Suck My Pop!

ההופעה הזאת הרבה יותר טובה מהגראמי!

בכלל יש מצב ההופעה הכי טובה שראיתי ממנה.
אבל למה היא אדומה באמת?

HanAn189

New member
מדהההייייימממההה ../images/Emo47.gif

כיף לראות אותה זזה, ולא תקועה במקום בגלל שהיא חנוטה בתוך חוסם עורקים או שקית זבל. איזה וידאו כייפיייייייייייייייייייייייי. איזה מעריצים
חלום להיות בהופעה שלה.

DonTknoWmYnamE

New member
הייתי בהופעה שלה של המונסטר בול...

והיא לגמרי נותנת את כל כולה, בהופעות מול קהל היא הרבה יותר טובה מאשר בטקסים ותוכניות אירוח.

WundeRKind

New member
חייב לציין שנשמע אלבום לא משהו בכלל...

השירים שתפסו אותי מאוד הם 4 real darlin Goodbye וזה...

theone24

New member
לא רע,

רוב השרים לא עושים רושם של שירים אפלים או שונים יותר מדי מהחומר שהיא שיחררה עד עתה. הוא מרגיש פחות פקאצתי מהקודם ויותר דומה לראשונים שלה, וזה מעולה.

candyheart

New member
נשמע נחמד

יש פה שירים שיכולים לתפוס אותי.נורא קשה לי לקבל רושם מכמה שניות,אבל הם נשמעים קליטים ומאוד מתאימים לה.

נשמע בסדר כזה

תפס אותי המנגינה של Black Starשל הפסנתר
Wish You Were Here Not Enough Remember When Goodbye Alice
וזהו
Bad Reputation-הוא מזכיר לי שיר אחד מהסרט שרק . שתיתבגר כבר לאזעזל !

Music Man XD

New member
בעע.

זה נשמע נדוש, חוזר על עצמו (רק אני שמעתי I LOVE YOU כמעט בכל שיר?
) וגרוע.

theone24

New member
Glee Cast - Tik Tok

השבוע חברי הסדרה הסופר מצליחה, Glee, יבצעו את הלהיט הענק של קאשה, Tik Tok, ולמי שלא יכול לחכות לפרק הנה הצצה לאיך זה ישמע. http://www.youtube.com/watch?v=7TvTyvSNlKM&feature=fvwk לכך התוהים, הזמרת המרכזית היא הת'ר מוריס, הלא היא בריטני בסדרה.

שיר כ"כ מעצבן!!!../images/Emo46.gif

כןן..הקול שלה נשמע יותר נורמאלי ,מאשר כאשר היא שרה ת'ישירים של בריטני D: עדיין הקול שלה מחריד

theone24

New member
הופעה חיה: Katy Perry

פרי פתחה את מסע ההופעות העולמי שלה ,California Dreams, אתמול בפורטוגל, ובחרה לחלוק כבוד לחברתה הטובה, ריהאנה - שחגגה יום הולדת, ג'י זי ווילו סמית', בביצוע קאברים ללהיטים הגדולים שלהם. תנו בלינק ותקשיבו לקאברים שלה לOnly Girl (In The World, Big Pimpin ו - Whip My Hair. http://www.youtube.com/watch?v=Fp6UBHcb-HU&feature=player_embedded#at=181 נמסתי שהיא איחלה לרירי יום הולדת שמח.

spiceupmylife1

New member
ואהעעע ../images/Emo23.gif

קייטי
עושה קאבר לרירי אח איזה כייף
מהמממת
היא מנגנת בחליל
חחחחח ביצוע חביב לווויפ מיי הייר.... חמודה
מצחיק לשמוע אותה שרה את השיר הזה ....

חמודה../images/Emo23.gif

היא ממש טובה בנמוכים ודי גרועה בגבוהים. בכלל קאברים אקוסטיים נחמדים. (אם כי תופעת הקאבר האקוסטי על להיטי דאנס ופופ אלקטרוניים ורועשים מתחילה להציק.) אבל קייטי עשתה את זה בצורה טובה.

candyheart

New member
../images/Emo45.gifלמשפט בסוגריים

בעיקר מעצבן שמישהו סתם לוקח שיר קצבי ושר אותו איטי,וזה מיד נחשב לנורא מקורי ואיכותי.

למעלה