Suck My Pop!

spiceupmylife1

New member
נחמד מאוד.. מרגיש חלק מאפרודיטה

אבל טוב שהוא לא נכנס לאלבום כי הוא לא מעולה כמו שאר השירים שם (לדעתי)

theone24

New member
אני מצאתי אותו קצת אנמי...

אני עדיין מחכה לשיר המפוצץ שהשמועות אומרות שהיא הקליטה בשביל ההוצאה המחודשת.

theone24

New member
שיר חדש: Kylie Minogue - Silence

מינוג בדרך לשיחרור סינגל רביעי, למרות הצהרתה שBetter Then Today יהיה הסינגל האחרון מתוך אלבומה Aphrodite. השיר הנבחר הוא Put Your Hands Up (If You Feel Love), ו - Silence לקוח מתוך EP הרמיקסים החדש לשיר.

HanAn189

New member
בסדר כזה.

משמיעה אחת לא קלטתי ממנו כלום, פשוט כלום. נתתי לו עוד 3 שמיעות, והפזמון ראוי לציון

חמוד דווקא!

אני ממש לא אוהב את PYHU
אם כבר היא בחרה לשחרר סינגל פתאומי, זה היה צריך להיות ''Closer'' או ''Illusion''.

theone24

New member
הצצה לסינגל: Sugababes - Freedom

שנתיים עברו מאז שהבייבז שיחררו מוזיקה חדשה, ולאחר הכישלון עם אלבומן הקודם, Sweet 7, היידי, אמל וג'ייד מוכנות לחזור לראש המצעדים הבריטי ומשחררות הצצה לסינגל החדש שלהן הנקרא Freedom, ולקוח מתוך אלבומן הבא, השמיני במספר. השיר משמש כשיר הנושא של הפרסומת החדשה של חברת הפלאפונים נוקיה: http://www.youtube.com/watch?v=-tU2H0D3KfM&feature=player_embedded

theone24

New member
כל הכבוד שהיא הסכימה לצלם את הסצינות בסוף,

של הכביכול אונס. לא קל אחרי מה שהיא עברה עם כריס בראון. אהבתי, היא בהחלט משקיעה בשביל קליפ 5/6.

SG12

New member
גם אני.. הייתי בטוחה שהקליפ יהיה קליל ומצחיק.

אבל הוא די טראגי.. כנראה לאור מה שקרה לה .. הטרנטיפציה שלה למילים אחרות.. כי לפי הקצב זה הזכיר לי את השירים המצחיקים שעושים בSNL...

2Dirrty4U

New member
Too much going on

לא אהבתי. מה גם שהשיר כל כך מציק שחבל על זמן! לא מתאים לה לשיר במבטא ג`ימייקני והראמפ-פא-פא-פאם הזה יכול לשגע!

למעלה