Suck My Pop!

theone24

New member

WundeRKind

New member
המממ

(אני לא מאמין שאשכרה הגבתי על הכל בנתיים
). אני לא אוהב את ברונו. הפוזה שלו מרגיזה אותי, וחוץ מביליונאר וגרנייד השירים שלו גם כן מרגיזים אותי. בעיקר הלייזי סונג הזה.. איזו דרך טיפשית למשוך תשומת לב.. בכל מקרה לא אהבתי את השיר הזה. וכבר אמרתי שאני לא אוהב את הפוזת ג'סטין טימברלייק שלו??

candyheart

New member
לא התלהבתי מהשיר החדש

אני מאוד מחבבת את ברונו...אני חושבת שהוא מאוד מוכשר.אבל בינתיים משלולשת הסינגלים שלו אהבתי רק את "גרנייד"(יכול להיות שהחדש יגדל עלי...מי יודע).אני מקווה לשמוע משהו יותר טוב ממנו.

theone24

New member
הופעה חיה: Keri Hilson

ברונו מארס לא היה לבד, וגם קרי הילסון הייתה חלק ממופע החימום של משחק הכדורסל NBA All-Star שהתרחש אתמול. היא עלתה לבמה וסיפקה ביצועים לPretty Girl Rock ול - Knock You Down. http://www.youtube.com/watch?v=b8ihqMUFxpc
Don't hate me cause I'm beautiful

candyheart

New member
היא מופיעה טוב.

הפרצופים שהיא עושה ב-PGR קצת מעצבנים ודי ג'יי מאחורה שצועק "רוק!" קצת מבהיל,אבל סה"כ הופעה טובה.

Music Man XD

New member
יש לי בעיה מוזרה..

קליפים של יו-טיוב פשוט לא נטענים.. זה קרה רק היום..מוזר..

theone24

New member
הופעה חיה: Lady Gaga - Born This Way

גאגא החלה את החלק האמריקאי האחרון של הטור הסופר מצליח שלה, the Monster Ball World Tour, שנראה כאילו הוא רץ מרגע פריצתה, וכדי לתבל את העניינים, הליידי הוסיפה הפתעה לכל מעריציה שבאו למופע הפתיחה ונתנה ביצוע לBorn This Way, הלהיט החדש לה. הכריאוגרפיה נשארה די דומה לאחת שהיא הופיעה איתה בגראמי, מינוס הביצה ופלוס הפסנתר לקראת סוף השיר. תקליקו בלינק לראות איך הגאגא מופיעה עם השיר בטור שלה: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kY8y56BjD5M

WundeRKind

New member
הדבר החיובי היחיד שיש לי לומר....

זה שהקול שלה נשמע מאוד דומה לגרסת האולפן.

candyheart

New member
אני חייבת להלמיא לה על כך

שהיא נותנת את כל כולה.היא אולי לא רקדנים כל כך טובה,אבל היא עושה את הכי טוב שהיא יכולה בריקוד.כמו כן גם בשירה-היא נשמעת טוב מאוד. היא מעצבנת והכל...אבל לתת הופעה עם אנרגיות היא יודעת.

candyheart

New member
להחמיא*

דרך-אגב,צבע השיער שלה פה די מזעזע.ירוק-צהוב לא ברור.

למה היא אדומה???זה כאילו בכוונה??

היא נשמעת מעולה!! הופעה אנרגטית, היא נותנת את כל כולה. אבל מזה הכאוגרפיה המזעזעת הזאת???? וזאת רק אני או שהיא רזתה המון???(לא שהיא היתה שמנה אבל עדיין היא נראת מאוד רזה)

spiceupmylife1

New member
חחח מסכימה איתך...

היא אדטומה כי כנראה לפני זה היא הופיעה את פאפרצי.. ושם יש דם וכאלה... ובאמת הכרוגארפיה נוראית וגם השער שלה.....

למעלה