Suck My Pop!

HanAn189

New member
BTW עוד יהפוך לשיר פולחן ../images/Emo45.gif

אין לי משהו רע להגיד, הופעה גאגאית טיפוסית, עם בגדים מטורללים, רגש, אקסטרווגנטיות וגרנדיוזיות
רק על גאגא אפשר להגיד שהיא גאגא
היא אמרה פעם מי מעצב לה את כל הבגדים?

spiceupmylife1

New member
כל מיני מעצבים וגם האוס אוף גאגא

ובקשר לבורן דיס אולי הוא יהי פולחן מבחינת המילים אבל לא מבחינת המוזיקה כי לדעתי זה העתק של EY של מדונה ומסכימה על ההופעה אין ולא תהיה כמוה

HanAn189

New member
../images/Emo45.gif יכול להיות.

אבל אנחנו אוליף מעריצי הפופ שמים לב שזה דומה, אבל אחרים לא עושים השוואות

candyheart

New member
הופעה טובה!

למרות שהיא שרה שני שירים שאני לא ממש מתה עליהם,היא בהחלט שיחקה אותה.

theone24

New member
הקרנת בכורה: Nicki Minaj - Super Bass

סינגל חדש למינאג', הרביעי במספר (מרגיש יותר) מתוך אלבומה הראשון והמצליח. הקליפ עשה את הקרנת הבכורה שלו ממש לפני מספר רגעים. את השיר תוכלו למצוא בגירסת הדלוקס של האלבום (יפה לה לשחרר "רצועת בונוס"). http://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU&feature=player_embedded#at=121 הקליפ חביב, קשה לי להתלהב ממנה. גם שהיא מנסה להיות סקסית אני לא "מרגיש" את זה...

Someone 2011

New member
ואוו ... היא נראת מעולה!!

ממש אהבתי את השיר והקליפ ... מאוד מזמין לשמוע אותו במיוחד בפזמון .... והיא ממש סקסית ... במיוחד בחלק בסוף ... דווקא היא נראת מאוד נורמאלית פה יחסית לשאר הקליפים שלה ...חח וגם היא רוקדת מה שלא יצא לי לראות ממנה בעבר ..

candyheart

New member
זה בהחלט יותר סביל ממה שראיתי ממה עד כה.

זה יחסית קליט והקליפ מאוד חביב.

Itzik200

New member
../images/Emo41.gifהופעה חיה: Jennifer Lopez - On The Floor

מוזר שעוד אף אחד לא פרסם... אבל הגיע הרגע שכולנו חיכינו לו וג'ניפר סוף סוף הופיעה עם OTF ההופעה היתה בAmeican Idol ואם אי פעם חשבנו אולי לרגע שיש הופעה שג'ניפר שרה בה לייב ההופעה הזאת מוכיחה שטעינו רואים אפילו שהיא מבסוטה על עצמה מבחינת שירה בגדול, הופעה ממש טובה, שירה לא רעה בכלל גם כן כל הכבוד לה! ושתמשיך עם הלייב (כי כרגע אין לה ברירה חחח) הכי מצחיק אותי, שכל השנים שרת פלייבק אז איך הסכמת להשתתף בתכנית שתגרום לך לשיר לייב וככה להפיל את עצמך?

candyheart

New member
בהחלט הופעה טובה!

היא נמעה טוב ורקדה סבבה...הופעת קאמבאק מספקת בהחלט!

סוף סוף קיבלו הופעה!!

הופעה טובה ואנרגטית!! היא שרה ורוקדת והכל נימשע וניראה מעולה. הבגד מזעזע, ניראה כאילו חזרנו אחורה בזמן

theone24

New member
אני לא בבית, אז אין באפשרותי לעדכן.../images/Emo3.gif

אני שמח שעשית זאת.
בנוגע להופעה, לא נפלתי...לא מהשירה החיה ולא מהריקודים, אבל אני בהחלט מקווה שהיא תמשיך להופיע ולשיר לייב. בסך הכל, הופעה סבבה.

גיא246890

New member
זה לא לייב.

זה רק נשמע לייב היא הקליטה את זה מחדש. שהיא מדברת לקהל הכי שומעים את זה, היא בקושי נשמה.

Itzik200

New member
אני לא בטוח.. בדיוק בקטעים הקשים של הריקוד הי

היא נשמעת חסרת אוויר, אני לא יודע עד כמה מתואם הקליטו את זה מחדש אבל מה שכן שימו לב ב-2:20 כשהיא נמצאת על הבמה העגולה כל פעם יש זווית צילום אחרת, פעם יש מעמד למיקרופון ופעם אין כשמצלמים אותה יורדת משם רואים שהוא קיים אבל לפני זה יש שוטים שהוא לא נמצא מה שמעלה את החשד של מה שאמרת

גיא246890

New member
../images/Emo12.gif לא שמתי לב לזה

עכשיו רואים בבירור שההופעה עברה עריכה. שים לב גם שהיא עולה במדרגות והיא מדברת לקהל הקול שלה לא יציב (אפילו שהיא לא שרה ) וברגע שמגיע הפזמון פתאום הקול שלה נשמע נקי ויציב.

Itzik200

New member
נכון...

אבל בפזמון הראשון "דאנס דה נייט אוואי..." והלה לה לה אחר כך הם ממש לא יציבים ומתאימים לזה שהיא קופצת... ככה שלא יודע

למעלה