Suck My Pop! לסופשבוע

theone24

New member
הקרנת בכורה: Britney Spears - Hold It Against

זה כאן! אחרי 14 טיזרים והמתנה מייגעת, ספירס משחררת את הקליפ החדש לסינגל הראשון, Hold It Against Me , מתוך האלבום החדש, Femme fatale. http://www.youtube.com/user/BritneySpearsVEVO#p/u/0/-Edv8Onsrgg מדובר, לדעתי, בקליפ הכי טוב שהיא שיחררה מאז תקופת ITZ. המון סאבטקסט מתחבא לו שם בין שוט לשוט. איפפפ, זה היה לילה ארוךךך...

2Dirrty4U

New member
מזכיר לי גרסה משודרגת של '3'

לקליפ עצמו יש פוטנציאל אבל העריכה שלו הייתה מבולגנת מידי, יותר מידי שוטים רנדומליים, ההתחלה עם החלל מיותרת לדעתי. אהבתי 2 לוקיישנים בקליפ - הקטע עם כל הספוטלייטס והמצלמות בהתחלה והקטע עם עם הבמה עם הרמקולים והאש בסוף. הקטע של המכות על העקבים היה נחמד מאוד (למרות שלא הבנתי איך זה קשור לקליפ). אבל הקטע שהכי הרס לי זה שהרגשתי שצפיתי בפרסומת אחד גדולה! לא, אין לי בעיה עם ספונסרים בוידיאו אבל בתנאי שזה לא יהיה כל כך שקוף ובולט! הבושם שקיבל כמה קלוז אפים על כל המסך, הצלילית הזאת שכתוב עלייה מייק אפ שקיבלה וואחד קלוז אפ, האתר הזה של הפלאנטי אוף פיש שהיה מיותר לגמריי וסונים שקיבלו את כל הפריים בגדול.
בכללי קליפ חמוד, לא התלהבתי...

spiceupmylife1

New member
הסבר...

למה העריכה מבלוגנת..? נראה לי זה חלק מהקטע של הקליפ... כן בהתחלה זה הרגיש לי כמו פרסומת... אבל החלק השני פשוט ואווווו ואני לא יודעת כמה את\ה מעריצ\ה של בריטני אבל לדעתי זה די ברור , שבהתחלה היא מרחפת בשמלת כלה ואז היא רבה עם עצמה ובסוף נופלת חזק... ("הקרב") ויש עוד דברים בכל הקטע עם השמלת כלה שממש אהבתי אבל מה שכן היא בהחלט יכלה להפגיז יותר יותר בקטעי ריקוד כל הוידאו מחפה על הקטע הזה טוב מאוד אבל חוץ מזה היא נראית מושלם
(לדעתי)

2Dirrty4U

New member
הפיל הכללי של הקליפ נורא מזכיר לי את '3'.

אני לא יודעת איך להסביר את זה אפילו.. לא במובן רע אבל בכל זאת..

spiceupmylife1

New member
tאוקי, שיהיה, אני לא רואה שום דמיון

או הזכרה של 3.. לדעתי הוא אחלה שיר אבל הקליפ שלט אחת הדברים המיותרים שבריטני עשתה...

WundeRKind

New member
מסכים מאוד עם השורה הראשונה

במאי עם אגו מנופח מידי זה התוצאה. כנראה זה מה שקורה למי שעובד עם גאגא

2Dirrty4U

New member
א' - מה קשור?

למה אי אפשר להגיד דבר בלי שתתקעו את כריסטינה באמצע כל נושא? ב' - הפרסומת היחידה ב-NMT שבאמת הייתה מוגזמת ומיותרת זה הפרסומת של הבושם שלה. חוץ מזה, בכל קליפ בימיינו יש ספונסרים וכולם רוצים להכניס את המוצרים שלהם בקליפ ביחד עם המפורסמים אבל כשזה נעשה בטעם טוב ולא בהגזמה אז אין לי שום בעיה עם זה.

Bright Unicorn

New member
יפה

אז ענית בעצמך. כפי שאמרת בכל קליפ היום יש פרסומות סמויות (שהן כבר לא כאלה סמויות) וגם לכריסטינה יש כאלה בקליפים שלה. גם אני לא חושב שיש כל רע בלפרסם דברים במיוחד אם זה הבושם שלה... ואם נותני חסות משקיעים מאות אלפי דולרים לתקציב של הקליפ וגורמים לו להראות הרבה יותר מושקע ועשיר אז למה לא

2Dirrty4U

New member
אמרתי את זה עוד בהודעה הראשונה

שכל עוד זה לא תקוע באמצע הקליפ כמו שתקעו אותם פה על כל המסך - אז אין לי בעיה עם זה. הכל צריך להיות בטעם טוב. תפרסמו, בכיף, אבל על כל הפריים אתם תוקעים את המותג? זה מוגזם, מכוער, ומיותר!

RedOne8

New member
../images/Emo45.gif יש קליפים שזה כל כך מאולץ,

אה-לה החדש של אבריל שבאמת הגזימה, אבל אני חושב שכאן זה היה חביב וכן בטוב טעם.
חוץ מ-POF שיכל להימרח על פחות מעשר שניות שלמות
עדיף על רדאר, שם זה פשוט פרסומת ארוכה לקנדיס שבמקרה קיבלה את השם קליפ.
אבל כמרה על רדאר

liore10

New member
לא יודע למה , אבל ....

ביקורת שלך על בריטני בחיים לא תשמע לי אובייקטיבית ...

Bright Unicorn

New member
../images/Emo45.gif

לחפש לחפש לחפש הבנו שאת לא אוהבת אותה/ מקנאה שכריסטינה בשפל והיא לא (לא משנה מה היא תעשה) NEXT

Music Man XD

New member
טוב סליחה שאני מתערב אבל..

מה שאתם עושים ממש לא נעים, וממש לא ראוי. אנחנו בפורום פופ ולכולם יש זכות להביע דעה בלי שבכל פעם מחדש יתנפלו עליהם ש"מה הם יודעים?, הם מעריצי כריסטינה עלובים". אולי זה לא בדיוק מה שאתם אומרים, אבל זה בהחלט משתמע. די, אנחנו אנשים בוגרים ולכל אחד מותר להביע איזו דעה שהוא רוצה.

למעלה