Suck My Pop

HanAn189

New member
אויש ../images/Emo122.gif

סורי
אני אמרתי כבר שאני גרוע ואני צריך להשאיר את העבודה למקצוענים...

theone24

New member
הופעה חיה: TLC - No Scrubs & Waterfalls

השנה TLC יחגגו 20 שנות קריירה, וצ'ילי וטי בונז, חברות הלהקה הנותרות לאחר מותה של חברת הלהקה השלישית, ליסה לופז, מתכננות הפתעות למעריצים, הפתעות שכנראה מתחילות מעכשיו. הבנות הנותרות קפצו לתוכנית הגמר של אמריקן איידול על מנת לבצע מחרוזת של שתי הלהיטים הגדולים שלהן No Scrubs & Waterfalls שהיו בין הלהיטים הכי גדולים בשנות ה90' תחילת ה2000. http://www.youtube.com/watch?v=BH1vxjav-9I&feature=related נוסטלגיה, נחמד להיזכר כמה אהבתי את השירים האלה.

איזה כיף לשמוע ולהיזכר בשירים האלה.

ממש אהבתי אותן, הן היו אחת להקות הבנות שאהבתי והערכתי. ליסה לופז חסרה

candyheart

New member
נוסטלגיה!

איזה ענקיים היו השירים האלה! NS ממש נוסטלגיה בשבילי...יצא בדיוק מתי שהתחלתי להתעניין בפופ והתנגן בלי הפסקה.נחמד לשמוע אותם שוב למרות שאפשר לתפוס אותם מדי פעם ב-VH1 וכד'.

theone24

New member
ג'יי לו ובעלה מלהיטים את האווירה בגמר איידול.

מה הטעם להיות שופטת בתוכנית סופר פופולארית בטלוויזיה אם את לא יכולה לסדר לבעלך הופעות? הו, מצוין! זאת בדיוק המחשבה שכנראה עברה ללופז בראש בזמן שהיא אירגנה לבעלה את אחת מהופעות האורח בגמר איידול. אבל חשבתם שהיא תעשה זאת מבלי לסדר לעצמה גם חלק מההופעה? תחשבו שוב.
מארק אנתוני, בעלה של, עלה לבמה לביצוע *חירטוטשלשירספרדיכלשהו* (אני לא מוצא את שמו בשום מקום!) ואליו הצטרפה לופז ועשתה מה שהיא יודעת לעשות הכי טוב - לרקוד! בריקוד סלסה חושני, עינטוזי אגן והנפות שיער לא מעולם הזה לופז ובעלה כבשו את הקהל והאווירה. http://www.youtube.com/watch?v=NZ7v2Un4FHI&feature=player_embedded כמה מצחיק זה שהופעות הערב הם הדבר הכי מרגש ומצופה שהיה כל הערב מחשיפת זוכה העונה?

../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif לגמרי!!

ההופעות של כולם באותו ערב היו מעולות ומושקעות. משום מה ג'ניפר הרסה אותי מצחוק עם הריקודים
היא נראת מעולה

candyheart

New member
אין מצב שהוא היה משיג את ההופעה הזאת

אם ג'ניפר לא היתה מקושרת עם התוכנית ולא היתה מופיעה איתו ביחד.היא נראית מעולה,אבל הוא די משעמם. ובדיוק יצא שהם גם הביאו אמנים גדלים להופיע(גאגא,ביונסה) וגם לפי מה שהבנתי,היה גמר של שני זמרי קאנטרי צעירים,משהו שלא קשה לגנוב ממנו את ההצגה.מזל שלתוכנית יש שם מספיק חזק כדי להביא את השמות הכי גדולים.

למעלה