Suck My Pop!

candyheart

New member
כמו שכבר נאמר פה...

יש לה קול מעולה והיא מבצעת מדוויק-יותר מדי מדוייק.אני חושבת שזה מה שהופך אותה לעיתים למשעממת.

RedOne8

New member
אחד השמות שהכי משכו את עיני.

אבל אני לא אשמע!
שונא גרסאות אקוסטיות.

theone24

New member
זה אותו דבר, לא?

הדבר היחיד ששונה הוא הפתיח, שהתוכנית ששידרה את הקליפ בהקרנת בכורה חתכה אותו. כל השאר אותו דבר בדיוק, ועדיין בלי ליל ווין. בכל זאת, תודה נעם.
היא נראית טוב בקליפ הזה.
אני מוצא את עצמי יושב ובוהה במסך.

spiceupmylife1

New member
ואוווו../images/Emo99.gif

גאד למי אכפת מהשיר ... איזה סקסית היא יאוו
ואווו מצאתי את עצמי בוהה
הקטע ריקוד ממש לא קשור
you got me hooked with your love controler
שיר חביב הקליפ פי מיליון יותר טוב מהשיר חח

candyheart

New member
היא סקסית ברמות!

דווקא הקטע מ"פאפי" היה די מרענן. וכשהדוגמן הזה מחייך

theone24

New member
טיזר לקליפ: Beyoncé - Run The World (Girls)

הוני B אולי חווה כישלון (זמני?) כואב עם הסינגל החדש, ‘Run The World (Girls), אבל לא מתכוונת לקפוץ לסינגל הבא עדיין, ומשחררת טיזר לקליפ שילווה את השיר. http://www.youtube.com/watch?v=Lx9fmCDRmBY&feature=player_embedded אני בטוח שמעריציה היו רוצים לראות את B עצמה במקום הבחורות האלה, אבל ביונסה יודעת לעשות קליפים, את זה כולנו יודעים. יש לי הרגשה שהשיר יתאושש לאחר פרמיירת הקליפ.

הקליפ ניראה מבטיח, אני בטוחה שהיא הולכת

להפציץ בקליפ אבל עדיין לדעתי השיר פשוט לא טוב מספיק.

HanAn189

New member
הוני B ../images/Emo99.gif

ביונסה אגב, לא יודעת לעשות קליפים
אמנם הם זוכים לצפיות טובות, אבל חוץ מהברקות כמו: Single Ladies If I Were A Boy Why Don't You Love Me Flaws and All ואולי Sweet Dreams. והקליפ המיוחל שלה ושל אלישיה קיז
חוץ מהברקות אלה, כל שאר הקליפים משעממים למוות
אבל ביונסה נראית תמיד טוב
אז מאוד מקווה שהקליפ של RTW יהיה טוב

RedOne8

New member
../images/Emo31.gif

דה ג'ה וו יפהפה! CIL שבהחלט ראוי לאייקוניות שהוא קיבל, קליפ מעולה. NG אין מה לדבר
קליפ מ-ד-ה-י-ם איריפלייסיבל טיפה משעמם אבל עשוי מצוין. דיווה כנ"ל... HALO
ביונסה מעולה בקליפים.

HanAn189

New member
זאת דעתך.

אני אמרתי, כל קליפ עם ביוסנה זה כיף, אבל הקליפים של ביונסה מראים אותה רוקדת ומחייכת למצלמה. אני מכיר אותם בעפ"ה
לעומת זאת הקליפים שציינתי, לא נמאס לי מהם אף פעם! Single Ladies - קליפ גאוני, ראוי לכל השבחים שיש. לגמרי 117 מיליון צפיות ביוטיוב. כוריאוגרפיה אדירה, שחור לבן, סקסיות, אין אחד שלא מרותק לשלוש העמות האלה שמקפצות להן
אני מת על כל שנייה בקליפ. If I Were A Boy - העלילה
אני כל פעם מחדש חושב שביונסה כלבה על מה שהיא עושה לחבר שלה, ואחרי זה מבין כמה בעצם הוא הכלב
קליפ שמרגש אותי. Why Don't You Love Me - אווירת שנות החמישים שישים שבקליפ, והמשחק של ביונסה, שמראה כמה היא נואשת בבויפרנד שלה עד שהיא מבזה את עצמה אפילו. התלבושות
Flaws and all - תראו בעצמכם! היא פשוט מקסימה
__________________________________________ Deja Vu - ריקודים. ביונסה מכרכרת סביב ג'ייזי הגנגסטר. Crazy in love - אמנם קלאסיקה (לא מפחד ממילה זו!), אבל ביונסה רק רוקדת. ולא, גם מכונית נשרפת ודלק נשרף זה לא כזה מרגש. Naughty Girl - היא ממש גלוריוס שם, אבל ריקודים ריקודים. Irreplaceable - אחד הקליפים המשעממים, אבל השיר הענק מציל אותו
והקטע עם הלהקה בסוף ממש מגניב
Diva - אמנם מושקע (משקפי השמש
,מניפת השטרות
, כל האיפור, המכונית המתפוצצת, פסלי הזהב), אבל ביונסה שוב רוקדת עם שתי החברות שלה. Halo - הקליפ הגרוע ביותר של ביונסה, לאחד השירים האגדיים שלה עד כה. לדעתי היה אפשר לעשות משהו מוצלח יותר. ייאמר לזכותו של הקליפ זה שהוא תואם את הסאונד המלאכי/ממסטל של השיר - צבעי פסטל והרבה אור בוהק. ובקיצור, אחרי מניפסט זה, אני כן מודה שאני עדיין צופה בכל קליפ וקליפ...כי כיף לי

למעלה