SG-1 - 9X2 - Avalon Part II

nzkiwi

New member
לכל הרוחות והשדים! 3 חלקים?

לא הייתי מוכן לזה! לפחות כריס הוא זה שמקריין את התקצירים גם בעונה הזאת.

Chelnak

New member
בדיוק!

מה גם שזה ממש מעצבן: את הסוף של הפרק הקודם סיימו ממש בדקה הראשונה של הפרק הזה. לא יכלו לסיים אותו באותו פרק?

subatoi

New member
זה תמיד קורה בפרקים בשני חלקים.

בכל סדרה. יש כזה בלגאן בשניות האחרונות של הפרק, ואז העניין נגמר בחלק ב' בצ'יק. אז על מה היה הטררם בדיוק? זה די מעצבן.

kinspirit

New member
זה תמיד קורה בסיום עונה באופן כללי

תמיד עצבן אותי שבסופי העונה של סטארגייט הם מוצאים עצמם בתסבוכת רצינית ואחרי דקה מצליחים לצאת ממנה. אני בחיים לא אשכח את סוף העונה שהם מצאו עצמם בגלקסיה אחרת, מול הספינה של אפופיס, ונשארנו במתח "איך לכל הרוחות הם יחלצו משם?" ואז הגיעה תחילת העונה הבאה ותוך שתי דקות הם מצאו את דרכם בחזרה לכדור הארץ :-\

eve6

New member
נדמה לי שזה הפך אפילו לבדיחה פנימית

יותר מפעם אחת מישהו מציין: GREAT TIMING PERFECT TIMING וכו'.. ואני מסכימה שזה באמת אחד הדברים המעצבנים (גם אותי) בסדרה, וד"א זה קורה גם בפרקים שאינם סופי עונה, לא עולה לי דוגמה בראש כרגע

marinegirl16

New member
WOW!!! כל פרק מתאהבים מחדש!

אני מרגישה כאילו הזריקו לי קפאין לווריד!! פרק מפתיע במיוחד אבל חלק שלישי בעעע אפשר לצרוח?? וידעתי שוולה לא תמות! מי מת ונישאר מת במשימות כאלה?!

Chelnak

New member
חצי הסנט שלי:

שוב היו בפרק הזה קטעים ממש מהירים וקשים לעקיבה בחלק ממנו. הסצנה שבה מיטשל מנצח את האביר היתה קיטשית לחלוטין (הפלשבקים שלו). ממתי גרק משחק ב-SG-1? ועוד משהו בשביל סובטוי - היה "מתרגם" מקדמונית.
נראה לי שהתחלתי להתרגל קצת לולה, אבל לא ל"גוואולד"... ועכשו אנחנו מגלים מה קרה לאבן של ג'ו, ומי הדוקטור החדש בבסיס (זאת אשתו של שנקס, נכון?). הקרולין הזאת, אגב, ממש לא נראית מתאימה לתפקיד - היא כל-כך שונה מפריז'ר. רק לי המנהיג של האנשים האלה הזכיר קצת את מני פאר? ולסיום - "המשך יבוא"?!

nzkiwi

New member
אני מניח

שכדי שלא יהיו קטעים ממש מהירים הם היו צריכים לעשות חלק רביעי (אולי יש?) גרק? נשמע מוכר... הממ... לא! שום דבר! הדוקטורית, לפי הדיבור שלה עם המפקד החדש (לא זוכר שמות) היא מכירה אותו מהעבר. אולי היא הבת שלו או משהו דומה? מני פאר? אולי טיפה. אם תבני אותו הוא יבוא

Chelnak

New member
גרק - מחלל עמוק תשע. סקובי יבין.../images/Emo3.gif

בקשר לדוקטור - כן, גם לי נראה כאילו היא הבת שלו, או משהו בסגנון. ואני מאד מקוה שאין חלק רביעי... אחרת זו תהיה התעללות לשמה.

subatoi

New member
../images/Emo6.gif לא ../images/Emo13.gif אתה מדבר על זה

גול דוקאט

Chelnak

New member
טוב, אתה יודע מה דעתי על אל"פים

למיניהם...
אגב, זויות התאורה בתמונות האלה גורמות להם להראות די מפחידים, לא?

subatoi

New member
אין לי בעיה,

פשוט ככה התרגלתי מהתרגום של החינוכית
זו הסיבה היחידה שתיקנתי
והם קרדאסים. הם מפחידים בכל תאורה
במיוחד בחושך

למעלה