Suck My Pop!

theone24

New member
וואלה, לא שמתי לב אליה בצפייה ראשונה.

מעניין אם הן שיתפו פעולה על הבמה במהלך הטור...

HanAn189

New member
אהבתי בסה"כ ../images/Emo45.gif ../images/Emo13.gif

חשבתי בקליפ יראו יותר את ריהנאה שרה. אבל מה שחשוב זה שריהאנה הצליחה להעביר את השיר! איזה כייייייף! ממש סופשבוע וחיים מתוקים
אמרתי כבר שריהאנה יכולה גם לעצבן אותי וגם לגרום לי לאהוב אותה? כרגע היא מושלמת. עוד כמה דקות לא

קליפ הופעה כמו Don't Stop The Party

של הבלאק אייד פיז אך יותר טוב
היא מהממת ואני לא מת על השיר הזה בכלל אבל הקליפ גורם לי לחבבו. ריהאנה

candyheart

New member
נחמד.

אני עדיין הייתי מעדיפה קליפ "אמיתי",אבל הקליפ העביר את השיר בצורה די מוצלחת ויותר מתאים לו משחשבתי.

hollypop girl

New member
יופי, אני רואה שאני לא היחידה שלא אוהבת

את השיר הזה עם ה"יה יה" המעצבן שלו, שמזכיר להיטי קיץ מעצבנים. הקליפ ממש חמוד במיוחד בקטעים שצולמו לפני או אחרי ההופעות, הקטעים שהיא עם חברים ומשפחה... בקיצור, מאוד אהבתי את הקליפ, אבל שמתי לב שלרוב כשאומן מחליט לעשות קליפ הופעה, הוא עושה את זה לסינגל האחרון מהאלבום. זה אומר שלא יהיה קליפ ל- LTWYL PART 2? שמתם לב לאבריל לאבין, ג'יי זי, קאנייה ווסט וסי לו גרין (?) יש מצב שאני מתבלבלת בינו לבין מישהו אחר?

candyheart

New member
גם אני חשבתי על זה

(בקשר לסינגל האחרון).האמת שלא חשבתי ש-LTWYL 2 יהיה סינגל.קודם כל אני לא יודעת מה אמינם ישתף פעולה עם זה,וגם בגלל שכבר עבר זמן מאז השיר המקורי זה איבד את המומנטום.די נראה לי מתאים ש-Cheers יהיה הסינגל האחרון מהאלבום.

theone24

New member
הקרנת בכורה: Beyoncé: 1+1

בשקט בשקט, לגמרי בהפתעה, משחררת הוני B קליפ חדש לשיר 1+1 דרך ערוץ E. השיר משמש כשיר פרומו לאלבום החדש, 4, ולא יתפקד כסינגל חדש, אבל אנחנו יודעים שB אוהבת לצלם כמעט לכל השירים שלה קליפים, ויש שמועות ש7 קליפים לפחות יצאו מהאלבום הנוכחי. http://www.youtube.com/watch?v=BbU4mA43GCM&feature=player_embedded אישית לא נפלתי.

Music Man XD

New member
מדהימה ../images/Emo99.gif

אחד השירים הכי טובים שלה אי פעם, ואחד הקליפים הכי טובים שלה אי פעם. ביונסה מתעלה על עצמה השנה!

theone24

New member
וואי נכון?!

ואתה עוד חולה לה על התחת...אני לא מצליח להתרגש ממנה בכלל בתקופה הזאת.
פעם עוד היו לה יציאות שהצליחו לעניין גם אותי, התקופה הזאת לא.

HanAn189

New member
הייייי, אני עדיין חולה לה על התחת ../images/Emo9.gif

התכוונתי למסורת הקליפים המשעממים. אמנם אני חוזר בי ואומר שהקליפ של RTW צבעוני, מושקע ומרתק למסך, והקליפ של BTINH מלא בקטעים יפים, הקליפים של ביונסה לא ממריאים! הם משעממים אותי. בין אם הם כוללים ריקודים נטו ובין אם הם פשוט כוללים את ביונסה מסתכלת חצי קליפ על המסך. קליפים מציתים אצלי אדרנלין לכמה דקות, ורק אצל B זה לא קורה
לעומת זאת התקופה הזו מעולה, האלבום אהוב עליי בהחלט
אהה וכן, זה הגיוני שהיא לא מעניינת הרבה, סאשה פירס היה יותר להיטי מ-4. לי זה לא מפריע

למעלה