Suck My Pop - לסופשבוע!

theone24

New member
הופעה חיה: David Guetta & Nicki minaj

דוויד גואטה, ניקי מינאג' ופלו רדה התאחדו בפעם הראשונה להופעה טלוויזיונית של הסינגל שלהם, Where them Girls, שלקוח מאלבומו החדש של גואטה, Nothing But The Beat. http://www.youtube.com/watch?v=mKF4Y9TDHDM&feature=player_embedded בשיאו השיר היע רק למקום 14 בארה"ב, לכן הגיע הזמן שהחבר'ה יתחילו לקדם אותו, לא? הופעה נחמדה, השירה/ראפ של ניקי קצת מעצבן כאן.

hollypop girl

New member
שמתם לב שכל ההופעה דיוויד גוואטה מוריד

את האוזניות ואז שם אותם עוד פעם, וככה כל ההופעה!! פלו ריידה לא רע בלייב...

theone24

New member
אם לא האוזניות הוא היה מיותר.../images/Emo6.gif

ובתכלס, גם איתן הוא מיותר.

Someone 2011

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

הוא בסך הכול DJ .. אני לא חושב שיש לו כל כך מה לעשות שם ... שהיו מביאים רק את ניקי ופלוראדה ...

2Dirrty4U

New member
אבל זה השיר שלו, למה שהוא לא יהיה שם? חח

בלעדיו לא היה להם שום שיר וזה הקטע שלו שהוא דיג'יי..

Someone 2011

New member
חח כן .. אבל הוא די מיותר שם ...

הוא לא עושה משהו כל כך מועיל שם .. אני חושב שגם בגלל זה הוא לא מרבה להופיע במקומות כאלה (או בכללי העבודה כ-DJ היא לא בתוכניות טלויזיה כאלה אלא לרוב במועדונים וכל זה...)

candyheart

New member
כל האירוע הזה היה בעיקר מעצבן.

פלו רידה די מציק,הראפ של ניקי גם הוא עולה על העצבים בשלב כלשהו,וגואטה בשלו עם התנועות הרגילות שלו.

Music Man XD

New member
תמיד שהשיר מנוגן ב-MTV

אני מחכה לקטע של ניקי ואז מעביר ערוץ

סתם קטע בעיניי. אם כבר הקטע

שלה במונסטר טוב (לא כמו שעשו ממנו אבל טוב.) חוץ מזה -
אחד גדול עלייה.

Music Man XD

New member
הקטע ב-Monster טוב יותר,

אבל יש משהו ממכר בקטע שלה בשיר הזה, אני מחבב אותו (שוב, רק את הקטע שלה). ולגבי השורה השנייה שלך

theone24

New member
הופעה חיה: The Saturdays - All Fired Up

רגע לפני שיחרור All Fired Up לאייטונז, השבתות ממשיכות לקדם אותו ברחבי בריטניה, וקופצות לתוכנית הבוקר This Morning להופיע איתו. http://www.youtube.com/watch?v=8DZfIlNHcko&feature=player_embedded אני לא בטוח אם מדובר בשירה חיה לגמרי, אבל זה לא כזה נורא...

LightsOn

New member
הופעה טובה!

השובע מישהו העלה כאן הופעה שלהן עם מספר שירים והן נשמעו נורא. כאן ניתן לשמוע בבירור את ההבדל כשהסאונד תקין ואיכותי.

candyheart

New member
גם אני בספק אם זה לייב לגמרי.

זה היה נשמע יותר מדי מדויק אחרי ההופעות האחרונות שראינו שלהן. ואני חייבת להגיד שרמת הכיראוגרפעה והריקוד שלהן עם השיר הזה היא בערך של טקס סיום תיכון.

למעלה