Suck My Pop!

Someone 2011

New member
נסחפה קצת הייתי אומר ..

גם המוזיקה הרועשת, גם העיוותים בקול וגם כל הרעשש מסביב. השיר גרוע!! להיט בטוח שזה לא יהיה .... לדעתי, היא צריכה להתחיל לגוון קצת ולהפסיק עם האלקטרו בשקל הזה ...

theone24

New member
הוא תמיד עשה עלי רושם של הכי פחות מורגש בלהקה

מצד אחד יש את ניק הבלונדיני ומצד שני יש את קווין (?) עם השיער השחור הארוך, האווי תמיד הרגיש קצת עוף מוזר. זה חמוד כזה, רק חבל שהוא לא עושה כלום חוץ מלהזיז את הידיים.

Shiri from the block

Active member
קווין../images/Emo99.gif לדעתי הוא בכלל לא הכי מורגש בלהקה, ההיפך, דווקא הקול הבס שלו הוא זה שאיזן את הקולות שלהם, ועכשיו נשאר בעצם רק אייג'י.. כי גם בריאן והאווי מגיעים לטונים גבוהים, ומאז שקווין עזב לצערי ניק די הצטרף לזה.. ונשאר רק אייג'י עם הקול שמחזק אותם כזה.. ויש גם את החיים האישיים שהוא היה ה rock stone של הלהקה, והציל את החיים של אייג'י, וגרם גם לניק לשנות את עצמו 180 מעלות מבחינת חשיבה וכל מיני... קיצר הוא חשוב../images/Emo11.gif

candyheart

New member
איזה חמוד ההוואי הזה!../images/Emo99.gif

מסכימה עם יוסי שהוא תמיד היה הכי פחות מורגש,כנראה גם בגלל שהוא קיבל הכי מעט קטעי סולו. אני גם חושבת שמאז שהוא הוריד את השיער הארוך הזה שהיה לו בתקופה הראשונה של בקסטריט,הוא נראה פי אלף יותר טוב. השיר מאוד חביב...ויהיה מצחיק אם הוא יהיה דווקא זה שהכי יצליח עם הסולו.הדבר היחיד שיש לי להעיר הוא שהוא נראה קצת לא בנוח כשהוא בקליפ ולא יודע מה לעשות עם עצמו כשהוא לבד.משהו שמצופה ממישהו שתמיד היה "מאחורה" בלהקה.

Shiri from the block

Active member
דווקא בתחילת בקסטריט היה לו יותר קטעי סולו מקווין../images/Emo67.gif וכן, הוא הרבה יותר חתיך עכשיו! הוא תמיד קורא לתקופה עם השיער הארוך "התקופת ג'יזוס" שלו חחח

Someone 2011

New member
זה נשמע כאילו היא עדיין תקועה בתקופה

של העשור האחרון ..... זה גרוע ... אין משהו בשיר שמושך בשיר ... אין אקשן בשירה ... המוזיקה גרועה ... חבל לי עליה... פשוט ביזבוז.... קניה וואסט הפיק את זה .... לא פלא שזה נשמע ככה .... ודרך אגב, הורידו את השיר מהקישור ... הנה קישור שמצאתי ביוטוב ...

candyheart

New member
משעמם ביותר.

ביוסה תמיד היתה זמרת שאהבתי כמות קטנה מאוד מהשירים שלה...אז אני לא מופתעת כל-כך שאני לא מתלהבת מהדליפות עד עכשיו.

למעלה