זאת דעתך.
אני אמרתי, כל קליפ עם ביוסנה זה כיף, אבל הקליפים של ביונסה מראים אותה רוקדת ומחייכת למצלמה. אני מכיר אותם בעפ"ה
לעומת זאת הקליפים שציינתי, לא נמאס לי מהם אף פעם! Single Ladies - קליפ גאוני, ראוי לכל השבחים שיש. לגמרי 117 מיליון צפיות ביוטיוב. כוריאוגרפיה אדירה, שחור לבן, סקסיות, אין אחד שלא מרותק לשלוש העמות האלה שמקפצות להן
אני מת על כל שנייה בקליפ. If I Were A Boy - העלילה
אני כל פעם מחדש חושב שביונסה כלבה על מה שהיא עושה לחבר שלה, ואחרי זה מבין כמה בעצם הוא הכלב
קליפ שמרגש אותי. Why Don't You Love Me - אווירת שנות החמישים שישים שבקליפ, והמשחק של ביונסה, שמראה כמה היא נואשת בבויפרנד שלה עד שהיא מבזה את עצמה אפילו. התלבושות
Flaws and all - תראו בעצמכם! היא פשוט מקסימה
__________________________________________ Deja Vu - ריקודים. ביונסה מכרכרת סביב ג'ייזי הגנגסטר. Crazy in love - אמנם קלאסיקה (לא מפחד ממילה זו!), אבל ביונסה רק רוקדת. ולא, גם מכונית נשרפת ודלק נשרף זה לא כזה מרגש. Naughty Girl - היא ממש גלוריוס שם, אבל ריקודים ריקודים. Irreplaceable - אחד הקליפים המשעממים, אבל השיר הענק מציל אותו
והקטע עם הלהקה בסוף ממש מגניב
Diva - אמנם מושקע (משקפי השמש
,מניפת השטרות
, כל האיפור, המכונית המתפוצצת, פסלי הזהב), אבל ביונסה שוב רוקדת עם שתי החברות שלה. Halo - הקליפ הגרוע ביותר של ביונסה, לאחד השירים האגדיים שלה עד כה. לדעתי היה אפשר לעשות משהו מוצלח יותר. ייאמר לזכותו של הקליפ זה שהוא תואם את הסאונד המלאכי/ממסטל של השיר - צבעי פסטל והרבה אור בוהק. ובקיצור, אחרי מניפסט זה, אני כן מודה שאני עדיין צופה בכל קליפ וקליפ...כי כיף לי