?Say what

שבוע הספר נגמר ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo63.gif ../images/Emo23.gif

היום בשעה 19:00 תתארח אצלינו הסופרת גיל הראבן, זוכת פרס ספיר על רב המכר שכתבה- "שאהבה נפשי". גיל תתארח בפורום ספרים וספרות ותענה לשאלות הגולשים. כמו כן, בשעה 20:00 יתארח בפורום פנטזיה צביקה רייך, יועץ הוצאה לאור, שיענה על כל שאלותיכם להתארח ממש כאן בשבוע הספר הבא!!! אז... השחיזו מקלדותיכם והשאירו בשאלות כבר עכשיו!!!
שבוע הספר ב

Rutterkin

New member
שלום לכולם

כן כן, חזרתי .... היו לי הרבה התנסויות חדשות ומרתקות בזמן האחרון בתחום הכישוף ולכן לא היה לי זמן להכנס , אבל עכשיו אני פה.

holy_sheep

New member
להבת לויתן

טל קושקושון, אתה מוכן להסביר לי אחת ולתמיד במה אתה באמת מאמין? כאילו, שטניסט אבל באיזו רמה? והאם אתה עוסק בכלל במעשי? אני נורא מבולבלת.. אני כל הזמן קוראת הודעות ומנסה לדלות מהם תמונה שלמה, אך ללא הצלחה. אולי תאיר את עיני? כבשה קדושה

../images/Emo150.gif גורלו של ראש ממשלת ישראל

העיתונאי והסופר רביב דרוק יתארח היום ב 19:00 בפורום ספרים וספרות ויענה על שאלות הגולשים. רביב דרוקר הוא פרשן פוליטי, ומחבר הספר "חרקירי" המתאר את דרכו הפוליטית של ראש הממשלה לשעבר אהוד ברק. הכינו שאלותיכם מראש

L e s t a t

New member
../images/Emo13.gif

איזה שטניסט ואיזה בטיח? עזבתי את עניין השטניזם, עכשיו אני מחפש את דרכי בעולם האמונות והדתות. נראה, אולי בסוף אני אהיה נוצרי אדוק
! סתם, סתם, אני לא אהיה נוצרי.. בכל אופן, בשטניזם אין רמות, בכנסיית השטן יש - כי זה ארגון (כנסיית השטן היא הגוף המייצג של השטניזם), אם אני זוכר נכון, הדרגות שם הן: I. שטניסט II. מכשף\ה III. כוהן מנדס IV. מאגיסטר V. מאגוס אבל מזמן לא קראתי על הדרגות ככה שאני לא יודע אם הן בכלל בסדר הנכון. אכתוב בקרוב מאמר חדש על שטניזם שיסביר לך מהו שטניסט ומהן "אמונותיו".

אני מבקשת

שהודעות כאלו תשאירו למסרים האישיים. מפני ששניכם חברי פורום וותיקים שעניינם המאגי אכן נוגע לפורום, אני אשאיר את ההודעה הזו הפעם. תודה

שלום שלום.

אחרי הרבה זמן שלא ביקרתי פה- אני מרגיש חובה לספר לכם כמה דברים. היום היה לי בגרות ב-
(היסטוריה) וממש הייתי חייב ל
. הלכתי אתמול לחברים שלי בנטף כדי
אבל בסוף סתם ניגנו ב
וראינו
. הלך לי היום במבחן
אבל אני עדיין
בגלל שיש לי מגן 90. חוץ מזה אני רוצה ללכת החופש לאילת כדי (שוב) ל
ו
. כרגע אני ממש צריך להתפרק אז אני
ואז
. ואז אני
(ישכח) אתכם עד ששוב אני יזכור לקפוץ לכאן. נ.ב. מישהו שמע משהו על מחלת ה