Suck My Pop!

theone24

New member
הקרנת בכורה: Nicole Scherzinger - Right There

אחרי 2 סינגלים מצליחים באירופה, ניקול מתפנה לקהל האמריקאי ומשחררת סינגל ראשון שם מתוך אלבום הבכורה שלה (השיר יתפקד אף כסינגל אירופאי שלישי). כנהוג היום, צירפה שרזניגר לשיר ראפר, הפעם מדובר ב50 סנט, והתוצאה הסופית לא רעה בכלל. אבל איך הקליפ? פוסיקאט דולז טיפוסי. שרזניגר מלווה ברקדניות רקע שמנענעות את הטוכעס ומפלרטטות עם המצלמה. http://www.youtube.com/watch?v=t-vTaktsUSw&feature=player_embedded אהבתם או לא? תשפטו בעצמכם.

Someone 2011

New member
קליפ מעולה!!! היא נראת מעולה!!!!!!!!!!!!1

אהבתי את הגרופ האפריקאי בקליפ .. היא כל כך יפה!! ויצא לשיר 2 גירסאות של קליפים. אחד עם 50 סנט ואחד רק של ניקול. 50 סנט גורם לשיר ולקליפ להיות רק יותר טוב. כל הכבוד לה! שתמשיך ככה !!

candyheart

New member
אני מצעתי אותו די משעמם.

אבל יכול להיות שזה בגלל שהשיר פשוט לא עושה לי כלום.

HanAn189

New member
שיר חמוד ../images/Emo13.gif

איך הם אוהבים לתקוע בכל קליפ בזמן האחרון את הפרסומת לאוזניות HeartBeat האלה. פיפטי סנט - פרצוף קרימינלי
אהבתי איך שכתבו בתגובות: "למה אי אפשר להגיד I like במקום Me Like? למה זה מגניב לכתוב בדקדוק לא נכון?"
צודקים!

candyheart

New member
חחח לא שמתי לב שכתבו את זה...

אבל זה סדיוק מה שחשבתי בזמן ששמעתי את זה...זה מעצבןןןן.

theone24

New member
הופעה חיה: Nicki Minaj - Moment 4 Life

ביקשתם קיבלתם, הנה עידכון על ניקי. בעוד שיש שמועות עקשניות שניקי החלה כבר לעבוד על אלבומה הבא, היא מצאה זמן גם להמשיך לקדם את אלבומה הראשון והמצליח, ולקפוץ לתוכנית "רוקדים עם כוכבים" האמריקאית לבצע את השיר Moment 4 Life. http://www.directlyrics.com/nicki-minaj-does-dancing-with-the-stars-news.html

הופעה מעולה!!היא נישמעת מעולה בלייב

התחלתי מאוד לחבב אותה
מה גם סוף סוף היא שמה עליה פאה "נורמלית" אם אפשר לקרוא לזה נורמלית
עוד משהו, גאגא, ריאנה ניקי מנאג' הם כל הזמן מחליפות פאות מה יש להם שם מתחת?? קרחת??
לא חם להן?

Someone 2011

New member
ניקי ענקית!!!

ואוו.. עוד אלבום חדש!! כמה שיותר יותר טוב ... האלבום האחרון שלה לפי מה שהבנתי היה הצלחה לא? פאה מוזרה .... עדיף כבר את השיער הוורוד שלה ..

Someone 2011

New member
אהה נכוןן ....לא יודע למה זה נמחק לי מהעיינים

אני עדיין מבואס שהיא לא הוציאה את השיר האגדי עם אמינם מהאלבום האחרון ( Roman's Revenge). יכול להיות שהיא תוציא אותו כניסגל? אם ידוע לך...

theone24

New member
לא שידוע לי.

לדעתי הדואט עם ריהאנה יהיה הסינגל האחרון שהיא תשחרר מהאלבום. הקליפ שלו צולם כבר לפני מספר חודשים.

RedOne8

New member
תפור לקונספט הזה, ובכלל שיר מעולה!

ומבצעת מגניבה שממש התחלתי לשים עליה עין. יש לה מוזיקה ממש יפה

HanAn189

New member
איי לאב ניקי מינאז'.

אבל השיר הזה הוא פשוט שפל המדרגה. מומנט פור לייף פור לייף פור לייף . . . . אלאייב. אלאייב. אלאייב. והכל במעטפת של של קול של רובוט מקולקל.

למעלה