Suck my Pop!

נחמד,לא אוהבת את פיטבול

הייתי אוהבת את השיר עם מישו אחר היה מבצע אותו ולא פיטבול וקיילי.

Harel1444

New member
וזה כנראה רשמית

הדבר הכי עלוב,מכוער,צולע וחובבני שראיתי כל החיים שלי גאגא אכזבה ברמות כאלו..אפילו הקליפ של פריידאי יותר מעניין.

מאוד, מאוד מאכזב ../images/Emo31.gif

הקליפ הכי חלש שלה, ללא ספק. אפילו חלש יותר מאלחנדו. נקווה שבסינגל הבא היא תתעלה על עצמה ותוציא קליפ ברמה של ''Judas'' המהמם. השיר טוב-מאוד, אבל אני לא מצליח ליפול ממנו. יש טובים יותר באלבום.

spiceupmylife1

New member
אני אהבתי!..למרות שכן לא ככה ציפיתי שהוא

יראה אבל עדיין יש בו מספיק אווירה בשביל השיר הזה אני כ"כ אוהבת את השיר המעולה הזה
שלא ממש אכפת לי איך נראה הקליפ...

The Gloaming

New member
דיי חלוק בדעתי

מצד אחד הקליפ פשוט מידי, סתמי ונראה כאילו עשו אותו ב 2 דקות. מצד שני השיר מאוד אמיתי ופשוט ולכן אני חושב שהקליפ הולם אותו, ואני גם בטוח שגאגא עשתה את זה בכוונה, כי הרי היא יודעת להגזים בקליפים ופה קיבלנו אותה מאוד פושרת. את זה אהבתי. הדבר היחיד שעשה לי רע, זה שהשיר מדבר על סבא שלה לדעתה, ובכל זאת כל הקליפ היא נוגעת בעצמה עם דגש מאוד מאוד מאוד מאוד על החזה שלה. אין לך טיפת כבוד?
.

candyheart

New member
ממש לא ציפיתי ממנה לקליפ כזה פשוט.

הכל צולם בערך באותה תפאורה ואותן תלבושות...מאוד מאוד לא מתאים לה. מצד שני,הוא עוצמתי בדרכו שלו.משהו בהסתובבות לה בעיר החשוכה והריקה מוסיף מאוד לשיר.ברור שהיא יכלה לעשות משהו יותר מרשים,אבל הקליפ בהחלט יושב על השיר ויש בו משהו בכל זאת.

theone24

New member
אני מאוהב בשיר, אבל הקליפ הזה די משעמם...

קצת מאכזב. ההופעות שהיא עשתה לשיר עד עכשיו כבר יותר תאטרליות מזה.

Bright Unicorn

New member
מאד מאכזב

קליפ חלש ועשוי רע. לא אוהב שם כלום.. היא נראית זולה, זזה מכוער, ופשוט לא קורה כלום בקליפ הזה שלא נדבר על חיבור למילים שכביכול מדברות על סבא שלה שהלך לעולמו. זה נראה כמו השוט "מייקל ג'קסון" בבורן דיס וואי. רק שזה קליפ שלם נגמר התקציב אולי? חבל. זה השיר האהוב עליי באלבום.

amirch2

New member
נו אל תגידו שזה לא היה צפוי..

אחרי קליפ מטורף שהיא השקיעה בו 10 מיליון דולר (ג'ודאס) -במיוחד אחרי שהשיר נכשל בכל העולם! היא רוצה לאזן קצת עם TEOG! אם כל הקליפים שלה היו מושקעים ומטורפים אחד אחרי השני זה כבר היה הופך למשעמם..

Someone 2011

New member
במילה אחת ? עלוב ....

בכמה מילים ..... פתטי, בדיחה, "על מה לעזעזל היא חשבה לעצמה"? אחד הקליפים (או יותר נכון) הקליפ היחיד שהוא ביזבוז של 5 דקות שלמות!!! לא פלא, עיצבנה את הבמאי או משהו כזה, וביימה לבד את הקליפ ... וזה התוצאות. הקליפ הגרוע של כל הזמנים.

למעלה