Suck My Pop

The Gloaming

New member
מטורף על השיר הזה

הופעה סבבה לגמרי. חבל שהפזמון פלייבק, בבתים היא נשמעת ממש טוב.

Music Man XD

New member
צפיתי עכשיו:

חביב ותו לא. הנוכחות הבימתית שלה לא 'עוצרת נשימה', היא לא ממש סוחפת. את האאוטפיט דווקא חיבבתי :) מחכה לנסות את האלבום שלה, למרות שגיליתי אתמול שדיפלו עבד איתה רק על שיר אחד. חבל, השילוב ביניהם היה מגניב

אוי איזה מאכזב זה.

אם הוא היה מפיק לה את כל האלבום האלבום היה מסתמן אצלי כאלבום שיש לצפות לו יותר מהרגיל. שמעתי עוד כמה שירים מהאלבום חוץ מ-2 הסינגלים וקיבלתי רושם שזה כנראה יהיה עוד אלבום דאנס מאוד סתמי. נראה איך יהיה האלבום.

Music Man XD

New member
גם את קיבלת ממנה

וויב של קיילי מינוג? או שזה רק אני? היא ממש מזכירה לי אותה. בכל מקרה, גם אני חושב שהיא הייתה צריכה לעבוד יותר עם דיפלו. הסינגל הראשון שלה מעולה והייתי רוצה לשמוע עוד מזה. אני אנסה את האלבום שלה למרות הכל, מעניין אותי.

candyheart

New member
זה לא רע.

היא נשמעת בסדר אבל הרגליים שלה תקועות כל ההופעה באותו מקום והיא נראית פה ושם חסרת ביטחון...צריך לעבוד על זה. אהבתי שכל הנגניות שלה היו נשים.

Itzik200

New member
קצת חרשה על השיר...

אבל הופעה סבירה, לא עד כדי כך רע היא משתפרת מפעם לפעם, למרות שהיא רחוקה שנות אור מלהיות זמרת אבל יש לה קול חמוד כזה.. פוטנציאל יש

spiceupmylife1

New member
אני ממש אוהבת את השיר הזה ../images/Emo23.gif

הופעה חביבה :) אבל באמת הגיע הזמן לסינגל חדש מחכה לראות מהו

hollypop girl

New member
סלינה זכתה באמי? או שאולי לא שמעתי טוב??

היא כולכך יפה... ההופעה בסדר אבל...

candyheart

New member
באמת די נורא.

נשמתי לרווחה כל פעם שהופיע הפזמון וזמרות הרקע גאלו אותה מייסוריה. חבל כי השיר הזה כל-כך חמוד!

Itzik200

New member
הופעה חיה: Demi Lovato - Skyscraper

דמי ממשיכה לקדם את הסינגל המצליח שלה, הפעם בתכנית הבוקר GMA הופעה פשוטה אבל משום מה עדיין ממש אהבתי ממליץ לראות גם את הראיון

Itzik200

New member
דרך אגב.. האלבום יצא היום

אתם יכולים לשמוע כאן דוגמיות מהשירים ותראו למטה אתם יכולים לרכוש את האלבום הזה יחד עם האלבומים של ג'ו ג'ונאס וקלי קלארקסון במחיר מבצע חחח בסופו של דבר הוא לא נשמע כל כך גרוע כמו שציפיתי אבל הוא נשמע כל כך מבולגןןן היא מנסה לעשות שילוב של ניקול שרזינגר, איימי ווינהאוס, ג'ורדין ספארקס וקלי קלארקסון ואולי גם עוד כמה ביחד כל שיר סגנון אחר וזה חבל שתלך לכיוון הקלאסי כמו שהיא עשתה עם סקיי סקרייפר, זה הכי הולם אותה בכל מקרה כדאי לכם לשים לב ל: Loveweight, Unbroken, Hold Up, Give Your Heart A Break

למעלה