Summers

../images/Emo41.gif Summers ../images/Emo41.gif

אם לא ראיתם עדיין את החמישית- צאו מכאן עכשיו..
חמישית וסוף חמישית האם לדעתכם היה חכם לצרף את דון סאמרס מצד אחד, ולהרוג בהמשך העונה את ג´ויס סאמרס? (נכון ש´הגופה´ היה פרק מדהים. אבל מבחינת העלילה, האם זה תרם לה, האם ג´ויס היתה מיותרת בעיניכם?) איך אתם חושבים שזה תרם לעונה החמישית? אני חושבת שזה היה חשוב מצד אחד, בשביל ההקרבה של באפי בסוף העונה. שאחד הדברים החשובים בעונה הזאת היו שבעצם ג´ויס חלתה במשהו, שזה לא היה קשור לעולם מלא השדים של הסקובי גנג בכלל ובאפי בפרט. ושהיו צריכים להביא את הסיפור הזה לאנשהו, לא שפשוט היא מבריאה, כי בחיים האמיתיים- אנשים לא חולים בדברים כאלה ומבריאים תמיד. אלא שהנה, לא הכל סוף טוב. יכול להיות שהדמות של ג´ויס מיצתה את עצמה.. ושאם היא היתה ברקע עם כל הסיפור של דון, היא קצת היתה ´גב´ לבאפי.. ואולי זה היה מונע את ההקרבה. לגבי דון- אני ממש ברגשות מעורבים כלפייה, כי הדמות שלה די מעצבנת אותי. קשה לדעת. ואל.

buffstar

New member
../images/Emo41.gif בשבילי זו עסקה שווה

לא אהבתי את ג´ויס
קיבלתי את דאון שאותה אני אפילו יותר לא סובלת (אפילו שיש שיפור, אולי נשקם את הקשר ביננו) ככה שבכל מקרה באפי היא הSummers היחידה שאני אוהבת. אבל המוות של ג´ויס וההגעה של דאון ממש תרם וביגר את הדמות של באפי (לא בטוח לטובה. מישהו אמר דיכאונית?) אבל בזכות זה עונה 5 הייתה טובה כמו שהיא אז אני מאשרת את העלילה (למה לא דחפת את דאון מהמגדל? למה? למה?)

לiלה

New member
מי שלא ראה חמישית... לא להיכנס....

אז בקשר למשפט שבו אמרת "מישהו אמר דכאונית?".... אני אמרתי הרבה פעמים! אבל סך-הכל אהבתי את ההחלפה, היא עשתה רק טוב לסדרה... נמאס מג´ויס.... אז טוב שמגוונים לפעמים.

WillowFreak

New member
קצר ולעניין : מוות לדון ../images/Emo123.gif

לא סבלתי את ג´וייס אבל כשהגיע דון האחות הקרצייה מהגיהנום למדתי להעריך את רגעי החסד שהיו לי עם ג´וייס ומייד לאחר הופעת העכברוש הקטנה אפילו זכתה לכינוי חיבה מצידי... ג´וייסי

max2k

New member
לא ../images/Emo41.gif

ההחלטה להרוג את ג´ויס באה ממש במקום. לדעתי דווקה היה לאן ללכת עם הדמות שלה. כל העונה הריי עסקה לא בבאפי ילדת הקולג´ השמחה והעליזה שהיתה,ולא בבאפי רצינית ומבוגרת כמו גו´יס עצמה. אחד הדברים הכי חשובים בעונה הזאתי היה שבאפי לא רק כשכבר אין לה על מה להשען אלה גם עכשיו בפתאומיות צריכה בלי חבר, בלי אמא, ובלי אבא לגדל עם ילדה מתבגרת עם בעיות הרבה יותר גדולות מאחת בגילה.

M16B

New member
אני אהבתי

שנאתי את ג´ויס כי לדעתי היא פשוט אמא מעצבנת!!!! ומפגרת ואהבתי את דון במקום כי היא הולכת ומשתפרת היא לא תינוקת מפונקת כול העונה אז נכון בהתחלה ייחלתי שהיא תמות מוות איטי וכואב אבל בערך כשג´ויס חלתה היא נעשתה נורמלית+. וזה ביגר את באפי שזה דבר טוב, וחוץ מזה התלהבתי מהרעיון שהיא לא היתה ופתאום היתה זה היה מגניב. וגם אהבתי את הקשר שלה אם ספייק. בקיצור אהבתי אותה ואהבתי את החמישית אהה ושנאתי את ריילי כול כך שמחתי כשהוא עזב..... אני בעד ספייק(
) וזה לא הולך טוב אם המפגר הזה שם

ד י י ז י

New member
כן. ../images/Emo41.gif

אני חושבת שבלי הסיפור של דאון וג´וייס העונה החמישית היתה נשארת בערך כמו הרביעית. כל הרעיון של העונה היה משפחה. חלקה לא ממש אמיתית נכון , אבל שימו לב שבאפי מגינה על דאון יותר מכל דבר בעולם. אני חושבת שזה התחיל כשאמא של באפי חלתה. בפרק ´אני האמיתית´ רואים איך באפי מתייחסת לדאון כאל מעמסה, התנהגות כמו של שני אחים - כשהקטנה מחקה את הגדולה (גם אני הייתי ככה.. מודה.
) יכול להיות שעקב המוות של אמא שלה היא הרגישה שהיא צריכה לשמור על פיסת המשפחה היחידה שנותרה לה שזה כמובן דאון (ואבא שלה , אבל הוא לא ממש בתמונה..) ובגלל זה היא גם קפצה. (מעניין את מי העולם יותר צריך.. הקוטלת או אחותה הקטנה?). הרעיון שג´ויס מתה ממחלה ולא שום דבר שקשור בפי השאול היה מאוד חזק , כי אין לבאפי במה להלחם , אין איזה לב של שד או דם של קוטלת לשתות... זה תלוי ברופאים, לא בבאפי. כל זה תרם לתהליך התבגרות של באפי כמו שאמרו פה, והפעם בסוף השנה, באפוקליפסה, סוף העולם השנתי היא לא רק עשתה את זה כדי להציל את העולם, היא עשתה את זה כדי להציל את אחותה. אז מה שכל ההתפלספות שלי מנסה לומר זה - כן.

Randy Giles

New member
אתם לא מתחייסים לזה נכון :)

כל הקטע של המוות של ג´וייס וזה שדון באה לא קשור לזה שהדמות לא הייתה חשובה, שהיא מיצאה את עצמה, שהיו צריכים להביא סמארס חדשה, זה הכל קשור לבאפי ולהתפתחותה כאדם בוגר. התיסריטאים היו חייבים להכניס תפנית מסויימת שתעזור לה להתפתח. הם הכניסו את דון כדי שהם "יהרגו" את ג´וייס ואז בעצם כל האחריות על דון תיהיה מוטלת על באפי וככה באפי תתבגר ותצטרך להתמודד יותר עם החיים ולא רק עם שדים. עם ג´וייס הייתה נשארת אז באפי והסקוביז היו ממשיכים בצרות הרגילות שלהם וג´וייס הייתה בנתיים מטפלת בדון ואז לא רק שלדמות של דון לא היה שום פואנטה אלא גם שלעונה החמישית לא היה פואנטה כי אז יופי באפי הצילה את העולם מאלילה וזהו, הסתיים הסיפור. הם היו חייבים לתת לה בנוסף להתמודדת עם החיים בלי אמא (ובלי אבא כמובן) והקושי בלפרנס את עצמה עוד מישהי שבאפי תצטרך לפרנס ולגדל ולעזור להתמודד. וחוץ מזה, ממתי בבאפי הורגים מישהו בגלל שהדמות מיצאה את עצמה או נגמר החוזה או משהו? זה החלק המיוחד בבאפי שלמרות כל המיתות, זה הכל מכוונות עלילותיות בלבד, לדוג´: המוות של מיס קלנדר- כדי שאז הפיכתו של אנג´ל חזרה לטוב לא תיהיה פשוטה (כי כמו שזכור לכם, הוא הרג אותה מתי שהיא מצאה את התרופה בשבילו) ובאפי תצטרך להרוג אותו וכל סוף העונה המדהים הזה יתרחש ולתת סיבה להרבה לשנוא את אנג´ל ואז כשהוא חוזר לכעוס על באפי וכל השירשור הנורא שנכלל בזה.

IDOffryn

New member
לא ממש מסכים איתך../images/Emo41.gif

ג´ויס מיצתה את עצמה .. אני לא חושב שזאת אחת מהדמיות שיכולות למצות את עצמה כי בסך הכל עד העונה ה5 לא היה לה כזה תפקיד גדול בעלילת באפי.. ואני לא יודע מה בא ראשון הרעיון להרוג את ג´ויס או לצרף את דאון.. נראה לי שברעיון הגדול הם נגשו לעונה ברעיון "באפי מתמודדת עם החיים האמתיים"(או לפחות מתחילה סוף סוף) ואני יודע שג´וס די תכנן להחזיר אותה למשפחה... ותחשבו על זה מתי בכלל רואה אותה כל כך הרבה עם המשפחה אולי חות מסוף עונה השנייה ותחילת העונה השלישית לא רואים אותה ממש דואגת לאמא שלה יותר מידי.. ושימו לב שבעונה הרביעית ג´ויס מופיעה בדיוק ב3 פרקים(למרות שזה גם בגלל סיבות של השחקנית) ושימו לב איך היא התקרבה אלייה בעונה החמישית . נראה לכם שזה בגלל דאון?? יכול להיות,לא? ובקשר לדאון אני ממש לא חושב שהיא מיותר הדמות עצמה נורא טובה! נכון שיש לה קטעים נורא מעצבנים ולפחות העונה החמשית היא נורא נחוצה להרעיון להכניס אחות משום מקום היה גאוני!

JoyceFreak

New member
מהה?????../images/Emo46.gif../images/Emo151.gif../images/Emo58.gif

ושוב:.... מה?????? ג´ויס מיצתה את עצמה??? נכון שג´ויס זה לא תפקיד כזה גדול אבל עדיין....זאת ג´ויס! joyce rocks!!! איפה אתה חי?? מה אתה אומר?? למה?? סתתתתתתםםםםםם........חחחחחח עכשיו ברצינות אני באמת לא חושב שהרגו את ג´ויס כי היא מיצתה את עצמה, הם הרגו אותה כי אז על מה כל העונה השישית והחמישית תישען? כל הקטע זה שבאפי מתמודדת עם החיים. כשהיא צריכה לגדל את דון ולשמור ולדאוג לה כל העונה מקבלת היבט אחר... חצי מהפרקים בעונות הבאות (6,7) מסתמכים על זה שבאפי לבד עם דון והיא צריכה להתמודד גם עם הבעיות שלה וגם עם של דון, היא גם צריכה לפרנס אותה ואת דון מה שהופך את זה ליותר מסובך...ככה אני חושב...

IDOffryn

New member
במשפט הראשון התכוונתי..

לג´ויס *לא* מיצתה את עצמה.. איכשהו נעלם שם ה´לא´.... זה גם יותר הגיוני להמשך המשפט!

למעלה