Suck My Pop!

theone24

New member
הקרנת בכורה: Natalia Kills - Mirrors

נטליה קילז, התוספת החדשה של חברת התקליטים של גאגא ,Cherrytree Records, מוציאה את הקליפ לסינגל הבכורה שלה מתוך אלבומה הראשון ,Perfectionist. הסטייל שלה לא מקורי, ואין ספק שהיא לוקחת השראה מגאגא (שלוקחת השראה בעצמה מאחרים), אך הסגנון האפל של הקליפ די קרץ לי. יחסית לקליפ ראשון היא מראה הרבה פוטנציאל. http://perezhilton.com/tv/Natalia_Kills_Mirrors_Official_Music_Video/?ptvid=a470e495bfcbf

candyheart

New member
השיר עדיין נשמע טוב

הבעיה היא שפתאום הסגנון הזה של גאגא הרבה פחות מעניין.זה לא הופך את השיר לפחות טוב,פשוט כל העניין הזה קצת מאוס. הקליפ עצמו נחמד...קצת חובבני,ולדעתי יכל להיות יותר טוב,אבל בהחלט לא רע לקליפ ראשון. שיהיה לה בהצלחה!

דווקא היא נראית לי מאוד מאולצת.

משהו בקליפ,בשיר ממש לא יושב לי טוב בראש ודווקא יש פוטנציאל.

Bleed for Me

New member
../images/Emo45.gif צחקנו על התוכנית הזאת כאן

לפני כמה חודשים ואמרנו שזה יהיה שם אדיר לפינה הזאת ומאז זה תפס... וזה נראה לי איזו תוכנית בריטית, לא בהכרח מMTV אבל אני ממש לא זוכרת
...

candyheart

New member
../images/Emo45.gifזה הסיפור.אתם לא אוהבים את זה?

אם אנשים פה מוצאים את זה פוגע או גס אנחנו יכולים להחליט לשנות את זה.זה סתם שם נחמד ולקחנו בהומור,אבל אם זה מפריע לחברי הפורום אז בהחלט אפשר לחשוב על שינוי.

theone24

New member
כן נו, זה בערך הסיפור...

העלתי הופעה של להקת הבנות "סאטרדייז" כאשר הן הופיעו בתוכנית הבריטית Suck My Pop. השם ישר קרץ לי והצעתי לטל להשתמש בו כשם של פינת הקליפים, הופעות וכו" שלנו, במקום השם הרגיל "קליפים הופעות וכולי"
טל הסכימה, וזרמנו משם. השם הזה יותר מושך את העין ומעניין,לדעתי. כמובן שמי שחושב שהוא פוגע או וולגרי מידי יכול להגיד זאת ולהציע תחלופה אחרת.

למעלה