Suck My Pop - לסופשבוע!

candyheart

New member
הקליפים שלו נוטים להיות מאוד פשוטים.

וזה די מובן עם העובדה שבטח יש תקציב מוגבל ואי אפשר לעשות הכל. בכל מקרה,הוא מאוד חמוד ונראה טוב.

Itzik200

New member
../images/Emo79.gif הופעה חיה: Joe Jonas

טוב, אז אחרי שחשף שהוא הולך להיות מופע החימום של בריטני בלג האירופי ואחרי שחשף שממש שבוע הבא הוא מתחיל לגלם מלפפון בסלט הזה שנקרא סיבוב הופעות יחד עם Jay Sean ו-Jojo הוא גם עדיין ממשיך לקדם כמו מטורףףף את האלבום שלו, שהולך לצאת ב-11 באוקטובר הוא עובר בין תכניות ושר כמה וכמה שירים הפעם הוא הופיע אצל לטרמן והופיע עם לא פחות מ-6 שירים! מה שכן, רואים שהוא השתחרר והשתפר ההופעות ל-See No More נהיו קלילות יותר והוא מתחיל לתפוס את הכיוון לפי דעתי הנה מקבץ דוגמיות

Itzik200

New member
ועכשיו אני מרגיש דביל כי זה כבר פורסם ../images/Emo122.gif

לפחות קבלו קאבר יפה לSee No More

theone24

New member
../images/Emo6.gif וגם הגבת כאשר העלתי את לפני שבועיים בערך.

בטח שכחת. הקאבר מצויין! היא מזכירה לי קצת את קייטי פרי/ מייגן פוקס במראה שלה.

Itzik200

New member
כן... ../images/Emo122.gif היה לו גם מן "מופע" כזה ב-Z100FM

וחשבתי שזה מה שפרסמת אז... ובדקתי מאוחר מדי וראיתי שטעיתי חחח והיא באמת מזכירה אותה... ג'ו גם צייץ על הקאבר הזה מעניין באמת למה...
למרות שהקאבר באמת טוב, היא עשתה משהו בפזמון, סוג של עלייה כזאת בכניסה לפזמון שממש משפר את השיר

theone24

New member
סרט אופנה: Lady Gaga - You & I = חלק א'.

למען האמת אני לא ממש בטוח אם לקרוא לזה סרט אופנה, אבל בשם הזה נתקלתי כאשר אתרים בחו"ל פרסמו אותו אז שיהיה. ליידי גאגא משחררת את החלק הראשון של "סרט האופנה" שהפיקו לה הצלמים ההולנדים Inez and Vinoodh. בחלק הראשון היא מצולמת בתור אלטר אגו חדש - הנימפה, במספר פוזות למצלמה, כאשר ברקע מתנגן הסינגל החדש, You & I. חמישה חלקים צפויים להשתחרר בפרוייקט הזה. http://www.youtube.com/watch?v=KTiV9Obc9c4&feature=player_embedded

candyheart

New member
צילומי יופי לא ממש יושבים עליה

אבל אני חושבת שזה לא כזה נורא.נחמד לראות משהו כזה ממנה מדי פעם.

theone24

New member
השמעת בכורה: Britney Spears - And Then We Kis

לא חברים, לא מדובר בטעות. אני מודה שאולי המילים "השמעת בכורה" לא הכי מתאימות כאן, אך לא מדובר בגירסת הרמיקס של Junkie XL שכולנו מכירים ושמענו עשרות פעמים ברדיו הישראלי - שמאוד אהב ופירגן, אלא בגירסה המקורית לחלוטין, שעד רגע דליפתה היום הייתה הרצועות הכי מבוקשות ומסקרנות שמעריציה של ספירס ציפו לדליפתה. אז בלי בלבולי שכל מיותרים: http://www.youtube.com/watch?v=4HXIFZOqAb0&feature=player_embedded בלי ספק מדובר באחת הרצועות הכי מפוספסות בקריירה של ספירס - בגירסה הרגילה או בגירסת הרמיקס.

../images/Emo2.gif

לזה לא ציפיתי! אז ככה לטעמי השיר לא מפוקס כ"כ בגרסה המקורית שלו. יש יותר מדי אלמנטים (מהזאנה ראשונה.) זה נחמד אבל אין על הרמיקס
. הרמיקס זה דאנס חורפי ודרמטי והוא בקלות אחד מהשיאים שלה.

למעלה