Suck My Pop!

theone24

New member
הקרנת בכורה: Robyn - Call Your Girlfriend

רובין משחררת את הקליפ לסינגל החדש, Call Your Girlfriend, הלקוח מתוך אלבומה הסופר מוצלח, Body Talk. http://www.youtube.com/watch?v=Nv644ipg2Ss יש בה ובקליפים שלה משהו פשוט ומקסים שאני מאוד אוהב. בלי יומרנות ופלצנות מיותרת. נקי ופשוט. השיר הגיע עד מקום 7 במצעד הדאנס של הבילבורד. לדעתי מגיע לו גם לצעוד בHOT 100 הנחשב, הוא פשוט מעולה!

היא ממחזרת בדיוק כמו קאשה וקייטי.

כל 4 הסינגלים שהיא הוציאה דומים מאוד בלחן שלהם. שיר מעפן. נ.ב. איזה מצחיק לתרגם אותו לעברית - "ת'קשר לחברה שלך". נשמע כמו להיט זהבה בן הארדקור

Bright Unicorn

New member
אהבתי

למרות שלא הבנתי כ"כ את הקשר לשיר.. אני אוהב את המינימליזם שלה חייב לומר רק שהתנועות האלה יחד עם התלבושת והנעליים המכוערות האלה יוצא קצת מגושם.

theone24

New member
הקרנת בכורה: Nicola Roberts - Beat Of My Drum

ניקולה מי? בטח רבים ממכם ישאלו, אז יופי. ניקולה רוברטס היא צלע נוספת, והאחרונה לבינתיים, היוצאת מלהקת הבנות הבריטית, גירלז אלאאוד, לדרך קריירת סולו. לאחר ששריל קול עשתה זאת ראשונה וזכתה להצלחה ענקית באנגליה, ראו נאדין ורוברטס מה טוב וניסו את מזלן. נאדין, נכון לעכשיו, די נכשלה, ורוברטס, כאמור, מתחילה את דרכה רק עכשיו. אלבום הבכורה שלה יקרא, Cinderella’s Eyes, ואת הסינגל הראשון, Beat of My Drum, הפיק לה לא אחר מהמפיק דיפלו (ושומעים זאת בברור). http://www.youtube.com/watch?v=n_BG3n1q5KU&feature=player_embedded תנסו, מה יש לכם להפסיד?

Music Man XD

New member
דיפלו ../images/Emo47.gif

מפיק אדיר, אוכל בלי מלח את רד-וואן, מקס מרטין, דר. לוק וכו'.. האזנתי לזה לפני כמה ימים, שיר חביב! :)

../images/Emo45.gif, כן הוא ענק!

הייתי מאוד רוצה שהוא יעבוד עם כריס על האלבום החדש.

Music Man XD

New member
נראה לי שהיא פונה לכיוון אחר,

אבל גם אני הייתי שמח! הוא 'תותח על' כמו שאומרים
אני שמח שהשם שלו הופך ליותר ויותר מוכר בזמן האחרון, מגיע לו לגמרי.

אתה כזה צפוי ../images/Emo6.gif

אם זה דיפלו זה ישר מעולה וטוב!!
אז בגלל שזה דיפלו זה הופך את זה לשיר טוב? זה נשמע כמו רובין או מ.יה. לעניים. ובכלל הוא ממש אוברייטד. לא הכי מת על הסאונד שלו. והוא ממש היה מת להגיע לרמתו של מקס מרטין שעשה את הטין הפופ מלא הקיטש והדרמה. פופ הכי טהור והכי יפה.

Music Man XD

New member
../images/Emo122.gif

ובתור מה אתה כותב את זה? בתור מישהו שהיה לי בראש?. לא כתבתי שהשיר חביב כי דיפלו הפיק אותו, אלא כי אני באמת חושב שהוא חביב. לא מאמין לי? מכ'פת לי, אין לי מה להוכיח. ולגבי מה שכתבת על מקס מרטין - ממש ממש ממש לא מסכים. מקס מרטין מפיק מוזיקת זבל זבלית ביותר, וחוץ מכמה שירים בודדים הוא פשוט ממוחזר, לעוס, מאוס וטראשי. דיפלו הוא מפיק בליגה אחרת.

כי זה פשוט קטע מעפן שנורא אין פשוט

להגיד וואו זה מעולה ומיוחד וזה מדהים על כל דבר שיש עליו את חותמת דיפלו. בינתיים הוא מחזר לביונסה הפקה,עשה לג'ינגה הזאת שיר מעפן ובעיקרון הקו שלו מאוד לא מלודי וחופר לטעמי. מקס מרטין מפיק פופ טהור והדבר האחרון שאפשר להגיד עליו זה זבלי (גם על דיפלו למרות היותו אוברייטד). הוא לא מפיק לטעמך אבל זבלי זה הדבר האחרון שאפשר לומר עליו. יש לו טביעת אצבע משלו והוא השאיר חותמת במיינסטרים.

Music Man XD

New member
>>>

אני לא חושב שהשיר הזה חביב כי 'חתום עליו דיפלו'. אני חושב שהוא חביב פשוט כי ככה אני חושב. אני גם חושב שדיפלו עשה כאן עבודה טובה ולא אכזב, אבל הסיבה שחיבבתי היא לא העובדה שבקרדיט כתוב דיפלו. מי זאת ג'ינגה? מלבד כמה שירים, מקס מרטין די מעפן לדעתי. אם ניקח את העבודות שלו מהשנה האחרונה למשל (סתם בחרתי באקראי) - רובן סתמיות לדעתי. השיר היחיד שהוא הפיק ואני אוהב זה Into The Nightlife של סינדי לאופר

למעלה