Suck My Pop! לסופשבוע

spiceupmylife1

New member
ועוד קצת חופרת.../images/Emo18.gifאז אחרי שראיתי אותו

בערך 10 פעמים , אי אפר להפסיק....
אז ככה הכל התחיל חלמתי בלילה שהפסדתי משהו חשוב בקליפ אז התעוררתי וראיתי שכבר 7 אז אמרתי טוב אני אראה את הקליפ כשראיתי אותו פעם ראשונה הייתי בהלם וכן קצת הייתי מאוכזבת ציפיתי ליותר ריקוד ויותר ואוווו אבל אז ניסיתי לחזור לישון ולא הצלחתי חח אז ראיתי אותו עוד כמה פעמיים והבנתי מלא דברים שלא הבנתי קודם כמו: אוקי נכון היא כזאת עולה ועולה עם השמלת כלה בסוג של מעלית ומחוריה ברקע כל הקליפים מאוחריה והיא כזה עולה ועולה ומרחפת באוויר ואז מתחיל הקרב בין בריטני ולבריטני ואז כשאחת מהן נופלת גם היא נפלת ממש גבוה בום לרצפה מטאפורה לחייה שעד החתונה שלה עם קויין בע היא הייתצה בשיא הכי גבוה שאפשר ואחריו היא רבה עם עצמה התחרפנה ונפלה חזק אבל אז היא קמה וחזרה לעצמה :)
קליפ מעולה מדהים אחד טובים שלה ללא ספק... היא רוקדת מעולה ונראית מדהיים
|מסקנה|: הטיזרים היו סתם מיותרים.... לדעתי היה יותר טוב בלעדיהם..

Simon93

New member
איזה תובנה מעניינת!

בריטני היא קורבן של עצמה. ומיילי סיירוס הולכת בעקבותיה רק שמיילי יותר עלובה.

מלוויל2

New member
קליפ טוב.

הופתעתי לטובה, באמת. העריכה מגניבה והקטע עם שני הבריטני'ז היה פשוט מטורף. מעבר לזה, היא מעט עייפה כשזה מגיע לכדי ריקוד (כרגיל), כאילו היא מסרבת להתרומם מעל הקרקע. אבל באמת אחלה קליפ בסה''כ.

Music Man XD

New member
דעתי על הקליפ :)

קודם כל, איכות הצילום ממש טובה! הקליפ סבבה, הוא קצת הזכיר לי את JUMP של מדונה (רק לי?
). מאוד אהבתי את הקטע עם השמלה הענקית והצבעים שמושפרצים, היו שם שוטים ממש יפים! מבחינת עלילה לא קורה הרבה, אבל זה קליפ שבגלל הצבעים הבוהקים והקלוז-אפים המחמיאים, פשוט כיף להסתכל עליו. הסט עם הטלוויזיות מאוד יפה. בגדול - אחלה :) *לא ממש אהבתי את ההתחלה, האנימציה הזו הייתה מיותרת ולא נראית ממש טוב. עוד משהו שפחות אהבתי זה הקטע שהיא רוקדת עם חולצה (אפשר לקרוא לזה חולצה בכלל חח..) קטנה ולבנה. היא והסט לא נראו שם משהו לדעתי.

Music Man XD

New member
צפיתי שוב,

והקטע היחיד שממש התלהבתי ממנו בפעם השנייה הוא הקטע עם השמלת כלה הענקית, זה נראה ממש טוב! חוץ מזה, פחות התלהבתי בצפייה שנייה.

candyheart

New member
דעתי על הקליפ!

קודם כל-הוא מושקע בטירוף! אני מאוד מעריכה את ההשקעה של הגורמים,כולל בריטני. אני חושבת שהפמפום שהיה לו היה קצת מיותר,הן מבריאן והן מכל הצוות,מהסיבה הפשוטה שאם אנשים לא היו מצפים לניסים ונפלאות כמו שהבטיחו להם,אז התגובות היו עוד יותר נלהבות. קודם כל אני חייבת לומר שבריטני נראית מדהים! במיוחד בקטע של שמלת הכלה והקלוזאפים.פשוט יפהפייה! היא בכלל לא נראתה לי כבויה או מבוגרת שם. הקטעים של הריב והשפריצים של הצבע עשויים מעולה,ובכלל הקליפ מלא בריעיונות מעניינים וממש בכל טוב! אני כן אומר שהריקוד לא מדהים ומבחינתו בריטני עדיין לא חזרה לעצמה,אבל כמו שכעבר אמרתי,אם בריאן לא היה מפמפם ככה את הריקוד אז היו פחות אכזבות.מה שכן,זה מה שאני מצפה שיקרה כשהיא יושבת שנתיים בבית ולא עושה כלום ואז מתאמנת שבועיים והולכת לצלם.אם היא היתה עובדת על הריקוד כל הזמן זה היה אחרת לדעתי.היא פשוט לא נראית בכושר. זה לא היה רע,זה פשוט לא היה לגמרי "בריטני"(הכוונה לריקוד). גם הפרסומות קצת הפריעו,אבל מילא...יש את זה ברוב הקליפים כיום.פשוט חבל שזה היה כל-כך שקוף. סה"כ קליפ מאוד מושקע ועשוי טוב.הוא בערך מה שציפתי שיהיה...אולי אפילו יותר טוב.זה בהחלט קליפ שיהיה אפשר לראות מלא פעמים ולא להימאס ממנו,ואחד שאפשר לנתח בלי סוף. עבודה טובה מאוד בסופו של דבר...יש לבריטני מקום לשיפור,אבל זאת התחלה טובה.

העריכה מבולגנת אבל מאוד אהבתי את התוצאה!

יש בו מין זעם סמוי כזה והמון תובנות על מה שהיא עברה. בקשר לריקוד - היא באמת לא טייגר וציפיתי ליותר אבל בסה"כ די טוב. קליפ טוב בריטני!
|

Simon93

New member
../images/Emo18.gifמשהו מטריד ביותר

בזמן האחרון שומעים הרבה תלונות על "מעתיקנות" משירים מסויימים,אם זה בשיר החדש של בריטני ששני זמרים טענו שהיא חיכתה את הפזמון ואת השורה WOULD YOU HOLD IT AGAINST ME,או מה שקרה עכשיו עם ליידי גאגא וההשוואה לשיר של מדונה MY EXPRESSION,בכל מקרה אני לא מבין מה הבעיה אם השיר דומה לשיר אחר,כל הכותבים והזמרים לא ממציאים את הגלגל מחדש ומן הסתם שהם יתבחרו לזמר מסויים שהם מכירים/מעריצים כמו ליידי גאגא את מדונה וינסו לחכות אותם באיזשהו אופן,ולא נראה לי שצריך להתרגש מזה.

WundeRKind

New member
אם כבר העתקות..

שמעתי שבריטני תובעת את ג'סטין ביבר שהוא גנב ממנה את המילה "בייבי".

spiceupmylife1

New member
../images/Emo6.gif קורע....

אולי כי הוא שבר את השיא שלה על המילה בייבי בשיר

theone24

New member
דעתי,

ההלם עבר, ההתרגשות חלפה, ועכשיו הגיע הזמן לעשות סדר במחשבות. אני לא חושב שאני מגזים אם אני אומר שקרוב לוודאי זהו הקליפ הכי טוב שהיא עשתה מאז ימי ITZ. בתור מעריץ שחווה איתה הכל מההתחלה, תמיד עניין אותי לדעת מה עמדתה לכל הדברים שנאמרים עליה בתקשורת ועל ידי המעריצים, וכמו שזה נראה עכשיו, היא בחרה לשתף אותנו בדרף מקורית לגמרי. עזבו את FTR, לעומת הקליפ הזה, הכל נראה בו מלאכותי ולא כנה. היא לא רוצה להתראיין, אבל החלט רוצה להעביר מה היא מרגישה בדרך משלה, בדרך הכי טובה שהיא ידעה לעשות אי פעם - דרך קליפ. סצינת הכלה - בעייני זאת הסצינה הכי טובה שהיא עשתה זה שנים. בהתחלה רואים אותה בהתחלה נוסקת למעלה, בדיוק כמו בהתחלת הקריירה שלה, מוקפת אין ספור מסכים המקרינים את קליפי העבר, לקראת האמצע רואים שהיא קשורה בצינורות לאותם מסכים - בובה על חוטים אם תרצו, היא נאבקת להשתחרר מאותם כבלים הקושרים אותה כי כולנו יודעים שהיא חופשייה בנפשה, וכאן מתחילה הנפילה. היא משפריצה צבע, מדממת על כל הקריירה שלה, מתרסקת על הרצפה ומראה שהכל כמעט וגמר אותה לגמרי. רגע לפני שנגמר הקליפ והצופה חושב שהיא כבר לא תצליח לקום אחרי שכל הדם הזה נשפך, היא מרימה את הראש, חזקה מתמיד. סצינת הקרב- עוד סצינה חזקה. בריטני VS בריטני ושהטובה מבניהם תנצח. הבעיה היא שאין מנצחת אחת. האדומה או השחורה שתיהן בריטני, הרזה יותר או המלאה, שתיהן בריטני, עבר הווה, זאת אותה בריטני. אין מנצחת אחת. רמז עבה למעריצים שמבקשים כל הזמן שבריטני הישנה תחזור, כאן היא מראה שעבר או הווה, היא אותה אחת, אותה הבריטני וזה מה שיש. הריקוד הוא אומנם לא ריקוד שיזכר לעד ככריאוגרפיה אייקונית, אך הוא בהחלט הרבה יותר טוב מכל מה שקיבלנו בכל תקופת סירקס. הפרסומות הסמויות מעט מעצבנות, אך נוותר, והחלק הראשון לגמרי מיותר ולא מובן. בגדול, לדעתי היא סיפקה לנו מעל ומעבר. הקליפ הכי טוב מאז ITZ, ועכשיו נשאר לחכות מה היא תעשה עוד.

candyheart

New member
הפרשנות שלך מעניינת מאוד!../images/Emo45.gif

אני באמת חושבת שיש בקליפ הזה הרבה מסרים נסתרים שאנחנו רק יכולים לנחש מה הם באים לומר באמת(הרקדנים בלי העיניים,החיוך הערוך המוגזם הזה ועוד).אשמח גם לדעת שלבריטני היתה אמירה פה,כי אם היא רוצה להעביר את מה שהיא חשבה דרך היצירה שלה זה הכי טוב! זה בהחלט הקליפ הכי טוב שלה מאז טוקסיק,ואני מקווה שהיא תמשיך עם הגל הזה ורק תשתפר בתקופה הזאת.

theone24

New member
אני בטוח שהיא ידעה טוב מאוד...

מה עומד מאחורי כל סצינה וסצינה, אפילו אם היא לא זאת שחשבה על כך. זה שהיא הסכימה לבצע את אותן סצינות מראה שהיא בחלט רוצה לדבר בדרך שלה, בלי לחץ של ראיון.

candyheart

New member
קרוב לודאוי שאתה צודק

ואני מקווה שזה כך.למרות זאת אשמח לראות אותה מתראיינת מדי פעם.

למעלה