Scorpions-Still loving you
...

ran 15

New member
../images/Emo41.gifScorpions-Still loving you../images/Emo41.gif...

האמת שחשבתי דיי הרבה אם לעלות או לא את הההקלטה הזו כי האמת נראה לי שדיי נמאסתי עליכם עם כל ההקלטות המוזרות שלי...אז עמכם הסליחה. מי שבכל זאת מוכן להקשיב , אז ככה הקטלתי את זה שוב עם קובץ של יטר פרו בשביל הפלייבק. עקרונית אילתרתי דיי הרבה אפילו הרוב חוץ מהחלקים של הסולו ה"מקוריים" ...סוול מדהים לא קשה וממש כיפי לניגון (ממליץ) . בכל אופן , יש פה ושם טעויות אני מודע לזה ואני יודע שגם אתם תשימו לב לזה , אבל החלטית שאני אעלה בכל זאת , בשביל עוד דיעות...עוד ביקורת ובעיקר רעה
... ושוב סליחה על ההטרדה
למי שכן יקשיב או מקשיב אני ממש מקווה שתהנו
חג אביב שמח וכשר לכולם
...

moshikobahar

New member
בלגן

הגיטרה לא יושבת עם הקטע..תקשיב למה שהקלטת שוב אחרי שהקשבת תמחק את זה ותקליט שוב..

eran377

New member
בהקלטה הקודמת שמעו המון פוטנציאל

ופה אתה פשוט לא ניצלת אותו. תרשה לי להציע לך דבר אחד לפני שאני מתחיל לדבר על ההקלטה עצמה - פעם הבאה שאתה מקליט, אל תעיז לשלב בהקלטה משהו שיש לו קשר לגיטר פרו. תקליט עם פלייבק נורמלי או שתקליט כמה ערוצי גיטרה שיתנו לך את הליווי שאתה צריך. תופים זה שטויות, אפשר בלי. המטרה בהקלטות שאתה מעלה לפה (אני מתאר לעצמי) היא לשמוע אותך ולא את הפלייבק, וכשהפלייבק גרוע זה סתם מכביד על האוזן ולכן עדיף פשוט שלא להשתמש בו. חוץ מזה, סאונד גיטר פרו זה הדבר הכי נורא שקיים. להקלטה עצמה- אחי, אני מאוד מעריך אותך בזכות ההקלטות הקודמות. פוטנציאל בהחלט קיים. הקטע הזה היה פשוט לא זה. הנגינה שלך לא ישבה טוב, בייחוד בפתיחה ובבית הראשון. היו קצת זיופים, מחסור דיי רציני ניקיון, והפיל היה בינוני מינוס. בגדול - ביג בלאגן. בפזמונים זה נשמע כבר יותר טוב אבל בעיקר בזכות שניגנת את התפקיד של השירה (למרות שגם שם היו טיפה זיופים) וגם הליווי בדיסט של הגיטר פרו עלה עליו ואני מניח שהוא מכפה על כמה זיופים שכן הצלחתי להבחין בהם וגם קצת חוסר ניקיון שם... הסולו עצמו היה סביר. שוב, חסר פיל. הרגשתי שקשה לך מאוד להגיע לאן שצריך עם המתיחות. טוב זהו בגדול לגבי הנגינה. הסאונד- סביר, היה יותר טוב בפעם הקודמת בהקלטה של דייר סטרייטס. ושוב אני מדגיש - אני מבקר אותך ככה כי לדעתי אתה יכול להגיע לאנשהו. שב, תעבוד, ואני בטוח שההקלטות הבאות ישמעו פי כמה וכמה יותר טוב

ran 15

New member
אם יש משהו שלמדתי בחיים...

זה לקחת את ההערות כדבר שבונה אותך ומשפר אותך הלאה..והאמ תאני ממש מרוצה מתגובות עד פה... אני בהחלט ישב ויטחן תקטע ויכין משהו טיפה יותר רציני... מבטיח להקלטות רצינית יותר
וטובות יותר...ושוב תודה על ההערות \ הארות והביקורת זה מאוד חשוב לי. תודה רבה

eran377

New member
שמע, כל הכבוד../images/Emo8.gif

היו פה בעבר אנשים שקיבלו תגובות בסגנון הזה והלכו לבכות בפינה. לדעת לקבל ביקורת זו תכונה מבורכת.

ran 15

New member
אממ הייתי מהסוג שבוכה ...

עד שבכיתה ג' הייתי משחק כדורסל והבנתי שאם אתה אל לוקח את ההערות בצורה נכונה...אז פשוט חבל ועדיף לפרוש מראש. הערות מראות על איכפתיות לדעתי ואם מישהו מעיר לך על משהו כנראה שהוא יודע (ברוב המקרים) ... בכל אופן , הכל תלוי איך מסתכלים על הכל...ובגדול אני לא קורא למה שאני עושה על הגיטרה לנגן האמת היא שאני קרוא לזה לשחק

למעלה