Suck My Pop!

Itzik200

New member
הופעה חדשה: Joe Jonas - See No More

טוב אז מצטער שאני יודע לפתוח הודעות חדשות על ג'ו ג'ונאס, אבל חוץ ממנו מקדימים אותי בכל השאר (וזה משהו טוב, שלא יהיו טעויות
) בכל מקרה ג'ו מנסה להמשיך לקדם את סינגל הבכורה (הכושל, כבר אפשר להגיד את זה נראה לי) שלו, הפעם ההופעה בתכנית של ג'ורג' לופז בגדול זאת ההופעה הטלויזיונית הכי טובה של השיר הזה הוא נראה יותר נורמלי (למרות שהייתי מוותר על החליפות האלה) והביצוע הקולי הרבה הרבה יותר טוב, אבל זה כנראה בגלל שהביצוע פה הוא בסולם נמוך יותר ראו שהיה קשה לו לשיר את הגבוהים בסולם המקורי ושמישהו יחסל את הרקדנים המציקים האלה כבר!! צפו, שפטו, ותהנו

Itzik200

New member
ועוד משהו בעניין ג'ו ג'ונאס

האח הקטן, ניק, כנראה חש במצוקתו של אחיו הגדול וביצע קטע מהשיר שלו באחת ההופעות שלו, אולי כדי לעזור לשיר לצבור תאוצה ולהתפרסם אתם יכולים גם לבדוק בצד שהוא הופיע גם עם שירים של ליידי גאגא וברונו מארס אז מה אתם אומרים? מי האח המוכשר?

candyheart

New member
ניק תמיד נחשב למוכשר מבינהם,לא?

מהמעט שאני יודעת עליהם,זה מה שהבנתי.ולפי הוידאו הזה גם אני חושבת ככה.הקול שלו יותר יציב ונשמע יותר מנוסה,עם כמה שזה מוזר,כשמתחשבים בזה שהוא יותר צעיר. בכל מקרה,אני חושבת שלשניהם יש מקום.

Itzik200

New member
הוא באמת תמיד היה נחשב כזה

אבל מאיזושהי סיבה אני יותר אוהב את הקול של ג'ו גם לניק יש קול טוב, אבל יותר ילדותי ופלצטי כזה אבל הוא בהחלט מוכשר, הוא גם יודע לנגן על המון כלים והיה כותב הרבה מהשירים שלהם וגם כותב עדיין לעצמו ולאמנים אחרים הופתעתי שגיליתי שהוא כתב את אחד מהסינגלים של צ'אריס

candyheart

New member
אני בדרך-כל אוהבת את הקול הפלצטי הזה

אבל גם סגנון הקול היותר מבוסס יפה.אלה באמת שני סוגי קול שונים ולכן קשה להשוות.

theone24

New member
בהחלט מדובר בהופעה הכי טובה שלו,

וקצת חבל שהשיר לא מתרומם, אבל איכשהו אני לא ממש מופתע. אני מבין שאחיו רצה לעזור לו, אבל במקום לעזור זה יכול להשיג את התוצאה ההפוכה כי לא מין הנמנע לעשות השוואות ולראות מי שר ומחזיק את השיר יותר טוב... לא יודע, בעיניי זה קצת אדיוטי. ודי כבר להתנצל, איציק. לא חשוב על מי אתה מעלה כל עוד אתה מעלה. אני שמח לראות עוד אנשים תורמים לפורום ומעלים הופעות וחדשות. כן ירבו.

Itzik200

New member
אני מבטיח לא להתנצל יותר חחח, בכיף

אני מבין שזה יכול לגרור להשוואות, אבל בכל זאת זאת רק הופעה קטנה, שהקהל בה הוא קהל תומך שבא לראות את ניק אז אני מאמין שהם עם פוטנציאל לאהוב גם את ג'ו אם זאת היתה הופעה טלויזיונית זה היה משהו אחר ולמה אתה לא מופתע שהשיר לא מתרומם? אני ממש כן, זה שיר טוב הוא הכי מיינסטרים ושיר רדיו כזה וגם אמור להיות לו קהל מעריצים מתקופת ג'ונאס אני לא יודע למה השיר נפילה

theone24

New member
אני לא מופתע כי "הג'ונאס בראדרז"

שווקו והצליחו כאחים לפני הכל, לפני שהם היו להקה הם היו אחים ושם היה הכוח שלהם. זה היה מין גימיק כזה. להקת אחים, כמו הנסון. למען האמת, לא זכור לי שג'ו תרם יותר מדי ללהקה מעבר שירה. שאר האחים גם מנגנים (אאל"ט), כך שמעבר לפרצוף יפה (שחייב גילוח, דחוף!) וקול סביר, לא היה לו יותר מידי מה להציע. לכן אני לא ממש מופתע שהשיר לא הכי הולך, במיוחד עם הופעות כאלה יבשות.

candyheart

New member
הרקדנים העלובים הסיחו את דעתי

לכל אורך הקליפ.במיוחד זה שהתחפש לג'סטין טימברלייק(כשהוא עוד היה זמר). הוא באמת בסדר אבל פשוט לא יותר מזה.אני דווקא אוהבת את השיר וחבל לי שהוא לא מצליח יותר.הנמנעות של הקהל הרחב מפופ גברי כמעט לחלוטין ממש מעצבנת.

Itzik200

New member
הם כולם עלובים

אבל משום מה אני נתפסתי על המעצבנת עם הבגד האדום היא ממש לא מתאימה לאווירה של השיר ובכלל מה המקום של ריקודי זוגות בשיר כזה? קצת מחליא אותי ובאמת מעניינת אותי התופעה הזאת של המנעות מפופ גברי זה משהו חדש, פעם זה לא היה ככה ג'סטין נגיד היה ממש מצליח בזמנו

candyheart

New member
כג'סטין הצליח זו באמת היתה מקודת אור

בכלל,היתה את כל תקופת הבויבנדס שבה פרצו זמרים כל הזמן. אני אישית מאוד אוהבת פופ גברי וחבל לי שהקהל פחות מקבל את זה.זה מונע מזמרים חדשים לנסות ולהיכנס לתחום.אני די בטוחה שאם ג'סטין היה חוזר הוא היה מביא איתו חזרה של הטרנד הזה לפחות בצורה חלקית...אבל כנראה שזה לא הולך לקרות בקרוב,אם בכלל.

hollypop girl

New member
אני לא מבינה למה הוא בדרך כלל שר

כולכך גרוע בלייב, הג'ונאס ברדרז שרו תמיד בלייב לא? והוא היה הסולן.

Itzik200

New member
הוא היה חצי סולן

היה גם את ניק, שהם שרו פחות או יותר אותו כמות והרבה פעמים הם שרו שניהם ביחד, אז הגיבוי אחד של השני היה נשמע יותר טוב מה גם שהשיר הזה הוא קצת קשה לביצוע, יש לו מנעד רחב מהפלצטים לפני הפזמון ועד לנמוכים ממש בברידג'

../images/Emo240.gif Talay Riley - Make You Mine

זמר חדש,בן 21 שהגיע אלינו מבריטניה. זהו סינגל הבכורה שלו שנשמע אמריקאי לחלוטין (אישית הזכיר לי את הסגנון של ברונו מארס,כריס בראון וכל החברה האלה.) יש פה פוטנציאל ללהיט. אחלה שיר. נ.ב. זהו לא סינגל הבכורה שלו
. הוא כבר הספיק להוציא כמה שלא הצליחו ולהתארח בסינגל Look For Me של הראפר הבריטי המצליח Chipmunk (הסינגל הגיע למק' ה7 בבריטניה.) לינק - http://www.youtube.com/watch?v=XzufS973RMA&ob=av3e

candyheart

New member
חמוד!

שיר נחמד שעושה טוב.הקול שלו מזכיר לי מישהו אחר. חביב מאוד סך-הכל.

theone24

New member
הופעה חיה: טיילור סוויפט עושה אמינם, TLC ועוד

בימים אלו סוויפט נמצאת בסיבוב ההופעות המצליח שלה, Speak Now World Tour, והחליטה לפנק את מעריציה במספר קאברים לשירים ,שלהגדרתה היו הפסקול של החיים שלה. נתחיל ב Lose Yourself של אמינם ו - Smile של Uncle Kracker http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xLWpyRAaybU#at=95 נמשיך בקלאסיקה Ghetto Supastar, של מיה ו - ODB http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IP-MLW-VBN8 ונסיים בWho Knew של פינק ו - Unpretty של להקת TLC http://www.youtube.com/watch?v=Ise-JZS2ino&feature=player_embedded אהבתם? בעיניי זה היה ממש מתוק.

theone24

New member
עכשיו אתה סתם מתלהב,../images/Emo3.gif

לפחות תשמע ואז תשים את הג'יפים שלך....

למעלה