Suck My Pop!

spiceupmylife1

New member
../images/Emo91.gifהביקורת של מאקו על הקליפ

כאן ביקורת חיובית מאוד אני מסכימה עם כל מילה מה אתם חושבים

candyheart

New member
יצא לה קליפ מגניב ביותר!

אני אוהבת שעושים מודרניזציה לסיפורים עתיקים,והיא עשתה את זה בצורה מעולה.הריקודים מהנים והקליפ זורם-ממש יופי.היא גם נראית לא רע בכלל. פי אלף יותר טוב מ-BTW שלדעתי הוא פשוט בין הקליפים הגרועים שלה.

Someone 2011

New member
ראיתי את המלא ביוטוב ... אחד העלובים שלה ...

עוד הפעם היא ממשיכה עם כל הפרובוקציות שלה ... סלחו לי אבל הקליפ לא ממריא לשום מקום .... וזה נראה די עלוב .. בשביל מה היא צריכה לעשות 6 דקות קליפ אני לא מבין! שתעשה 3-4 ותכניס ת'פואנטה שהיא רוצה להכניס וזהו ... אני עד עכשיו לא מבין מה הקטע עם זה שהיא עומדת שם והמים שותפים אותה?? מה היא חשה ישו?? כי היא עומדת ככה באותו צורה ... הקטע עם האופנועים ממש מיותר!! מספיק כמה שניות לפחות שיראו וזה .. עד שהיא עשתה סוג של קליפ נורמאלי (אחרי אלחנדו ובאד רומאנס ... ) זה יחסית נורמאלי .. גם הוא לא מעניין ... אני לא חושב שהיא תוכל להתעלות על באד רומאנס שהוא הקליפ הכי מושקע שלה עד עכשיו....

RedOne8

New member
זה היה צריך להיות הקליפ של BTW

ו-BTW של ג'ודאס! דווקא מבין שניהם ג'ודרס חייב את הגותי והאפל יותר, ו-BTW את הצבעוני והאנרגטי. מוזר.... אבל אהבתי את הקליפ

2Dirrty4U

New member
‫על זה בזבזו 10 מיליון דולר? ../images/Emo12.gif../images/Emo69.gif

אני כל פעם מופתעת מחדש מכמה שהאשה הזאת מכוערת והיא אפילו לא צריכה להתאמץ בשביל זה. בכל מקרה קליפ שמתיימר להיות משהו שהוא לא. קליפ ריקודים רגיל רק עם תחפושות ותפאורה שונה מבדרך כלל (במקום סקסי זה ביזארי ומכוער). לא מצאתי אפילו שוט אחד שאהבתי וזאת התדרדרות רצינית כי אומנם אף פעם לא סבלתי את גהגה אבל בקליפים היא *הייתה* תותחית (Just Dance, Poker Face, Beautiful, Dirty, Rich, LoveGame, Paparazzi, Bad Romance, Telephone). עכשיו אפילו אין לי על מה לפרגן לה

קליפ נחמד ,לא יותר מיזה

,לאזעזל 10 מיליון דולר על הקליפ הזה?!?!? איןן בו שום דבר מיוחדד ,חוץ מהתאפורה..,לא הבנתי כלום מהקליפ הזה.. טוב לפחות הוא יותר טוב מBTW ...

קליפ טוב!!

אני שמחה שזה קליפ קצר (יחסית לגאגא כמובן). יש סיפור מעניין, היא ניראת טוב חוץ מהגבות הנוראיות. הקליפ בהרבה יותר טוב מ- BTW. אבל עדיין הקליפ הכי טוב שלה הוא BR קשה להתעלות ממנו אולי בגלל זה פחות אוהבים את הקליפים שיצאו אחריו.

סך הכול סתמי מאוד!

הרעיון מאחורי הקליפ מעניין(כמו שהרעיון הליריקלי של השיר מעניין והתוצאה שלו ממש עלובה) אבל בסופו של דבר מה שאנחנו מקבלים זה קליפ ריקודים עם התלבושות המתאמצות והגרוטסקיות של גאגא וכל הרקדנים והתפאורה מסביב. הרעיון עצמו מתפספס.

WhyTheFace06

New member
קליפ חמוד

אבל הדימיון לBad Romance מטריף אותי... גם יש כמה קטעים בקליפ שמזכירים אותו. בכל מקרה הרבה יותר טוב מהקליפ של BTW, אהבתי תרעיון. השיר עצמו די מעצבן וחופר.

theone24

New member
זה לא יעצור אותה.../images/Emo3.gif

לכל הסינגלים שלה היא עשתה גירסה אקוסטית.

למעלה