Suck My Pop!

2Dirrty4U

New member
../images/Emo31.gif

יש כאלה שזה ממש מתאים להן. אבל אני מסכימה שלה זה לא
היא ממש מוכערת לטעמי!

חביב מאוד ומפתיע מעט. לא מבריק אבל חביב.

שתמשיך לעבוד על דיפלו התותח. אני מקווה שהוא יפיק לה עוד שירים. דווקא יש למה לצפות.

candyheart

New member
הממממ... לא התלהבתי.

השיר אפילו קצת מעצבן...ולה משום מה יש פנים מאוד מציקות...לא יודעת איך להסביר.

theone24

New member
הופעה חיה: Jessie J - Mama Knows Best

JJ לא נחה לרגע, וממשיכה לקדם את אלבומה הראשון בכל מקום אפשרי. הפעם היא קופצת לתוכנית הבריטית ,Britains Got Talent, ומבצעת את השיר Mama Knows Best. http://www.youtube.com/watch?v=yZOv20ZikA0 בחירה לא ברורה מאחר והסיגנל האחרון שלה, Nobody's Perfect, לא ממש מצליח להמריא במצעדים.

השיר הכי טוב באלבום כנראה ../images/Emo45.gif

הופעה מדהימה, היא בכלל פרפורמרית מהשורה הראשונה, אם-כי לפעמיים יש תחושה של Too-Much.

שיר גדול!!!! השיר הכי טוב בדיסק המעפן הזה!

אחלה ביצוע! שירים עם הפקות גרוביות מוציאים מאמנים שיש להם יכולות ווקאליות גבוהות המון המון עוצמה.

theone24

New member
סינגל חדש: Coldplay - Every Teardrop Is A Wat

קולדפליי משחררת את הסינגל הראשון, Every Teardrop Is A Waterfall, הלקוח מתוך אלבומם החדש - החמישי במספר שעוד לא קיבל שם. http://www.youtube.com/watch?v=1Kf_6BWcOOg&feature=player_embedded מאוד קולדפליי. השיר מסמפל את השיר Ritmo de la noche של הלהקה הארגנטינאית The Sacado. יש להם עדיין מקום בפורום שלנו אחרי שישראלים רבים קוראים להחרים אותם על הבעת דעתם בסיכסוך ישראלי/ פלסטיני?

WhyTheFace06

New member
נמאס לי כבר מתקופת הסימפולים...

שאמנים יתחילו להיות קצת יותר מקוריים. אפילו שאני מאוד כועס עליהם, אני חושב שצריך להפריד בין פוליטיקה למוסיקה- ואני ממש לא מתכוון להחרים את הלהקה האהובה עליי. שיר חביב ויש מצב שיגדל עליי בהמשך.

theone24

New member
זה בדיוק מה שאני חושב - שצריך לעשות הפרדה...

בין אומנות לפוליטיקה, ואם כבר כן מתעסקים בפוליטיקה תתעסקו בפוליטיקה של המדינה שלכם. עצוב לי שאומנים משתמשים בבמה הזאת על מנת להעביר אג'נדות.

The Gloaming

New member
../images/Emo45.gif

אם הלהקה שאני אוהב תאהב עגבניות- ואני לא. אני צריך להחרים אותם?

ברור. אין להחרים אומנים בגלל דעותיהם

אישית לא אוהב אותם בכלל אבל אם יש להם קהל בפורום,אז בגלל דעה פוליטית להחרים? אם כך,הייתם מחרימים את כל הסלבז האמריקאים,הרי רובם מחזיקים בדעה שלילית נגד המדיניות של מדינת ישראל.

The Gloaming

New member
השיר הוא לא מאלבומם החמישי..

זה בסה"כ שיר שהם החליטו לשחרר לקראת המיני טור החדש שלהם בעל ה 5 הופעות.

WhyTheFace06

New member
בטוח?

כי הם כתבו בטוויטר שלהם את הדבר הבא: Thanks for all the kind words on ETIAW..I wish we could release all the new songs tomorrow, but chris just wrote a new one ! pH

theone24

New member
אני קראתי שהם בדרך לאלבום חדש.

אבל יש מצב שאני טועה.

The Gloaming

New member
הם אכן בדרך לאלבום חדש, אבל

כך הם כתבו באתר שלהם: Dear friends We're about to play a bunch of summer festivals so it's as good a time as any to put out a new song. 'Every Teardrop Is A Waterfall' will be available from download stores on Friday 3rd June at 12pm (BST), except in the UK where it'll be released on the stroke of midnight between Saturday 4th and Sunday 5th June. We'll also stream it here on Friday and give it a run out at Rock Im Park. Love Will אין שום מילה על האלבום החדש.

theone24

New member
סינגל חדש: Joe Jonas - See No More

ג'ו ג'ונאס יוצא לדרך חדשה ללא אחיו, ומשחרר את הסינגל הראשון, See No More, הלקוח מתוך אלבום הבכורה שלו - שעדיין לא קיבל שם. לעזרתו הוא גייס את כריס בראון, שעזר לכתוב את ליריקת השיר, ואף שר קולות רקע במהלך השיר. http://www.youtube.com/watch?v=zVrOY7Xbru8&feature=iv&annotation_id=annotation_75187 דעתכם?

למעלה