Suck My Pop!

Someone 2011

New member
הקרנת בכורה: Nicole Scherzinger - Try With Me

השיר והקליפ שוחררו ביחד ויש קישור ליוטוב. שיר די טוב, זורם, קליל. לא להיט משמיעה ראשונה אבל מאוד שיר של רדיו ... והיא כרגיל, נראת מליון דולר!!

candyheart

New member
השיר חביב.

המקום שצילמו בו מדהים ולמרות שהקליפ יפה ויזואלית,יש הרגשה שיכלו לנוציא מהאיזור הזה יותר.

theone24

New member
היא מדהימה ביופייה!

והאיזור עצמו פשוט מדהים, אבל לא יודע...אני לא ממש "מרגיש" את השיר הזה. קצת התאכזבתי מהקליפ.

Someone 2011

New member
גם אני הרגשתי ככה בשמיעה הראשונה

עד השמיעה ה5-6 ... אחרי זה פתאום צצות הברקות וזה נקלט במוח. יש בשיר הזה משהו .... לא ממכר בהתחלה אבל הפזמון לא יוצא לי מהראש .... אני חושב שהשיר הזה נותן לה להתבטא עם הקול שלה כמו שהיא רוצה לשיר ולהשתמש בו ובגלל זה היא בחרה בו.

The Gloaming

New member
נראה כמו פרסומת לשמורת טבע...

השיר מאכזב, כמו שאר האלבום שלה היא צריכה להפסיק עם הסגנון הכ"כ מנסה להתחבב הזה ולעשות דברים יותר חצופים.

baby doll1

New member
הולכת לצאת גרסא נוספת לקליפ !

וכניראה שהיא תהיה לאמריקה ! ניקול סיפרה שלא היה לה מספיק זמן לצלם כמה סשנים באותו חודש מכוון שהאקס פקטור זעק לה ! והכריאוגרף של בריטני עבד איתה שעות בשביל הריקוד שכניראה יהיה ויצולם בלוס אנג'לס ולפי המידע במגרש חניה כלשהי .. איך זה יישתלב עם הקליפ אין לי מושג אבל נחכה וניראה [: והשיר מאוד יפה די אהבת :)

hollypop girl

New member
הלוקיישן כלכך יפה!! הייתי רוצה לבקר

במקום כזה... (ואני ממש לא טיפוס של לצאת מהבית, ועוד יותר מזה לצאת לטבע) ניקול כלכך יפה, יש לה סוג של יופי טבעי כזה... לא יודעת איך להסביר את זה כראוי... השיר לא מתעקל כלכך לאט, אבל כניראה שאחרי כמה סיבוב הופעות קידום מאסיביות כמו שרק ניקול יודעת, וגם קצת חרישה בMTV אני אוהב אותו. אני שמחה שהיא סופסוף נותנת ביטוי לווקאל שלה.

spiceupmylife1

New member
מעומד טוב*!!! ולגמרי פשט ואווו ../images/Emo99.gif

הגעתי למסקנה שאני יותר אוהבת את הקליפ מהשיר

hollypop girl

New member
בזמן האחרון יש יותר מדי קליפים

שמסווגים בVEVO כמעל 18 ומעלה. ואי אפשר לראות אותם בלי לפתוח חשבון יוטיוב, ואז גם צריך לשקר בקשר לגיל שלך. למה לא להסתק באזהרה או משהו? למה הם צריכים לחסום את זה? *ממשיכה להתלונן* כל פעם שאני רוצה לראות איזה קליפ כזה, אני צריכה להכינס מחדש לשבון משתמש, ובגלל שאני כל הזמן שוחכת את הסיסמא, ולוקח זמן עד שאני מקבלת אותה באימייל, אני כבר מאבדת את החשק לראות את הקליפ.

spiceupmylife1

New member
נראה לי שעכשיו את כבר יכולה לצפות

בקרימינל בVEVO בלי בעיות אבל אני מבינה אותך .. :)

hollypop girl

New member
פשוט עשיתי חשבון משתמש עם

גיל לא נכון. אף אחד לא ימנע ממני לראות קליפים של כריסטינה וניקי ובטח שלא של בריטני!!

RedOne8

New member
אצלי החשבון נשאר מחובר תמיד ../images/Emo2.gif

כל פעם שאני ביוטיוב... בחיים לא הייתי צריך להתחבר במיוחד... מוזר. ותחליפי סיסמה למשהו שקל לך לזכור

hollypop girl

New member
כל פעם שאני מחבה את המחשב אני צריכה

להתחבר מחדש, אותו דבר גם בוואלה ובתפוז.

למעלה