Suck My Pop!

HanAn189

New member
ורק לפרוטוקול.

טופ קליפים של B: (למרות שרשמתי את זה פעם) 1 - Single Ladies (קליפ הריקודים היחיד שאני אוהב! אני חושב שביונסה התעלתה על עצמה. כיף כיף כיף) 2 - If I Were A Boy 3 - Why Don't You Love Me 4 - Flaws&All 5 - Sweet Dreams כל השאר צריכים רימייק.

HanAn189

New member
התכוונתי לקליפים, כמו שהסברתי ליוסי ../images/Emo13.gif

אני לא יודע איזו תקופה מועדפת עליי
קשה!

Someone 2011

New member
נחמד. השיר גרוע רצחח

שיעמום לא נורמאלי של שיר ... וגם הקליפ לא ממריא לשום מקום. היא נראת מעולה, סקסית כרגיל. אבל זה קצת ממצה את עצמו .... וגם ממש לא אהבתי את העריכה, כאילו לא מבינים מה היא עושה שם ... יותר מדי אפקטים מהמחשב שלא מתחברים לי. טוב, נו רואים אותה מתמזמזת עם עצמה.. ועם המים ו? ומהזה הבחירת השיר הזה? הוא ממש אבל ממש גרוע...

איזה שיר../images/Emo99.gifלב|

הוא עשה לי צמרמורת אני אוהבת אותו! והקליפ יפה ,הצבעים יפים,והשוטים

candyheart

New member
קשה לי להחליט מה יותר שיעמם אותי...

השיר או הקליפ.השיר פשוט מרדים ברמות והוא בדיוק מסגנון האר-אנד-בי הנמרח שאני לא אוהבת. הקליפ גם מאוד משמים.היא פשוט מסתכלת על המסך ושרה...הצבעים אכן יפים אבל זה ממש לא מספיק. נסלח לה הפעם כי זה לא סינגל אמיתי.

hollypop girl

New member
הקליפ והשיר משעממים (מאוד) אבל זה

לא אומר שהם לא טובים (טוב, אולי *זה* דווקא כן, אבל לא יודעת...) היו כמה שוטים ממש טובים, וביונסה מהממת כרגיל, השיר טוב פשוט דיי משעממם (כמו YOU&I של גאגא). אני לא בטוחה שלהוציא שתי בלדות אחת אחרי השנייה זה רעיון שיווקי טוב, נכון שהמעריצים אוהבים את הבלדות של ביונסה, אבל אנשיפ רנדומליים שמדליקים MTV כשמעממם להם, פחות מתחברים לזה.... בעיקרון, אני דיי אהבתי את הקליפ, אבל זה לא מסוג הקליפים שאני מסוגלת לחרוש עליהם ביוטיוב\בטלוויזיה כי הם *כלכך* טובים....

xCxD

New member
Avril Lavigne - Won't Let You Go ../images/Emo99.gif

לשמיעה לשיר הזה יש סיפור ארוך בשביל מעריצי אבריל... לפני יותר משנה(ביולי 2010) דלפו כמו שניות ממנו וזה היה לפני יציאת האלבום הרביעי והיו המון שמועות שהוא יהיה סינגל ראשון, או לפחות טראק מהאלבום ובסוף לא היה ולא נברא. מעריצי אבריל כבר התאכזבו והבינו שכנראה לעולם לא ישמעו את השיר הזה, שנשמע מבטיח ביותר, אך לפני כמה שבועות הוא דלף במלואו אחרי יותר משנה, ואין ספק שזה אחד השירים היותר טובים של אבריל לאבין. לאף אחד אין מושג באמת מאיפה הוא, מאיזה שנה, לאיזה אלבום היה מיועד אם בכלל... אבל מה שרוב המעריצים מסכימים שזה אחד השירים הטובים שלה ומאוד חבל שהוא לא יצא בתור סינגל או אפילו טראק באלבום.

candyheart

New member
הוא מאוד חביב.

לא משהו מאוד שונה מבחינתה,אבל עדיין שיר נחמד.

theone24

New member
הקרנת בכורה: Leona Lewis - Collide

ליאונה לואיס (ואוויצ'י, אם אתם מתעקשים) משחררים את הקליפ ללהיט הקיץ המדבק שלהם, Collide, הלקוח מתוך אלבומה החדש, השלישי במספר, של ליאונה. אחרי ההאשמות על גניבה והאיומים על תביעה, הגיע הצמד להסכם שהם יעבדו ביחד על מנת להוציא ולקדם את השיר החדש. 2 הצדדים יצאו נשכרים - אוויצ'י זוכה להכרה מהמיינסטרים שעד עכשיו בטח לא ידע מי זה, ןאילו לואיס זכתה בהפקה סופר מדביקה ומקפיצה (כן, גם אני נדבקתי לשיר בסופו של דבר). הקליפ די פשוט, שוטים יפים של ליאונה וחבריה בים באווירה קייצית משהו: http://www.youtube.com/watch?v=E4a82LRNdlQ&feature=player_embedded אני מוכן להישבע שהיא עברה איזה ניתוח או משהו...היא לא נראית כמו עצמה...או שאולי דמיוני מתעתע בי..

לא עברה שום ניתוח,

פשוט תסרוקת חדשה והפוני משנה לה את כל הפנים. אחלה קליפ ושיר

אילו השיר מזכיר את פיירוורק

(רק טוב יותר.
) אז הקליפ מזכיר את Teenage Dream (לפחות בסצנה של הים.) ואת WLTO של גואטה וקלי (טוב גם השיר קצת מזכיר.
) בכל אופן קליפ בים זה הדבר הכי מתבקש לשיר המקסים הזה רק חבל שהתוצאה מאכזבת ולא זורמת. העריכה גרועה. אני מקווה להתבדות אבל יש לי הרגשה שלצערי השיא שלה כבר מאחוריה (ב2008.)

candyheart

New member
לקליפ יש רעיו יפה,אבל בסופו של דבר הוא משעמם.

יש המון קליפים שנעשים בים וצריך לעשות משהו מיוחד כדי לייחד אותו.המויב של האנשים בסלו-מושן בים נטחן קצת מעבר ופשוט נוצר קליפ די סתמי.השיר יפה בכל מקרה.

The Gloaming

New member
השמעת בכורה: Kelly Clarkson - Mr Know It All

השיר דלף היום, 3 ימים לפני הבכורה העולמית, בגדול? השיר יפה, מאוד מזכיר את Just the way you are, הקול של קלי מקסים והשיר מאוד רגוע ונעים, ללא ספק שינוי סגנון. אבל בתור סינגל ראשון מדובר בבחירה גרועה ביותר, אני לא אתפלא אם השיר יכשל קשות. mms://206.53.211.116/verifiedwma/1822195.wma

למעלה