Suck My Pop!

theone24

New member
סינגל חדש: Enrique Iglesias - Dirty Dancer

קשה להאמין, אבל אנחנו כבר לקראת סינגל שישי של אנריקה איגלסייס מתוך אלבומו המעורב והמצליח Euphoria. השיר הנבחר הוא Dirty Dancer בו הוא מארח את אשר. השיר עבר מיקסוס מחדש לקראת שיחרורו כסינגל וכעת אף מופיע בו הראפר ליל ווין. http://www.youtube.com/watch?v=BFqbHKED_R4 מסתמן קיץ של שיתופי פעולה דביקים ולחים.

HanAn189

New member
הוא משגע אותי...

הוא מסוג הזמרים (ע"ע קייטי פרי) שעושים מוזיקה ממכרת, אבל המיניות הזאת (שאני אוהב אבל עד גבול מסוים) מחרפנת אותי!
כאילו, אתם צועקים את המסר זה בשיר, ומקבלים על זה מיליוני צפיות, ונהנים מגל הצלחה של שיר שמדבר רק על.... סטוץ! ובכל זאת, Tonight זה פשוט שיר מטריף!
עזבו.

candyheart

New member
אני מסכימה לגביו...

במיטחד שבערך כל הסינגלים שהוא הוציא מהאלבום הזה הם רק על סטוצים.הוא דוחף את הנושא הזה יותר מדי.

theone24

New member
הקרנת בכורה: Simple Plan & natasha bedingfiel

להקת הפופ/רוק המצליחה, סימפל פלאן, חוזרת באלבום חדש, הרביעי במספר - Get Your Heart On! ומשחררת את הסינגל הראשון Jet Lag אשר בו הם מארחים את הזמרת הבריטית נטשה בדינפילד. מדובר בדואט חמוד מאוד, והקליפ שמלווה אותו חמוד בהתאם. http://www.youtube.com/watch?v=HRWaiJba2MQ&feature=player_embedded

candyheart

New member
סימפל פלאן!../images/Emo2.gif

נוסטלגיה מתחילת האלפיימז! אני זוכרת את התקופה שהלהקות האלה היו ה-מיינסטרים. בכל מקרה,דואט חביב.הסולן שלהם נראה בדיוק אותו דבר מאז שראיתי אותו לאחרונה לפני כמה שנים.

theone24

New member
לשם שינוי אין מריחה, וזה כבר פלוס.

אבל מה בדיוק הלך שם? מה קשורה כנופיית אופנועים לכל זה? השמועות אמרו שיהיה קליפ בועט במוסכמות, אנטי נוצרי וגאגא תהיה מריה מגדלנה... בינתיים נראה ששום דבר מזה לא באמת נמצא בגירסה הזאת (אולי זה יהיה בגירסה הארוכה יותר). קליפ "רגיל" ,בסטנדרטים של גאגא. יש לה כמה שוטים שהיא נראית מצוין.

Harel1444

New member
כן כשהיא על האופנוע ושרה גו'דס..

אבל בכללי זה לא שהקליפ "מאכזב" ,פשוט אחרי שני קליפים צולעים ומכוערים כמו אלחנדרו וBorn This Way היא סוף סוף עושה קליפ ממש טוב..עם ריקוד נורמאלי וגם טיפה עלילה..ולא דוחה כן?
רק שהגבות האלה..כל כך הרסו...ואם באמת זה אמור להיות בתקופה הרומית ,אז ההאופנועים הרסו הכל..את כל האמינות של זה..אבל אולי היא רצתה להראות שמה שקרה אז קורה לה גם עכשיו.. אני עוד אבין את הקליפ הזה

מכר6

New member
חומר למחשבה

הקליפ יממש את עצמו שיהיה האיכות נורמלית, עכשיו קשה לשפוט

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gifגםאני לא מבינה מה קשורה כנופיית האופנועים

בהתחלה חוץ מזה קליפ מעולה אני ממש אהבתי

spiceupmylife1

New member
הא הנה זה עובד... *מתרגשת* ואוו

מממשממש אבל ממש ממש אהבתי