Suck My Pop!

Bright Unicorn

New member
האמת

סתמי ביותר. לא מצאתי שום עיניין בקליפ קומץ של מיצגי אופנה ווידאו ארטס שפשוט מולבשים על שיר לא מוצלח במיוחד

Shiri from the block

Active member
סוף סוף קליפ נורמלי לגאגא וכן, זה די נורמלי בסטנדרטים של הקליפים של היום.. חייבת לציין שהרבההה זמן לא התלהבתי ככה משיר של גאגא, אני די אוהבת את השיר אפילו! והקליפ סבבי לגמרי.. לא מעניין יותר מידי ובכלל לא רואה משהו שערורייתי מידי.. זה לא שהנוצרים האדוקים לא ראו קליפים גרועים מאלה בעבר.. ובמילה אחת: Like../images/Emo45.gif

HanAn189

New member
וואו וואו וואו ../images/Emo47.gif

אם הקליפ באד רומאנס לא היה קיים, הקליפ של ג'ודאס היה מוצב אצלי במקום הראשון! בהחלט אחד הקליפים המועדפים עליי. מצד אחד לא נמרח, אבל אינטרפרטציה מדהימה לסיפור הנוצרי. גאגא נראית מהמם, ואהבתי את כל האווירה המשיחית, העצובה, המסתורית - זה כל כך תואם את הסאונד של השיר!
She's just a holly fool - בהחלט!
מזמן לא נהנתי מקליפ של גאגא (פעם אחרונה עם Telephone).

spiceupmylife1

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם כל מילה!

ורק עכשיו שמתי לב שבאמבטיה הוא שופך עליה קולה\בירה והיא משיחה אותם במים... בהחלט קליפ מעולה היא אומרת בעצם הומו נכון
ולא הבנתי את הסוף.. *הסבר בבקשה* ואהבתי שהיה ליפסטיק באקדח

HanAn189

New member
לא ../images/Emo13.gif ../images/Emo27.gif

לפי הנצרות, ג'ודאס (יהודה איש קריות) הבוגד נתן נשיקה לישו לפני שהלך אל הרומאים. גאגא באמת משחקת את מריה מגדלנה (החברה/מאהבת/זונה/אוהדת וכו'). רואים איך בתחילת הקליפ גאגא רוכבת עם ישו (עם כתר הקוצים) ובוהה באהבה בג'ודאס שנסוסע מקדימה. אחרי זה יש ריקודים. ואז יש סצינה שכולם כועסים על ג'ודאס, דוחים אותו. גאגא (מריה מגדלנה), מענישה את ג'ודאס, היא רוצה להרוג אותו, אבל לא מסוגלת, כי היא אוהבת אותו. והיא נקרעת בין ישו לבין ג'ודאס. (הסצינה עםהאמבטיה בה היא שוטפת את הרגליים לשני הגברים מראה כמה היא מעריכה את שניהם). זה הרעיון המרכזי
ובסוף גאגא מזילה דמעה, כי כל המצב הזה קשה. ובכללף הסיפור של השיר עצמו הוא לא בגחמה של גאגא לכתוב שיר על איזה סיפור היסטורי עתיק, אלא בסיפור אהבה של גאגא, והדמעה הזאת בסוף מסמלת הרבה.

spiceupmylife1

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

והתכוונתי לסוף בכלל שהיא כאילו נופלת לקרקע.. לא הבנתי חוץ מזה הסבר מעולה... !!! אני ותנך וכל זה לא חברים טובים... .

HanAn189

New member
בקשר לסוף ../images/Emo27.gif

מריה מגדלנה תמיד גונתה בזה שהיא הייתה זונה, והמאהבת של ישו, ועוד בגיל צעיר כזה. כמו שהסברתי לך קודם, מגדלנה לא הרגה את ג'ודאס כמו שאמור לקרות (כי הוא בגד בישו ולכן הוא צריך להיענש) אלא נכנעה לאהבתה. בעצם היא האשמה בכל הסיפור הזה. בכלל, נשים תמיד היו על המוקד בהיסטוריה. ככה אני אישית רואה את הקליפ. ואגב, התנ"ך שלי זה ויקיפדיה!

spiceupmylife1

New member
../images/Emo51.gif עכשיו הבנתי הם

סוקלים אותה באבנים לכן היא מתה בסוף.... ואי קליפ מהמם ראיתי אותו כבר איזה 5 פעמים הערב
אחד הקליפים הכי טובים שלה ללא ספק

candyheart

New member
הסבר מעולה!

כמובן שאני מכירה את הסיפור,אבל זה בהחלט עשה לי סדר בראש מי בתפקיד מי בקליפ.

RedOne8

New member
גם ב-BTW יש בכי אייקוני בסוף....

מעניין מה עובר עליה. האמבטיה הזאת שאתה מדבר עליה זה אמור להיות מים קדושים שטובלים בהם תינוקות וכאלה, נכון?

RedOne8

New member
+ עוד דבר שמוכיח שזה לא סתם שיר על ההיסטוריה,

האופנועים, אקדח, מעילי עור... לא היה את זה אז מן הסתם. זה משהו אישי שלה ושל התקופה.

איזה הסבר../images/Emo47.gif

לא ידעתי מה הסיפור לפני זה
|עמה| תודה רבה!
ללא ספק קליפ מדהים

למעלה