She's madonna - הקליפ!

a Warming Sign

New member
../images/Emo41.gifShe's madonna - הקליפ! ../images/Emo41.gif

דעות,חוויות,תהיות ושאלות לגבי הקליפ והסטיות של רובי בפרט נא לשרשר לכאן. את הקליפ ניתן לראות באתר הרשמי, וגם פה: http://www.bbc.co.uk/radio1/ [העיקר שרובי למד איך פותחים חזייה!
]

Berliner star

New member
חחחח באמת

הגיע הזמן שילמד לפתוח חזייה...חחחחחחחחח (בטח היא הייתה מחוברת בסקוטצ' חחח
) אהבתי את הסוף -"you are a good guy, Robbie, a good guy, and sing a littel louder, you can drop 'millenium' just drop it". ניראה אותו זורק את מילניום...
יש אולי כמה שניות של שיעמום... אבל.. בעיקרון.. קליפ יפה וענק!
מעניין מה יהיו התגובות של אנשים עליו..

good lad! חחחחחחחחחחחח

אני על הגחון פה מצחוק. מה שבאמת הייתי רוצה לראות זה את מאחורי הקלעים של הצילומים לקליפ הזה. נראה לי שכולם בכו שם על הרצפה מצחוק!
בקיצור, גדול! השיר מקסים ורובי כרגיל הורס אותי עם ה-multiple personalities שלו. ענק

Berliner star

New member
האמת..

הדבר היחיד שהיה חסר לי.. זה.. רובי.
חחחחח אני מתכוונת לרובי רובי! חחחחחח לא יודעת.. חסר לי פשוט רובי השטותניק, השמח, עם החיוך הזה בקליפים.. לא יודעת.. חסר לי משהו.. אבל.. חוץ מזה.. קליפ טוב.

Dana Mi

New member
בהחלט!

דבר ראשון, בואו נודה בזה, לרובי לא ממש מתאים להיות אישה!!
באמת היה חסר לי מהקסם האישי הזה והכריזמטיות המקסימה שלו.. אבל אין ספק ששוב הוא מוכיח עד כמה הוא מדהים.. השיר אדיר, ואחרי הכל, גם הקליפ. אבל מאיה - אני מאחורייך!

Berliner star

New member
תודה.. ו....

אם אתן זוכרות רובי התחפש לאישה בצילומים לאלבום sing.. שם! איך שהוא מחופש שם לאישה ממש יפה לו! חחח
ו... גם.. בתקופת TT הוא התחפש לאישה ומתאים לו.. רק התחפושות הזאת היא כזאת.. לא יודעת להסביר... מגעילה כזאת... לא מגעילה.. חחחחח היא פשוט עושה אותו מרובע.. לא?

../images/Emo6.gif

בדיק כשאני מפחדת שנגמרו לו הרעיונות הוא מפתיע אותי מחדש
כמה טוב שהוא גבר ולא אישה כי באמת לא מתאים לו פאה שחורה, אם כבר הוא היה יותר יפה כרוברטה וויליאמס

LittleStarAtSky

New member
קליפ

האמת מצחיק. אבל לא הבנתי מה הקשר אליו ולקוקסינלים (סליחה אם זו לא המילה הנכונה), אבל אולי זה אומר שהוא מחובר לצד "הנשי" שלו, והוא רגיש, אז בסדר. אוף חמוד, בדיוק חלמתי עליו, שהוא מופיע ואני בהופעה והוא נותן לי נשיקה רק כי אין לו ברירה כזה. מוזר... (אולי אפשר לעשות שירשור חלומות על רובי!!!!!)

Nova5

New member
אהבתי את הקליפ

מצחיק, שנון, לא תיארתי לעצמי לפי השיר שאפשר להציג אותו ככה. ולרובי מתאים כל דבר, אפילו פונינט

a Warming Sign

New member
../images/Emo41.gifהרעיון מאחורי הקליפ - דעתי

אפשר לפרש את הקליפ ואת השיר בהמון דרכים,ולמצוא המון משמעויות,אחרי שקראתי כמה פרשנויות התחלתי לגבש את הדברים שעולים ממנו. לראשונה רובי מביא לנו קליפ בלתי שגרתי.לא משהו שנוכל לדמיין כשנשמע את השיר,משהו בלתי צפוי,שיגרום לנו לחשוב. הקליפ מציג את רובי במיטבו- גורם לנו לנחש ולפקפק,לתהות מה בדיוק הוא מנסה להעביר,תוך כדי שימוש בהומור,פרובוקציות ושמץ של גאונות. על מנת להבין את הרעיון המרכזי חייבים להקשיב טוב למה שרובי אומר במהלכו,הוא מספר לנו על נושא שמוכר לנו- מגוון הדמויות של רובי וויליאמס,"a great bunch og guys". הדימויים והביטויים שלהם בקליפ יסבירו את הנושא לעומק:
הדראגקווינס- הדראג מבדיל באופן חד בין שתי הדמויות העיקריות: רובי "האמיתי" ביומיום,כטיפוס ביישן ומחובר לקרקע, והפרסונה המוחצנת של הפרפורמר הכריזמטי. הדראג יכול להשתמע כביטוי להגנה,סוג של בטחון שמסתיר את רובי האמיתי כשהוא עולה להופיע,אך בקליפ המצב הפוך- הוא עולה לבמה כרובי של היומיום,ללא מגנים,בגלל זה ניתן להבחין באי הנוחות שלו על הבמה. קשה לו להופיע כ'עצמו' לכן הוא משאיר את הציפורניים מהתחפושת כרמז להגנה קטנה שהוא השאיר. העניין הבולט בשימוש הדראג בקליפ הוא ה"אני האמיתי",הדראגקווינס עוטים את המסכות אבל כך הם מרגישים מוגנים ובטוחים בעצמם,עם האישיות המוקצנת והתחפושת[בדיוק כפי שרובי מופיע על הבמה,מחוץ לקליפ]. קשה להבין מהבדיוק עומד מאחורי רעיון הדראג כי רובי עוד לא סיפר לנו על זה.
אולי רובי כדראגקווין אומר בראיונות הללו את מה שהוא באמת חושב על עצמו אבל חושש להגיד את זה בראיונות "אמיתיים" מחשש ששוב התקשורת תסלף את דבריו למרות הכנות שלו?
למה כשהוא על הבמה הוא לבוש בחליפה,אבל מאחורי הקלעים הוא לבוש כדראג-בדיוק כמו הקהל שלו[בקליפ]?
האם הקהל בדראג הם מטאפורה למעריצים של רובי שהם בעצם בדיוק כמוהו אבל אינם רואים שלמרות הישגיו הוא אף פעם לא מאמין שזה מגיע לו ושהוא טוב מספיק? שהוא לא מאמין שהוא טוב כפי שמעריציו חושבים שהוא? לבסוף הוא חוזר לדראג,למה שמביא לו בטחון כביכול,למסכה איתה הוא מרגיש בנוח לדבר על הדברים הכאובים, מה שמצביע שוב על האישיות השנייה,כחסרת בטחון. על ההקשר של מדונה בשיר ובקליפ - המשך בהודעה הבאה

הממ.... ודעתי

דוקא לשיר הזה אין משמעות עמוקה. הדבר היחיד שאני רואה פה זה קריצה לאוכלוסיית ההומוסקסואלים שרובי דואג לטפח באדיקות, ובצדק. לכן למשל הוא לא מכחיש בצורה קיצונית את השמועות על זה שהוא הומו. עוד הקשר הוא העובדה שגם מדונה נוהגת לשמן הייטב את קהל המעריצים ההומוסקסואלים שלה (מדונה... she's madonna... הממ...) מלבד זה, זה רובי נטו והטירופים הקטנים שלו. ובל נשכח שיש עוד כל כך הרבה אנשים מאחורי היצירה של השיר והוידאו, כל כך הרבה דיעות, יצירת טרנדים ואופנות, כך שלא תמיד צריך לקרוא בין השורות מה זה אומר על רוב.

a Warming Sign

New member
את צודקת,אבל עד שלא נשמע

פירוט ממשי מרובי והיוצרים של הקליפ על הרעיון שעומד מאחוריו אפשר להעלות השערות, מה גם שאני לא חושבת שיכול להיות שהקליפ הזה לא מראה משהו על רובי,הרי מוצג פה נושא מאוד אישי שלו,אחרת זה לא היה קשור לכלום.. אז בעצם הרעיונות ששהעלתי הם רק השערות ולאו דווקא צריך לחשוב לעומק,אבל בסופו של דבר משהו מהם נכון לגבי הפרשנות של הקליפ ולגבי רובי עצמו. מה גם שרוב הדברים האלה אלה מסקנות שעולות גם מראיונות שלו מלבד הקליפ,זה לא משהו חדש.

Berliner star

New member
ואוווו ירדן....

ניתוח מעולה! כל הכבוד!
באמת.. חלק מהדברים שאמרת גם אני חשבתי עליהם וחלק לא.. או שבכלל לא רציתי לחשוב עליהם כאופצייה.. אהבתי את הקטע של הביטחון העצמי.. באמת רואים בקליפ שכשהוא על הבמה הוא חסר ביטחון.. אהבתי במיוחד את האופצייה האחרונה שנתת- שהוא בעצם חושב שהמעריצים הם בדיוק כמוהו והם לא רואים את זה. שאולי הוא חושב שהוא לא מספיק טוב ושזה לא מגיע לו... באמת... כל הכבוד!
ניתוח מעולה!

a Warming Sign

New member
../images/Emo41.gifהחלק השני-

דבר נוסף ששכחתי לציין,כשרובי על הבמה הוא זוכה גם לתגובות לא ממש נלהבות מהקהל, זה גורם חשוב שיכול להצביע על סוג של דחייה שמגיע מהקהל/התקשורת גם כשהוא על הבמה וגם כשהוא לא[מכיוון שהדראג יגרור תגובות זהות,סביר להניח]. הדבר היחיד שמשותף לשתי הדמויות הן הציפורניים. זה יכול להראות כמו שאמרתי קודם,שהוא משאיר פיסת הגנה,וגם בכיוון אחר- שהוא משאיר חלק קטן מעצמו כשהוא מופיע. מדונה- בשיר עצמו יש כמה צדדים שקשורים באופן ישיר ועקיף למדונה,זה ברור לכולם. קשה לדעת איך הנושא של מדונה נכנס אל הקליפ,אבל השערה אחת שקראתי עליה היא שרובי מספר על הדמויות שבו,דרך מדונה. יכול להיות שהוא בעצם מדבר על מדונה,כפי שהיא על הבמה עם הופעות הענק שלה,בדיוק כמוהו, האם גם היא מחליפה אישיות במצבים אלה? אולי הוא בא להציג אותה אבל בעצם את נקודות הדמיון ביניהם כשני פרפורמרים גדולים ומה שאולי משתמע מכך. גם אצלה,השם הולך לפניה,כמו שמציג השיר. זה מעלה הרבה דברים משותפים להם,בנוגע לתקשורת,קהל,הופעה,יחס,אהדה,והחיים הפרטיים- כל אלו יכולים להתבטא בבחירה שלו לשיר דווקא עליה ובהמשך ליצור את הקליפ הזה. ------------- רובי יודע שהצהובונים הולכים לחגוג על חשבונו בגלל עניין הדראג,אבל כנראה שלא אכפת לו וזו הדרך שלו להראות את זה. מצד אחד הוא אולי מראה את הפגיעה העצומה של התקשורת בו ובתדמית שלו,אי הקבלה שלהם,ומצד שני הוא מראה שככה הוא ולא אכפת לו מה יגידו. מכל המסקנות שיכולות לעלות מהקליפ,דבר אחד בטוח! עד כמה שננסה להכיר את רובי,תמיד נגלה שהוא מורכב ומסובך יותר משחשבנו

המורים לספרות בטח חולים עליך

אבל תקשיבי יקירה, בראש ובראשונה הקליפים נוצרו כדי לעשות כסף. זה האינטרס העליון שעומד מאחורי זה, איך לדחוף את האלבום יותר חזק. השוק ההומוסקסואלי הוא עצום וזה מאד מדבר אליו. אני לא אומרת שאת לא צודקת אבל אחוז הפגיעה יהיה נמוך יחסית והנחישות הזו לפרש ככה את הדברים לפרטי פרטים קצת ילדותית. הדבר הכי יפה ברובי זה שהוא בסופו של דבר צוחק על עצמו וכולם צוחקים איתו. לכן, צריך לקחת את כל האמירות האלו בעירבון מוגבל אבל בעיקר בהומור. אני חושבת שככה הוא היה מעדיף שתסתכלי על זה. את לא נפגעת נכון? ואת יודעת מה, אני חושבת שבסופו של דבר רוב הרבה יותר פשוט מבפנים ממה שהוא מנסה להקרין החוצה.

Elizabell

New member
אני מסכימה איתך במובן ש...

זה בהחלט קשור לכסף ופרסום ולהתקרב לקהל ההומוסקסואלי. אני אכן, בתחילה לקחתי את כל הקליפ הזה בהומור, וגם כעת, אך לפעמים מתחשק לחפור ולשער מה יש מעבר... למרות שזה לא יהיה נכון, נחמד לשער לפעמים... ואני לא מסכימה איתך שהוא פשוט, אין אדם כזה - פשוט. לאדם יש כל כך הרבה צדדים, ודעות שונות, ונסיון חיים יכול לשנות או לא לשנות. תגדירי פשוט? אני לא מתווכחת איתך, לכל אחת מאיתנו יש דעה שונה, אני רק חושבת שלעולם לא באמת נדע מי הו רובי גם אם הוא יצהיר הצהרות ויתראיין ויהיה כנה כמה שיותר, אי אפשר לדעת לעולם. (אלא אם כן, את בוטחת על אנשים לחלוטין ותמימה, ואני לא חושבת שכך הוא הדבר, לא?)

huh???

פשוט - הכוונה בההיפך ממתוסבך. לא שאין לו עומק או רבדים שונים. אני חושבת שבגדול הוא לא כזה מתוסבך כמו איך שזה מצטייר.

למעלה