Suck My Pop!

אני היחיד שפשוט לא סובל אותם?../images/Emo122.gif

לכריס מרטין יש קול שפשוט מעלה לי את הסעיף.

תכלס,

אבל פופ - זה הם. גם את ניקי מינאג' לא סובלים ועידכונים עליה בסוף כן מוצאים את דכרם הנה.. ומוכרחים להודות שיש להם כמה יציאות יפות.

Don't Panic זה השיר היחיד שלהם שאני

אוהב. וYellow וViva La Vida בינוניים +-. בסה"כ הם מעצבנים ואוברייטד בטירוף.

HanAn189

New member
אבל מה? חצי עולם סוגד להם.

והם כבר נחשבים אגב ל"איכות" [
] אין לי סבלנות אליהם.

candyheart

New member
אני פעם לא סבלתי אותם

בעיקר בגלל שהם אוברייטד בטירוף,מה שעדיין מעצבן אותי. אבל בערך אחרי Viva La Vida שמאוד אהבתי,הם התחילו להתחבב עליי וכיום אני יותר אוהבת אותם.מה שכן,אני מסכימה עם האמירה שכל השירים שלהם נשמעים אותו דבר.

spiceupmylife1

New member
קליפ נחמד לשיר נחמד ../images/Emo13.gif

לא נפלתי... oh christmas light kep shineing on... אני אוהבת חג המולד למרות שיש עוד שבועיים...

candyheart

New member
קליפ מקסים!

הוא קסום ומלבב כמו שקליפ כריסמס אמור להיות.את השיר פחות אהבתי אבל הוא עדיין חמוד. ולדעתי הם כן מתאימים לפורום.בין אם אוהבים אותם או לא,המוזיקה להם מספיק קרובה לפופ כדי להיכלל פה.

WundeRKind

New member
תזהרו ללכלך עליהם ../images/Emo11.gif

עד ברצלונה נסעתי כדי לראות אותם והייתי כזהההה קרוב - בלי זום

theone24

New member
וואי מגניב ביותר!

אני פשוט מטורף על Life In Technicolor ii! ובכלל, X&Y הוא אחד מהאלבומים הכי טובים של שנות ה2000 לדעתי.

WundeRKind

New member
מאוד מסכים עם השורה השנייה.

אבל קשה לי להגיד עליו שהוא האלבום הכי טוב שלהם.. הראשון השני והשלישי הם יצירות מופת שממשיכות אחת את השנייה.. parachutes הוא אלבום ציני וחורפי מאוד, כל שיר שם נוגע בכל רגש שיש, יש שמחה, אהבה, כאב, עצב, הסתגלות לחיים. אח"כ במרוץ הדם לראש, השיר מתחיל ברצון לאהבה על פני המלחמות, ונגמר בהתאבדות ואיקס אנד ווי הוא אלבום שלוקח אותך לאיזה טיול מיסטי כזה... אז נכון שרוב השירים שלהם נשענים על אותו עקרון ויש (בסה"כ.. לא מה שכולם מנפחים) 2-3 שירים שהם דומים, אז אולי זה לא יצירתי במיוחד, אבל הם שירים מעולים, אז למה להרוס? דווקא האלבום האחרון שלהם, שבא בגלל שכולם אמרו שהכל דומה אצליהם, הוא הכי חלש בעיני... (מלבד השיר האחרון מוות וכל חבריו שגומר אותי כל פעם מחדש). זהו. זה היה סיקור קצרצר על הלהקה ה(כמעט)הכי אהובה עליי..!

WhyTheFace06

New member
../images/Emo45.gif

כיף לך
שהם יבואו לארץ אין מצב שאני לא הולך להופעה שלהם

HanAn189

New member
וואו ../images/Emo2.gif

זה מעורר הערכה
ללכת להופעה של זמר/ת/להקה אהובים בחו"ל זאת חתיכת השקעה. הלוואי עליי. זה באמת מראה כמה אתה אוהב אותם. אבל עדיין הם לא הקאף אוף טי שלי.

WhyTheFace06

New member
להקה מדהימה!!

וכמובן האהובה עלי
יש לי את כל האלבומים שלהם! מחכה בקוצר רוח לאלבום החדש (השיר הזה לא קשור כנראה...) ושיר ממש יפה!! קליפ סביר מינוס... הם אף פעם לא הצטיינו בקליפים XD ולדעתי מאוד מתאימים לפה אפילו שהם לא כל כך פופ - הם כנראה אהובים פה -אז למה לא?

למעלה