Summers

ANGEL N

New member
בקשה לכל מי שראה את העונה החמישית..

ספויילר לחמישית כמובן אז קודם אני רוצה לבקש מכל מי שראה כבר את העונה החמישית מאוד להזהר ולא להרוס למי שלא ראה את העונה החמישית, גם אחרי הפרק שבאפי מגלה שאמא שלה מתה (הפרק לפני הפרק "הגופה") תשתדלו לא להגיד שגו´ס מתה. אני ידעתי שהיא תמות ואני חושב שזה הרס שלי הרבה מהפרק "הגופה", כל הפרק בנוי ממחשבות שנכנסות ויותאות מהמציאות. כל ההתחלה מאוד מבלבלת כשלא יודעים מה באמת קרה לגו´ס, אני בטוח שהרבה חשבו שגו´ס קפץ קצת בזמן ושגו´ס החלימה, גם העניין שפתאום באפי רואה (במחשבות) שלוקחים את אמא שלה לבית החולים באמבולנס ויש סיכוי שהיא תבריא הוא קטע מאוד מבלבל למי שלא יודע שגו´ס תמות. אז בבקשה תשדלו לא להזכיר כ"כ מהר את המוות. לגבי המוות אני לושב שהוא אחד הדברים שגרמו לבאפי למות בסופו של דבר. כל הדברים שאמרתם הם נכונים, היה כאן עניין לבגר את באפי ולתת לדון חשיבות גדולה יותר ממה שראינו עד לאותם פרקים. אל תשכחו שבאפי עברה דברים מאוד קשים בעונה החמישית ומאוד יכול להיות שההחלטה שלה היתה שונה אם היא לא היתה עוברת את כל הדברים האלה. היא היתה כ"כ בדיכאון וכ"כ מתוסכלת מהחיים שזו היתה ההחלטה שהיתה לה הכי נוחה, במיוחד ככל הזמן היה לה ברשא שמוות הוא המתנה שלה...

matanbu

New member
../images/Emo41.gif

חלק ממה שעשה את העונה החמישית נפלאה כל כך זה העובדה שהתפקיד של באפי זה כבר לא להלחם בשדים, אלא לחיות, כשאר אנשי-האדם המעריצים אותה פה למטה. THE REAL PEOPLE יו קנואו. ... היא כבר לא ילדה, זהו, הסוף לתמימות.
עכשיו REAL LIFE, ואיך שזה בנוי בתוך העלילה ואיך שבאפי כדמות וכסדרה מתפתחת לתוך זה - זה גאונות. (חוצמזה, כולם חושבים רק על באפס, כרגיל, מה עם שאר האנשים? עכשיו שאין ספריה, ואין מג´יק בוקס, צריך בית כלשהו לסקובי גנג). וכמובן, מה רע בכמה סיבות לאמלל את צופי באפי יותר - ומה יותר מאמלל הייצור חסר הרחמים של דון או המוות של ג´ויס אין תשובה בעניין. בינתיים.

יש לי רק סיכום קטן של כל השרשור ../images/Emo41.gif

ככה- שונאת את דוון!!! אני מצטערת שהיא באה לעונה ה5 והפסדנו את ג´וייס.. כי היא נהיתה יותר טובה עם העונות.. שנאתי אותה גם- בגללה אנג´ל הלך... שתמות או שהיא כבר:) חבל שדוון לא מתה... ואם מדברים על משפחת סאמרס- ספויילר לשישית- שישית-
תגידו איפה אבא של באפי? הרי היא מתה הוא לא בא להלוויה? היא חזרה לתחייה לא מספרים לו שישמח? מה הולך פה?

ד י י ז י

New member
אז זהו , קטע דפוק ../images/Emo58.gif 6X01

הם החליטו לא לספר לאבא של באפי , שהבת שלו מתה כדי שדאון תגור איתם.. מה זה אמור להביע?? סיבה ממש דפוקה כדי לא להכניס את דמות האבא.

וואו לא שמתי לב-../images/Emo58.gif

ספויילר ל6 אוף באמת טפשי... למרות שהיום מצאתי תמונה של האבא גוייס וליטל דוון:)

IDOffryn

New member
נגיד זה..../images/Emo41.gif

איך לא ראו אותו בפרק של הלוויה??? ככה להשאיר את שתי הבנות שלו לגדול לבד??? יותר מידי מוזר ועוד משהו ממש ממש מוזר
6(פרקים ראשונים..) אוקיי באפי מתה ראו שהיא שקברו אותה? אז בטח אנשים גם היו בהלוויה? לא היה מוזר להם לראות אותה פתאם מתהלכת ברחובות? ואוקיי נגיד שהיא מתה ! וקברו אותה!! אז בטח כתוב איפשהו שהיא מתה ושיש לה אחות קטנה לבד! מלא אם הם היו שומרים את הגופה ובטח העובדים הסוצאילים היו יודעים על זה ובטח שגם בית ספר של דאון היה מודע לזה.. זה משהו נורא מוזר שמצאתי.. וגם היא הלכה לבנק הם בטח צריכים לדעת שהיא כבר מתה! ועוד משהו קצת לא קשור שימו לב איזה קשה היה לבאפי לצאת מהקבר ואיזה קל היה לג´ויס אז נראה לי שג´ויס לא חזרה רגיל באותו הפרק..

ד י י ז י

New member
אולי הם לא ספרו לאף אחד? ../images/Emo58.gif 6

אולי היתה הלוויה מצומצמת של החברים? אבל אתה צודק , בכל מקרה זה לא הגיוני.

Lady of Buffdom

New member
Good point ../images/Emo58.gif6

בקרש לג´ויס, בפרק ההוא תיארתי לעצמי שזאת לא היא. בקשר לבאפי: אולי ההלוויה הייתה מצומצמת עם מעט אנשים כי הסקוביס לא רצו שיותר מדי אנשים יידעו שבאפי מתה. כמו שג´יילס אמר ב-6X01, הם רצו שהעולם והעולם התחתון יחשבו שבאפי עדיין בחיים, ולכן השתמשו בבאפי בוט.

M16B

New member
כי לא איכפת לא ../images/Emo41.gif

לאורך כול הסדרה תמיד באפי מחפשת אותו והוא לא עונה לה או מתחמק ממנה או מבריז לה לא איכפת לו מבאפי ודון בגרוש! וזה מובל אותנו לזה שהוא לא כול כך אבא הוא סתם מניאק.

matanbu

New member
מסכימה!

לפי החישוב שלי, באפי ראתה אותו פעם אחת ב"נייטמרס" בעונה ראשונה, שבאפי ווילו דיברו על קוולטי טיים, ואחרי הכישוף באותו הפרק. ובעונה 2 היא היתה אצלו כל הקיץ. אבל משם כבר לא רואים אותו כמעט. ראו אותו ב"ביקמינג" (שמעו אותו בכל אופן) ואז הבנו שהקשר בינו ובין באפי זה לא כזה נשיקות וחיבוקים. היה גם את פרק היומולדת 18 של באפי, שהוא הבריז לה מהקרח שהוא מים אבל לא
ומאז - לא שמעו ממנו. הוא גם לא חיוני לסדרה, ורואים שבאפי מסתדרת מצוין בלעדיו. הוא לא ממש אבא. לא הוספתי כלום להודעה מעליי בגרוש אה
טוב רק רציתי להראות שאני מסכימה ואיזו דרך יותר טובה מלעשות את זה בצורת זיוני שכל מתקדמים?

לגבי הרישום- ../images/Emo58.gif 6

גם אני תהיתי על כך.. באפי מתה, חוזרת לחיים, ולגורמים סוצייאלים או ממשלתיים כאלה ואחרים לא תוהים על כך? כנראה הסקוביז הסתירו את זה מכולם.. (´היא יצאה לחופשה `
) ואל.

matanbu

New member
../images/Emo58.gif 6

לדוגמא באסיפת הורים המשעשעת עם הבאפי בוט. אגב, אפאחד לא בכה כמוני שהרגו אותה?!?! היא היתה כזו חמודה ומצחיקה ומשעשעת !!!! באפי מיוחדת כזו...!!! וזה היה כזה עצוב שהיא מתה!!!!! כזה עצוב!!!!!!!!! יוחזרו באפיבוט, טרה וג´ני לאלתר!!!!!!!!!

ד י י ז י

New member
../images/Emo58.gif 6

מסכימה. אבל לא בנוגע לג´ני. שנאאאאאתי אותה. הבאפי-בוט היתה כל כך חמודה!! הייתי בשמחה משאירה אותה כקבועה בסט. (שרה מישל גלר היתה צריכה להיות פעמים בפתיח..) באפי בוט רולז!

Right, שכחתי את זה..../images/Emo58.gif6

אולי כי בשבילי הבאפי בוט לא היתה באפי. שכחתי איך זה נראה לעולם שם. ואל.

smgfan

New member
בקשר למשפחה של באפי.

בזמן האחרון מפריעה לי איזו תהייה: מה עם המשפחה של באפי? ואני לא מדברת על אמא או אבא או אחות, אלא מחוץ לזה. אין לה סבא וסבתא? דודים? דודות? כשקרו לה דברים נוראים כמו מחלה, או הסתבכות עם המשטרה- או המוות של אמה, איפה כל המשפחה שלה שיעמדו לצידה? חוץ מהאבא שהתגלה כשמוק רציני, אני חושבת שלפחות היו צריכים להיות עם באפי הסבים שלה... לא נראה לכם?

למעלה