Suck My Pop

2Dirrty4U

New member
אני פשוט לא יכולה לקחת את האשה הזאת ברצינות

כשהיא יוצאת עם הדברים האלה על הראש
I just can't
יצאתי מהקישור אחרי בערך 20 שניות

candyheart

New member
מבחינה ווקאלית ההופעה טובה מאוד.

ולי דווקא לא כל-כך הפריע הפירוש הליטרלי של השיר.רק חבל שעם הקרניים האלה בהתחלה היא נראית כמו שור.

theone24

New member
ביונסה: הופעה חיה + שיר חדש.

אמריקן איידול הגיעה אתמול לסוף העונה, אבל את מי מעניין מי זכה כאשר ליידי גאגא וביונסה היו הזמרות האורחות של הערב?
רגע לפני הופעתה בגמר איידול, שיחררה הוני B סינגל חדש בשם 1+1, מתוך אלבומה הקרוב, 4, והא בעצם שיר הפתיחה של האלבום החדש. את גירסת הסטודיו תוכלו לשמוע כאן: http://www.youtube.com/watch?v=cOFtWnzwMLU&feature=player_embedded כאמור, היא הופיעה עם השיר החדש בגמר איידול, והנה ההופעה המלאה: http://www.youtube.com/watch?v=OBcsDnF8Wa8 השיר מאוד סול. שומעים השפעות חזקות מפרינס, ואפילו קצת ג'נט ג'קסון.

The Gloaming

New member
האלבום הזה

מסתמן יותר ויותר כנפילה.. השיר אולי יפה.. אבל ביונסה פשוט לא יודעת לרגש... אין לה את זה. יש לה קול ענק, אבל הוא לא עושה כלום חוץ מקול ענק...

Music Man XD

New member
מבחינתי

האלבום הזה מסתמן כאחד הטובים שלה אם לא ה..
מהשירים ששמענו עד עכשיו אני מרגיש שיפור גדול מהאלבום הקודם.

Music Man XD

New member
אהבתי את השיר :)

למרות שהמילים קצת טיפשיות, היא שרה עם המון נשמה וההגשה שלה כאן מדהימה. אהבתי שהיא נותנת לקול שלה להיסדק כאן, זה דבר שהיא לא עושה בדרך כלל (היא ידועה כזמרת עם קול מאוד נקי).

WhyTheFace06

New member
שיר טוב! איזה שיפור!

אני הכי אוהב אותה בבלדות, ועוד יותר שהיא מנצלת את הקול שלה כמו שצריך. באמת נראה שהיא התעלתה על הסינגל הראשון המזוויע. רק חבל שהיא נתנה לו שם כ"כ מגוחך...

HanAn189

New member
וואו, זה יפיפה ../images/Emo9.gif

השם באמת עלוב, אבל וואו, אני שמודה שביונסה טכנית מאוד (כמו שעומרי אומר), חושב שהפעם היא נגעה בנקודה יותר עמוקה והיא מרגשת אותי. יש מעריצים של ביונסה שמגדילים ואומרים שה-1+1 הולך להיות כמו I Will Always Love You של וויטני או My Heart Will Go On של סלין דיון, ואני חושב שהם מגזימים, אבל ללא ספק, זאת אחת הבלדות היפות של ביונסה.

ואוו שיר מעולה מאוד אהבתי!

הייתי רוצה לשמוע אותו בגירסת האלבום.. אבל הורידו את הקישור חח.. בכל מקרה ,היא לא כלכך ריגשה אותי עם הביצוע הלייב שלה .

candyheart

New member
אני לא חובבת גדולה של האר אנד בי/סול הכבד הזה

זה תמיד מרגיש לי מתמשך ומייגע.היא אמנם נשמעת טוב מאוד אבל צריך להיות זמר ממש ומרגש כדי להעביר שירים מהסוג ולעניין אותי,ופה זה לא קרה מבחינתי.

Music Man XD

New member
גם אני שמתי לב שהיא רזתה.

בהופעה של 1+1 צפיתי בחטף וצפיתי רק בחלק של הופעה השנייה, מאוחר יותר אעשה את זה כמו שצריך :)

theone24

New member
איך הצלחת לפספס את מה שפירסמתי מעלייך?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם כי לא פרסמתי את ההופעה עם Crazy in love

למעלה