Suck My Pop!

WhyTheFace06

New member
אני לא מבין למה היא שחררה את Run The World

כסינגל ראשון. זה כ"כ הרבה יותר טוב! שיר להיטי, יחסית נעים לאוזן, המנוני... עם השיר הזה מגיע לה להצליח, וגם עדיף על 1+1 (אבל גם אותו אני רוצה שבשלב מסוים היא תשחרר כסינגל).

CrazyBoi

New member
טוב אני לא יודע

מה יש לי ואם זה העובדה שאני חושב שביונסה מדהימה ברמות מטורפות או שכמה השמעות של השיר הזה ומבינים למה הוא אדיר אבל התאהבתי בשיר הזה (מגני חשבתי בשמיעה ראשונה שהוא לא מוצלח) יאללה שייצא הדיסק כבר!!!!

HanAn189

New member
מה זה הלחן המשגע הזה??? ../images/Emo178.gif

ומה זו הליריקה הגרועה הזו???
הכי גרועה שהייתה לביונסה אי פעם אני חושב. באמת
כזה לחן מדהים על זה שהוא היה גבר מעפן?
דירוגיישן: 1 - Till The End Of Time 2 - Run the World 3 - Best Thing I Never Had 4 - 1+1 עם "רווחים" (לא יודע איך להסביר את זה
) בין שיר לשיר. עד עכשיו אני מרוצה
ובכלל, כיף לי לשמוע את הקול של ביונסה! לא הרבה אוהבים את גוון הקול שלה, ואני אישית חולה עליו

HanAn189

New member
רווחים מזעריים.***

ז"א קשה לקבוע מקומות כי כולם מעולים

Music Man XD

New member
לדעתי 1+1 טוב יותר מ-BTINH.

ואת End of Time לא שמעתי. קראת את הראין שלה במגזין "בילבורד"? והתמונה החדשה שצירפת

candyheart

New member
אני חושבת שזה הכי טוב ששמעתי מהחדש.

אמנם צריך עוד כמה שמיעות כדי להחליט...אבל י לו לחן יפה והוא מעיק כמו השירים האחרים.

Shiri from the block

Active member
הקרנת בכורה: Nick Carter - I'm Taking Off (כותבת כמו יוסי../images/Emo3.gif) אז לאחר הצלחת הלהיט העולמי Just One Kiss (../images/Emo3.gif), ניק קרטר (../images/Emo23.gif) משחרר קליפ חדש לשיר המצויין (באמת!!) Im Taking Off

theone24

New member
הוא נראה טוב, התבגר יפה.

הקליפ חמוד, לא הכי מושקע, אבל חמוד כזה.

candyheart

New member
תודה!

הקליפ חמוד.השיר ממש טוב! יותר מהסינגל הראשון לדעתי.בהחלט שיר שאני יכולה להתמכר אליו. והוא נראה פשוט מצוין.דווקא הוא מאלה שלא הייתי סגורה אם הם יתבגרו יפה(בגלל הבייביפייס והכל) והוא דווקא נראה פשוט מעולה.אשמח לראות אותה עם שיער קצת יותר ארוך שוב...זה תמיד היה לו הכי יפה.

spiceupmylife1

New member
מאחורי הקלעים smile -avril lavinge

איזה חמודהה!!!
*מקשטת בעצמה את הסט לוידאו *
ועוד.... כאן

TwilightFan

New member
לא נראה לי שהיא התנדבה לקשט את

הסט, זה פשוט חלק מהקליפ. היא כזאת חמודה!!
תודה רבה!!

למעלה