Suck My Pop

The Gloaming

New member
האמת שיש עכשיו מבצע מטורף באייטונז..

לרגל יציאת האלבום אייטונז משחררים "אוסף קלי קלרקסון" ומציעים את כל האלבומים שלה להורדה דיגיטלית ב 20 דולר בלבד (52 שירים) ובנוסף את גרסאת הדלוקס של האלבום החדש הדלוקס של 18 שירים ב 13 דולר. לדעתי זה ממש משתלם למי שאין את שאר האלבומים שלה.

candyheart

New member
כמעט בטוח הייתי קונה - אם היה לי אייטונס.

בושה וחרפה שאין את זה בישראל.והכל בגלל זכויות יוצרים וחוסר הסדרים של חברות תקליטים.בגלל השטויות האלה הם מפסידים את כל השוק הישראלי.

The Gloaming

New member
רוב הסיכויים שיפן יקבלו גם שיר נוסף..

ואז מניין השירים באלבום יגיע ל 19

The Gloaming

New member
זה שוק גדול מאוד

ותמיד כולם מנסים לפרוץ אליו עם שירים נוספים מיוחדים רק להם. אפעם לא ראיתי מקרה שזה באמת עובד, אבל מילא. מה שבטוח שזה מכניס אחלה כסף לחברת תקליטים שלה, שכל המעריצים ההדוקים קונים גרסאות "בלעדיות" במחירים מופרזים.

HanAn189

New member
ההופעה עושה כל כך טוב לשיר!

היא מעלה את השיר בכמה דרגות
קלי דיוה קטנה, באמת

HanAn189

New member
איזה גדול זה ../images/Emo47.gif

הסנפיר אדירר
ויחד עם השיר הזה, אני נהנה

theone24

New member
הופעה חיה: Demi Lovato - Skyscraper

לובאטו מסמנת עוד V במסע הקידום שלה עם הסינגל החדש, Skyscraper, כאשר היא קופצת לתוכנית של אלו דג'נרס ומספקת עוד הופעה קולית מעולה שמשאירה את חברותיה/מתחרותיה לבית דיסני הרחק מאחור... http://www.youtube.com/watch?v=__OjckyhiQo&feature=player_embedded

candyheart

New member
מבחינת ביצוע זה כנראה הכי טוב עד עכשיו.

היא שרה עם רגש,במיוחד בהופעה הזאת,וזה עבר באופן מאוד ברור.בהחלט מצוין.

theone24

New member
השמעת בכורה: Cher Lloyd - With Ur Love

אחרי הצלחה מפתיעה עם הסינגל הראשון, Swagger Jagger' שר לויד מוכנה לחזור עם סינגל חדש, ומשחררת את With Ur Love, השיר בו היא מארחת את מייק פוסנר הצעיר. אז מה יש לנו כאן? בשמיעה ראשונה השיר נשמע הרבה יותר טוב מאותו סינגל ראשון שנתן לה, ביחד עם הצלחתו, המון ביקורות שליליות - אבל כנראה שאין דבר כזה פירסום שלילי. שר השאירה כאן את "האופי השובב" של השיר הראשון, רק על אש קטנה, מייק פוסנר גם הוא מוסיף את הצד הגברי, ובגדול הצמד עושה עבודה טובה. והביקורות לא מאחרות לבוא, ורובן ככולן אומרות שהשיר החדש הרבה יותר טוב מהקודם, השאלה היא האם זה יצליח לתת לה שיר נוסף בטופ הבריטי? הזמן יגיד. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=KUBvqwwI3WM

candyheart

New member
הוא בהחלט יותר טוב מהסינגל הראשון.

גם זה לא שוס,אבל הקודם היה ממש טיפשי לדעתי.

Someone 2011

New member
הופעה חיה: Nicole Scherzinger - Jam Sessions

לא יודע אם פירסמו את זה פה, אבל ניקול הופיעה עם מספר שירים ב Jam Sessions, France לפני כמה זמן. היא הופיעה עם 3 שירים - Don't Cha , Right There , Don't Hold Your Breath. Nicole Scherzinger - Don't Cha רק דבר את יש לי להגיד - וואוו !! אני בחיים שלי לא ראיתי אותה שרה ככה, במיוחד 2:41 בהופעה של "דונט צ'ה .. ". זה אחד הביצועים הגדולים ביותר שלה. ממש הפתיעה אותי. אהבתי את העיבוד החדש שעשו לשיר. יותר חי ... תהנו.

למעלה