Suck My Pop!

theone24

New member
זה מה שהיא עושה ממש עכשיו,

בזמן שהיא מבשלת איזו הוצאה מחודשת או EP חדש (לא ממש ברור בשלב זה מה יצא בסוף), היא משחררת את TOTGA על מנת שהיא תשאר בתודעה עד שהכל יהיה מוכן.

candyheart

New member
גם אני אהבתי.

היא נשמעת טוב,וזו הופעה די מרעננת מבחינתה כיום בלי כל התלבושות והרקדנים והשטויות שמסביב.אני אוהבת את הדברים האלה,אבל גם הופעה כזאת מאוד נעים לראות מדי פעם. וכן,השיער נראה נורא.לא מספיק שהצבע מזעזע היא גם עשתה מיני קרניים כאלה מקדימה.באמת קשה לקחת שיר כזה ברצינות כשהשיער נראה ככה.

Someone 2011

New member
עוד קליפ ושיר כושל .....

מה נסגר איתה? מישהו צריך להגיד לה שהמוזיקה שלה משעממת מוות !! היא מנסה להיות מישהי שהיא לא ... שתצא להפסקה ותעשה לכולנו טובה ... זה נראה כאילו בכוח היא רוצה סתם לשחרר על מיני קליפים שיהיה לה לרזומה .. (למרות שכולם עלובים וממש לא מעניינים אף אחד...) זה ממש מתחיל להיות מעיק גם ..

hollypop girl

New member
../images/Emo99.gif אחד השירים הכי טובים מהאלבום !

עד כמה שזה מפתיע (אפילו אותי)- אהבתי. בעיקרון אני לא כלכך אוהבת קליפים דלי תקציב באיזה סטודיו לריקודים או משהו כזה, אבל זה באמת חמוד! ההתחלה, הייתה ממש טובה, ועשתה לי נוסטלגיה למשהו (רק שאין לי מושג למה) וגם החלון מאחורה היה ממש נחמד. ביונסה ניראית מעולה! הריקוד זורם וקליל. ואז מגיע החלק שהיא מחליפה תלבושות כל רגע....זה קצת הרס ונתן לקליפ הרגשה זולה כזאת, למרות שביונסה ניראתה מעולה גם בכל התלבושות.

HanAn189

New member
כמה חיכיתי לזה ../images/Emo9.gif

קצת התאכזבתי שהבית השני ירד
חששתי שהריקודים יהיו משעממים, אבל הפעם התלבושות והקונספט הצילו
זה משעשע, זה סוחף, זה דיוותי וסקסי, ביונסה נראית מ ד ה י ם

זה לא שיר גרוע האמת,

אני וחבר שלי סיכמנו שזה נע בין חביב ולבינוני ואם הייתה לזה הפקה עם יותר בשר,יותר גרוב ויותר ייחוד,היא כנראה הייתה טובה יותר. כי הלחן דווקא די חביב. הקליפ די משעמם ולא מתפתח.

candyheart

New member
קליפ מאוד חמוד!

מן קליפ feel good כזה.הריקוד קלילי וזורם והיא נראית מצוין.

theone24

New member
השמעת בכורה: Coldplay & Rihanna

Princess Of China, הדואט של רירי וקולדפליי, היה אחד השירים הכי מצופים והמסקרנים באלבומם החדש של קולדפליי, Mylo Zyloto, וכעת הוא שוחרר/דלף לשמיעה. תגלגלו קצת למטה. http://celebrity-gossip.net/coldplay/coldplay-rihannas-princess-china-listen-now-553158 אז מה יש לנו כאן? קולדפליי נשמעים כמו קולדפליי, עם כל השטיקים שכל כך מזוהים עם כל אחד מהשירים שלהם. ריהאנה מנסה להתאים את עצמה לקצב השיר והשירה של כריס, וזה מוציא ממנה משהו אחר, יש כאלה שיאהבו יש כאלה שלא. בגדול זה לא רע, אבל יכלו לעשות מהדואט הזה הרבה יותר. ריהאנה לא מוסיפה יותר מדי מהסגנון האישי שלה כאן, וקצת נבלעת, וקולדפליי, כמו שאמרתי, נשמעים אותו דבר כמו בכל שיר אחר שלהם. על ריהאנה כריס כבר אמר בעבר: יש לה קול מדהים ושונה משלי. שהשירה החלה חשבתי 'וואו, את נשמעת שונה' אבל זה בטח בגלל שהיא שרה שיר שונה ממה שאנחנו רגילים לשמוע ממנה."

פשש...

לקח לקולדפליי 11 שנה להוציא שיר טוב! תודה רירי
אהבתי את ההפקה וריהאנה גונבת את כל הפוקוס. על בטוח ייחרש בגלגל"צ.

The Gloaming

New member
הם בין הלהקות

עם הכי הרבה להיטים בעולם
השיר עם ריהאנה בהחלט טוב, אבל רחוק מלהיות בין הטובים שלהם. ואני לא מבחין בכך שהיא גונבת את הפוקוס...

אהבתי את ההפקה

של השיר,אבל לא אהבתי את השירה של הלהקה הזאתי. הם משעממים,מהכי טוב בשיר הזה זאת רק רהאנה

למעלה