She's madonna - הקליפ!

a Warming Sign

New member
לא נפגעתי בכלל

אני בד"כ מסכימה עם עניין ההומור,אבל בכל זאת העלתי כל השערה אפשרית כי שמעתי יותר מדי פעמים כמה שהקליפ "סתמי" מאנשים,אז החלטתי לנסות לחפור בו. זה לא אומר שהדברים הללו נכונים,אבל זאת צורה להסתכל על זה ואני מניחה שכל אחד בוחר לעצמו את הדברים שהוא רוצה לראות בקליפ ולהבין ממנו,גם אם אין באמת משהו כל כך עמוק בו ולא נמצאת משמעות בכל פרט. זה הכיף שבדברים כאלה. אני בטוחה שהוא פשוט יותר ממה שהוא מקרין,ה"בעיה" איתו שהוא מאוד כנה,פתוח ורגיש,לכן זה נתפס אחרת.

a Warming Sign

New member
בכל מקרה,

אני אהבתי את הקליפ
,ואהבתי שהוא לא שגרתי וגורם לנו לחשוב מה עומד מאחריו. וגם אם עוד כמה ימים רובי יתראיין ויגיד שאין לקליפ שום משמעות ושהוא סתם נורא רצה להתחפש לאישה
, אז לפחות יצאתי קצת יותר מקורית ממנו
! איי לייק רובי אין דראג

Elizabell

New member
דעתי על הקליפ העסיסי!

אני מסכימה איתך על הניתוח שלך בקשר לחוסר הבטחון, אך יש לי עוד משהו לומר, אני לא חושבת שמדונה, קשור איכשהו לאישיות המפורסמת, אלא למדונה - האשה - אם ישו בתפיסות מסויימות - הנצרות - טוהר. יכול להיות שרובי כאן ממעיט בערך האשה, ואולי משאיר את זה לשיפוט הקהל, על ידי צפייה בדראגקווינס, אשר מתחת למסכה, הן - גברים. (הקשיבו גם למילים, הכל מתחבר יחד) יכול להיות שיש כאן גם סוגייה נוספת של ה"בטחון"(?) שלו עם נשים, או כיצד הוא חושב על נשים ומה הוא מרגיש כאשר הוא לידן, ולכן הוא מראה כאן אולי, צעד פרובוקטיבי מאוד, במקום להראות רקדניות כוסיות תינוקיות כמו בקליפ של רדיו הוא הביא נשים גבריות משנקרה. אני חושבת שבהחלט, בקליפ הזה הוא רצה להביע את עצמו, את מה שהוא באמת חושב ומרגיש, כי הוא יודע שבתקשורת ישגעו אותי בכל דרך אפשרית, והוא יודע שאם זה בקליפ, ועוד עם מסכה, הוא יכול לפלס את זה בכל דרך שיבחר, זה אולי מראה, שהוא לא רוצה לקחת אחריות לדברים שהוא אומר? אבל אני חושבת שאכן, הוא פשוט גם, נהנה להתלבש כאישה. ובהחלט בהתחלה זה הפחיד אותי, אחריי כמה שניות התרגלתי למראה המזעזע.
זה הוא בהחלט קליפ מצוין, אבל לא הכי אהוב, אולי כי זה שיר שאני לא מתה עליו כל כך מהאלבום הזה, אני כל כך הייתי רוצה שיעשה קליפ לTHE ACTOR אמממ, מעניין באמת, האם הוא יגיד על הקליפ הזה, ומה יאומר. וגם תמיד, חשבתי שהוא לא האדם שאנחנו חושבים שהוא. שיש שם משהו שמתסתתר מאחורי הקליפה, שהוא לא ריק ולא מלא. ושהוא בעצם אדם מורכב במיוחד, אבל מאוד קשה באמת לגלות מיהו באמת, אם הוא מידי פעם משחק משחקים, או מתבדח לעיתים קרובות מרוב לחץ כדי להמנע מהאמת ולהתמודד. אני חושבת, שזה גם בלתי אפשרי, להבין את רובי לחלוטין, כי אנחנו באמת, אף פעם, לא נוכל, להכיר אותו.

בקשר למדונה עצמה

אכן יש קשר בשיר, ובמיוחד בבית השלישי: We're having drinks with Kate and Stella Gwyneth's here she's brought her fella But all I wanna do is take Madonna home kate - קייט מוס Stella - כמובן סטלה מקרטני Gwyneth - הלוא היא גווינית' פלטרו, והחצי השני שלה - כריס מרטין מקולד פליי כל האושיות הנ"ל יחד עם מדונה שהיא החוליה היחידה החסרה פה, מרכיבות קלילקה לונדונית אליטיסטית שמסתובבת רוב הזמן יחד. ככה זה כשקוראים הרבה hello ו-ok
אז כן יש קריצה לכיוון של מדונה הזמרת. ואני מחכה כבר שיצא קליפ ל-The 80s.

לדעתי זו יציאה מהארון או לפחות רמז!

אם עד היום חשדתם במיניותו של מר וויליאמס... תמונה 1 שווה 1000 מילים! יום טוב =] ובהצלחה עם השיר החדש בארץ אני חולה על רובי!

Berliner star

New member
ממממ לא הייתי אומרת

את זה.. בכלל לא.. אין שום קשר. למרות שיותר קל לחשוב ככה אני יותר נוטה למחשבה של ירדן... רובי לא הומו. אין קשר. רובי הוא סטרייט גמור שלא יכול לחיות בלי נשים. אני לא שוללת את העובשה שאולי הוא סקרן לגבי גברים אבל.. אין שום ספק. רובי סטרייט= אוהב\מת\שרוף\חולה\גוסס\מת על נשים! יום טוב גם לך=] ותודה.. ו.. ממממ ברוכה הבאה(?)

למעלה