אז סליחה ../images/Emo9.gif הנחתי משום מה שאת בן.
גם אני שמתי לב לאפלוליות ולבדידות ולהכל, גם ללוק היחיד ולכל זה, אבל כמו שאת אמרת, קליפ מינימלי כמו זה הוא למעשה מבחן לגאגא, שבודק אם היא מסוגלת להישאר מעניינת וליצור קליפים טובים גם בלי השטויות הרגילות שלה. אם הקליפ עניין אותך, מה אני אומר? שמח בשמחתך
אבל מצד שני, אני למשל די השתעממתי... צר לי. וגם את אמרת שראית אותו פעם אחת, אז אני שואל אותך האם תראי אותו גם פעם שניה ושלישית, ועשרים? והאם בכל פעם הוא ירשים אותך? תראי, יש צד בקליפ שאני מאוד מעריך והוא הרעיון שעומד מאחוריו. מטרת השיר, לפי איך שאני רואה את זה, זה לדבר על סבא שלה מנקודה אחרת. מטרת השיר לדעתי היא לא להציג את הקטע הכואב שאחרי האובדן, וברור שהוא כואב, אלא את התהליך של ההשלמה וההחלטה להתחיל לאסוף את עצמך.. השיר לדעתי הוא על ההתגברות על הכאב וההמשך הלאה, אפילו שלא כל אחד יודע איך ממשיכים הלאה. והקליפ גם כן בנוי על אותו רעיון, כי רואים שלגאגא כואב ומבינים שהיא אחרי האובדן של סבא שלה. הרחובות ריקים והיא בודדה, והזמן מבחינתה עוצר מלכת. ואז הקליפ באמת מראה שיש בה שמחה וריקוד למרות זאת, ומראה בדיוק את מה שהשיר מדבר עליו - להמשיך הלאה. להיות עצובים, אבל לעשות מאמץ לצאת מזה. ואפילו שבשיר היא שרה למישהו, ואמרת שהיא "מבלה" את הרגעים שלה איתו, המישהו זה סבא שלה והיא מנסה להיזכר בו אבל לא להתאבל עליו, אלא להזיכר ולשמוח על הכיף והרגעים היפים שהיו לה איתו, וככה גם בקלי היא לא לבד - היא עם סבא שלה. בלב.
אבל
עם כל הכבוד לרעיון היפהפה, מה לעשות - בעת הצפיה פחות חושבים על המשמעות שמעבר ופשוט מסתכלים על הקליפ, והמבחינה הזאת אין לי מה לומר ועל מה לחפור חוץ משעמום