.gif פרוייקה מחפש בית חם

אני מחפש בית חום ואהבה ומבטיח לתת המון אהבה ואינסוף ליקוקים וכשכושי זנב בתמורה. אני מבטיח שאתנהג למופת ואוהב אתכם בנאמנות לנצח אם תהיו ההורים שלי. הכלב המתוק הזה הופיע אצלנו בחצר לפני מספר ימים כשהוא מבוהל לחלוטין ועם המבט הכי עצוב , פגוע ונעלב כאילו אמר לנו:איך הם יכלו לזרוק אותי מהבית? למה הם לא אוהבים אותי יותר ? כמה אכזריים אנשים יכולים להיות? כפי הנראה הוא הסיפור הקלאסי של כלב שנלקח כגור מתוק, שימש כצעצוע חמוד למשפחה מספר חודשים ואז כשנמאס לטפל בו והילדים כבר אבדו עניין נזרק לו לרחוב במקרה הזה לקיבוץ. לי יש כבר ניצולה משלי שאומצה כבר לפני שנתיים שהגיעה אלי בדיוק באותה הדרך , אני עומדת ללדת ממש בקרוב ואין לי את האפשרות לאמץ את החמודי הזה למרות שבכל פעם שאני רואה אותו אני פשוט בוכה כי יש לו מבט ממיס לב. הוא מקסים ומנומס מאוד ומלא באהבה ואני בטוחה שיביא הרבה אושר לבית שיקח אותו. אז ... אנשים טובים הצילו אותו מגורל מר של הומלסיות או חיים במכלאה . מצורפת תמונה להמחשה , הוא כלב קטן יחסית וכפי הנראה אפילו לא בן שנה , מתנהג יפה מאוד עם כלבים , ילדים וחתולים. קחו אותו בבקשה !!! אנחנו נמצאים באיזור רחובות.

../images/Emo41.gif SV1000S 2004 למכירה

במצב חדש מהשקית, ללא שריטה. יד שניה 9500 ק"מ ועדייו באחריות, מטופל אצל ארנון. אופנוע וי טווין חזק ויחודי, חווית רכיבה אחרת. עם האופנוע ימסר במתנה סט זוג גלג"ש ושרשרת מקוריים!! חדשים בשווי 2000 שקלים (התחליפי עולה 1000) למכיה שני סטים של ציוד רכיבה מלא (אם לא ימסרו עם האופנוע): קסדת שואי XR800 ו HJC CL14 חדשה לחלוטין שניהם מידה S זוג מגני ברכיים UFO במצב חדש לחלוטין, נלבשו פעם אחת! מגן גב מלא PRO LIFE וחגורת כליות במצב חדש לחלוטין נלבש פעם אחת! 2 זוגות כפפות קייץ וחורף lookweel קרבון מצב סביר מעיל רכיבה ספידי חורפי נגד מיים, בטנה מתפרקת עם כל המיגונים. בן חצי שנה מעיל רכיבה חורפי של ברוש, בטנה מתפרקת עם כל המיגונים במצב חדש לחלוטין! מידה XS לא נלבש מעולם מגפי רכיבה SIDI ורטברה 2 נגד מיים (TEPOR) חדשות לחלוטין נלבשו שעם אחת!! מידה 47 בלי קשר, למכירה מסך מחשב שטוח (דק) 17 אינץ' של Fujitsu חדש באריזה המקורית. לא היה בשימוש מעולם. חג שמח רוני 054-4971513

ספייק ®

New member
VStrom 2004 מלוקק למכירה ../images/Emo26.gif

למכירה Suzuki DL1000 VStrom במצב חדש לחלוטין 1. צבע כחול 2. מודל 2004 3. 2000 ק"מ בלבד 4. יד ראשונה 5. תוספת מגן מנוע + שלדה של GIVI 6. תוספת שני צופרים אימתניים 7. תוספת כיסוי מושב של Bagster בצביעה תואמת 8. תוספת ג'ק אמצע של MoTech גרמניה פרטים במסרים.

xfwind

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gifמה../images/Emo35.gifלמה../images/Emo35.gif

ספייק ®

New member
התחתנתי ... ../images/Emo70.gif

... עם אחלה בחורה (מודל 77 יד ראשונה)
... והעול הכלכלי החדש לא מותיר לי הרבה ברירות, כי אם לרדת למשהו זול יותר. ספייקי.

ספייק ®

New member
קיבלתי אחריות בתנאים מיוחדים ../images/Emo45.gif

כל עוד מקפידים על הטיפולים הנכונים ובזמן, אזי האחריות היא לכל החיים, שווה בהחלט
ספייקי.

jackel1

New member
../images/Emo91.gifאפשר לייעץ לך משהו ???

בתור בעל נסיון במכירת האופנוע לתקופת הנישואים (בנסיבות קצת שונות) , אתה תתחרט וזה בדוק !!! בדוק טוב טוב טוב את האפשרויות שלך להשארת האופנוע כי אח"כ קשה מאד לחזור ולקנות. אני לא רוצה סתם לערער את החלטתך, פשוט הייתי שם כבר... חזרתי לאופנוע לפני מס' חודשים וזה היה קשה מאד (כלכלית) . עכשיו אני מחזיק אותו בשיניים + אשה + ילד !!! לא קל אבל שווה. גבר בדוק שוב ושוב את האופציות ועשה שוב חושבים בהצלחה בכל מה שתחליט

ספייק ®

New member
../images/Emo51.gif הנושא נלקח בחשבון

כרגע אני עדיין נהנה ממנו עד שיימכר, ואח"כ ... אלוקים גדול
ספייקי.

ספייק ®

New member
שלילי

הוא נמצא תחת ביתי באזור ירושלים, אבל יגיע לכל מקום באזור כדי לפגוש קונים פוטנציאליים, גם אצל יוני. ספייקי.

למעלה