Suck my Pop!

theone24

New member
עכשיו שמעתי לראשונה שג'וזף קאן...

לא ביים בסופו של דבר את הקליפ לאחר מריבה גדולה עם גאגא. היא ביימה בעצמה, כמו שישי אמר. על הפנים.

loni rali

New member
דווקא נחמד המינימליזם של הקליפ.

זה מראה שהיא יכולה להחזיק קליפ לבד,גם בלי הרבה שטויות.אלא רק היא וכריאוגרפיה

RedOne8

New member
נהפוך הוא, זה רק מראה כמה היא לא מסוגלת להחזי

ק קליפ בלי השיטיקים שלה. מילא שהיה מצליח לה, אבל יצא קליפ משעמם מוות. ואל תשלה את עצמך, אין כאן טיפת כוריאוגרפיה קטנטנה

loni rali

New member
אני בת.. ועדיין לא מסכימה איתך.

היא ממש כריזמטית ומעניינת והיא מרכז הקליפ.גם אהבתי את האפלוליות וזה שאין אנשים חוץ ממנה והנגן. גם נחמד שהיא לא החליפה לוקים אלא נשארה עם אחד.... ראיתי את הקליפ פעם אחת ואהבתי את הלוק והתנועות שלה ובמיוחד את הגב הסקסי! חחחח

RedOne8

New member
אז סליחה ../images/Emo9.gif הנחתי משום מה שאת בן.

גם אני שמתי לב לאפלוליות ולבדידות ולהכל, גם ללוק היחיד ולכל זה, אבל כמו שאת אמרת, קליפ מינימלי כמו זה הוא למעשה מבחן לגאגא, שבודק אם היא מסוגלת להישאר מעניינת וליצור קליפים טובים גם בלי השטויות הרגילות שלה. אם הקליפ עניין אותך, מה אני אומר? שמח בשמחתך
אבל מצד שני, אני למשל די השתעממתי... צר לי. וגם את אמרת שראית אותו פעם אחת, אז אני שואל אותך האם תראי אותו גם פעם שניה ושלישית, ועשרים? והאם בכל פעם הוא ירשים אותך? תראי, יש צד בקליפ שאני מאוד מעריך והוא הרעיון שעומד מאחוריו. מטרת השיר, לפי איך שאני רואה את זה, זה לדבר על סבא שלה מנקודה אחרת. מטרת השיר לדעתי היא לא להציג את הקטע הכואב שאחרי האובדן, וברור שהוא כואב, אלא את התהליך של ההשלמה וההחלטה להתחיל לאסוף את עצמך.. השיר לדעתי הוא על ההתגברות על הכאב וההמשך הלאה, אפילו שלא כל אחד יודע איך ממשיכים הלאה. והקליפ גם כן בנוי על אותו רעיון, כי רואים שלגאגא כואב ומבינים שהיא אחרי האובדן של סבא שלה. הרחובות ריקים והיא בודדה, והזמן מבחינתה עוצר מלכת. ואז הקליפ באמת מראה שיש בה שמחה וריקוד למרות זאת, ומראה בדיוק את מה שהשיר מדבר עליו - להמשיך הלאה. להיות עצובים, אבל לעשות מאמץ לצאת מזה. ואפילו שבשיר היא שרה למישהו, ואמרת שהיא "מבלה" את הרגעים שלה איתו, המישהו זה סבא שלה והיא מנסה להיזכר בו אבל לא להתאבל עליו, אלא להזיכר ולשמוח על הכיף והרגעים היפים שהיו לה איתו, וככה גם בקלי היא לא לבד - היא עם סבא שלה. בלב. אבל
עם כל הכבוד לרעיון היפהפה, מה לעשות - בעת הצפיה פחות חושבים על המשמעות שמעבר ופשוט מסתכלים על הקליפ, והמבחינה הזאת אין לי מה לומר ועל מה לחפור חוץ משעמום

loni rali

New member
פששש איזה נימוק ../images/Emo13.gif

ראיתי את הקליפ עוד פעם אחת.אז כולה פעמיים... בדיוק כמו את הקליפ של קייטי פרי שמאוד אהבתי. כנראה שקליפים שאני אוהבת מספיק לי לראות פעמיים חחחח וגם בפעםה שניה לא יכולתי להוריד ממנה את העיניים כדי לא לפספס איזו הבעה או תנועה....עניין של טעם אחרי הכל

למעלה