Suck My Pop

candyheart

New member
יודעים מה? רק להעריץ אותה על זה

שהיא באה ומדברת על מה שהיא עברה ולא מפחדת לתת לזה מילים שאנשים אולי מפחדים מהן בדרך-כלל. אני אוהבת את הקול שלה והכל אבל העובדה שהיא לקחה את מה שעברה,דיברה עליו ואפילו שילבה אותו במוזיקה ענק בעיניי.

The Gloaming

New member
הקרנת בכורה: Ke$ha - Backstabber

למי שכמוני מתפלא, אין לי מושג מאיפה זה בא.. אבל מסתבר שקאשה צילמה קליפ לשיר (וכנראה נגנז, לא קשה להבין למה) אז מה רואים בקליפ? קאשה מתנשקת עם הרקדנית שלה (נשיקה נשיקתית), מחטיפה סטירה לרקדנית אחרת, ודראגיסטית. סתם כי בא לה. לצפייה בקליפ: http://www.youtube.com/watch?v=nNtWfmgRN_s

spiceupmylife1

New member
wow ../images/Emo23.gif מאיפה זה הגיע

אהבתי שהיא מסטולה לוהטת כזה הוט :p אני מחכה לקאניבל

theone24

New member
תמיד מגניב לקבל ממנה משהו חדש ובלתי צפוי,

אבל אני שמח שהוא לא יצא כסינגל...הוא לא סינגל מטריאל... בכל זאת, קליפ חמוד, מסטול וחצוף, כהרגלה.

The Gloaming

New member
הופעה חיה: Kelly Clarkson - Mr.Know It All

(מרגיש שאני יחצן של קלי עם כל ההודעות עליה
) קלי קפצה לתוכנית של ג'יי לנו אתמול לקדם את הסינגל החדש שלה. נראיתה מהממת, אלגנטית, אין ספק שהיא עובדת קשה כדי להוריד את המשקל שהצטבר לה.. היום קלי תופיע גם בתוכנית של אלן. ועוד 5 ימים הקליפ משתחרר לאינטרנט. באותה הזמנות, האלבום החדש, בגרסאת אייטונז יכלול 18 שירים, השיר הבלעדי שיהיה שם הוא Why Don't You Try. http://www.youtube.com/watch?v=JNx2HIqoACw&feature=player_embedded

theone24

New member
נראית ונשמעת מעולה!

זאת הופעה ראשונה שלה עם השיר החדש בטלוויזיה. מרגש משהו.

candyheart

New member
כמובן שהיא נשמעת מעולה!

והיא גם נראית מצוין! השיר אפילו נשמע יותר חביב כשזה בלייב.ממש כיף לראות אותה. הצחיק אותי שבסוף האורחת השניה(מי שהיא לא תהיה) קפצה עליה ככה בהתלהבות.

candyheart

New member
בקשר לשיר המוסף באייטונס

מעצבן אותי שהם מוסיפים שירים בלעדית לאייטונס כשיש מדינות כמו ישראל שזה לא פעיל אצלם(עצם העובדה שזה לא נמצא יותר מעצבנת).אני שוקלת ברצינות לקנות את האלבום,אולי את הדלוקס,וחבל לי אם אפספס שיר אחד.

Music Man XD

New member
זה באמת מעצבן ../images/Emo3.gif

כאילו מאלצים אותך "להשיג" את השיר בדרכים מסוימות

candyheart

New member
אני באמתצ שוקלת להזמין מחו"ל

אבל גם אם אזמין משם,לא אקבל את השיר הנוסף כי הוא בלעדי לאייטונס.

למעלה