../images/Emo129.gifSalvage../images/Emo95.gif
כל השבוע חיכיתי לפרק הזה, ועכשיו יש לי שבוע שלם לחכות לפרק הבא.. באמת נהניתי מנוכחותה של פיית', תודה על ההתייחסות, נתי! סוף סוף ב'פרקים הקודמים' לא הראו את הלילה של קורדי וקונור, ודווקא לפרק הזה זה היה חיוני.. אבל נמאס לי לראות אותם שוב ושוב. החבורה מוצאים את אנג'לוס שותה את לילה, והו מסנן להם-Oh, geez, fellas,this isn't what it looks like. הוא יוצא מהחלון, וכולם רואים את לילה שוכבת על הרצפה. מתה. יש קלוז אפ על פניו של ווסלי, הוא לא ממש אהב אותה, אבל כואב לו לאבד אותה. זה בדיוק המשפט המפורסם "אתה אף פעם לא יודע כמה אהבת משהו עד שאתה מאבד אותו". זה בדיוק זה. היא חסרה לו. קורדי מפחידה אותי, ואני מניחה שיש לזה סיבה עם המבט המפחיד שהיא נותנת לפני שיר הפתיחה. היא הייתה ממש משעממת ומיותרת בזמן האחרון, אז החליטו לעשות סוף סוף משהו איתה. ואני שמחה על זה. קצת הרסו אבל כשכתבו את אלייזה דושקו בהתחלה, זו אמורה להיות הפתעה. כל החבורה מדוכאת ממש. כי עכשיו הם רואים, מודים במציאות, שמישהו מבפנים נפגע, גם אם זה מישהו שלא כולם אהבו, אבל זה יכול לקרות לכל אחד מהם. לילה מתה. והתקווה מתה יחד איתה. אנג'לו סנכנס לבר ומקבל קבלת פנים חמה. אם לחזור על דבריו בתחילת פרק שעבר- The great Angelus. הוא מחלק חתימות.. טוב, אולי בפעם אחרת. הוא מחפש את החיה. ווסלי מתנדב להרוג את לילה לחלוטין במקרה שהיא תקום כערפדית. והוא יורד למרתף, מתבונן בגופתה, ומתחיל לדמיין. הוא לא מסוגל להרוג אותה לגמרי. הוא צריך להבהיר לעצמו כמה דברים קודם כל. וזה מה שאשליותיו עושות בשבילו. You hated yourself for being with me. Or maybe you just hated yourself for loving being with me. בחייכם, אלה ספייק ובאפי של 'אנג'ל' או מה? הקטעים עם ווסלי ו'לילה' כ"כ יפים ועצובים. היא מזכירה את הדולר, וכל מי שאוהב אותם ביחד חוזר בחיוך של נוסטלגיה לאותה סצנה בה הם חתמו על הדולר, ומייד אח"כ התנשקו. קונור חסר סבלנות לגמרי, הוא רוצה לצאת, להרביץ, להרוג משהו. את אנג'לוס. אבל פיית' חזרה. היא בכלא, ויש הרגשה שהעניינים הולכים להשתנות. טוב לראות אותה. הסדרה בשלב הזה צריכה פנים חדשים ורעננים, טוב, היא לא חדשה, אבל לא ראינו אותה בסביבותיהם של אנג'ל והחבורה(שהייתה אז מצומצמת מאוד) מאז העונה הראשונה. בלי להחשיב את שיחת הטלפון עם אנג'ל ב-Judgment.. אז בקיצור, היא עושה לפרק טוב. חזרנו ללילה ו-ווסלי. הסצינות האלה ממש מעולות. הסדרה הייתה חייבת את זה ללילה ו-ווסלי. לא היה להם סיום הולם ל'יחסים' שלהם. לא היה להם את אותו נאום פרידה של באפי אל ספייק, אלא רק כמה מבטים בפרק שעבר, ואז היא מתה. ועכשיו הוא הורג אותה סופית, וקשה לראות את זה קצת. מה גם שהוא לא נתן לה לסיים את המשפט. הם לא נועדו להיות. יאדה יאדה יאדה, אנג'לוס בא אל השד, בורח, וקורדי שם. והיא מקשקשת על התכנית שלהם, והיא מנשקת! את השד! את הסלע המגעיל הזה! איכס.. לורן והחבורה עושים את הכישוף שהיה פעם בקריטאס(הא, הנוסטלגיה..) ולורן מעיר ש-Well, if we followed the recipe...should be cake. A demon violence-free zone cake. סתם אהבתי את המשפט. מי עוד חוץ מלורן יכול להגיד אותו? ווסלי הולך להוציא את פיית' מהכלא, ונחמד לראות אותם מדברים. חוזרים לנוסטלגיה בה הוא היה הצופה שלה והיא הייתה סתם קוטלת קשוחה. הרבה השתנה.. למרות שהם כן נפגשו, ב-Five by five בעונה 1, היא ניסתה להרוג אותו, אז זה לא זיכרון הכי מוצלח. אבל הם מדברים, הוא אומר לה שאנג'ל איננו. אנג'לוס חזר. היא מזהירה אותו להתרחק מהזכוכית, היא עוברת דרכו בהילוך איטי יפה מאוד, והם עוברים דרך עוד זכוכית, ונופלים על עוד זכוכית.. אאוצ'. היא שואלת אותו אם הוא בסדר, הוא משיב לה-Five by five. כמה נחמד. הוא ממלא לה את הפרטים על מה שקרה, והיא מנסה לקלוט. Angel's got a kid. "טינאג'ר שנולד שנה שעברה"? מתעדכנת בקשר לקורדי..A divine being. היא אומרת לווסלי שאין סיכוי שהיא מוותרת על אנג'ל, כי הוא היחיד שמעולם לא וויתר עליה, זה היה משפט מעולה, לדעתי. אולי הכי טוב בפרק. ווסלי אומר לה שלכן הם צריכים אותה פה. לכן זו צריכה להיות היא. הוא מעמיד אותה במבחן כושר קטן עם שני ערפדים, היא מצליחה. היא בכושר. Ah, it's like riding a biker. משפט פיית'י, אין ספק. הם מגיעים למלון, והיא מתלהבת.Suh-weet crib. ווסלי מציג אותה כפיית', קוטלת הערפדים. באותה שנייה נאנחתי. "קוטלת ערפדים, עכשיו הכל יהיה בסדר". באפי ופיית' תמיד הצליחו. פיית' פוגשת גם את קורדי, שכואב לראות אותה ככה כשחושבים איך היא נראתה במפגשה האחרון עם פיית' ב-Five by five, עדיין היה לה שיער ארוך ויפה. גם מתלהבת מהשם של גאן.Love the name. קונור ופיית' לא מסתדרים, ממש לא.The kid has a name. היא מגיעה, מעמידה כל אחד במקומו. עכשיו לא יהיה יותר בלאגן, אמרתי לעצמי, יש לנו קוטלת. אנג'לוס מסתובב ברחובות, שומע שיש קוטלת בעיר. והוא מתקשר לדון. לדון! מגניב לגמרי, העלה לי חיוך על הפנים. החבורה יוצאת ל-sakvage, להחזיר את אנג'לוס למלון, ובדך הם מפטפטים. קונור תוהה למה הקוטלת תמיד בת. ולפיית' יש תשובה מעולה. I dunno. Better at it, I guess. קנור עולה לפיית' על העצבים לחלוטין, וגאן גם לא פוחד לחשוף מה הוא מרגיש כלפיו. The kid's got a history of not doing what he's told. ועקב בעצבים המשותפים לקונור, גאן שמח שפיית' פה. אנג'ל עושה לפיית' קבלת פנים נחמדה מאוד. "WELCOME FAITH" היא עולה על הבניין למעלה, מחכה לראות את אנג'לוס סף סוף. פעם היא חשבה שהיא ראתה אותו, אבל זה היה טריק של באפי ואנג'ל, אז היא לא יכולה לחכות לפגוש את המקור. הוא משחק איתה, כמו שידוע שהוא אוהב לעשות. והוא מגלה את עצמו. ות ענק האבן. Honey, I brought a guest home for dinner. Let's eat. החיה מכסחת קצת את פיית', That's gonna sting in the morning. עוברים כמה צילומי קרב בהילוך איטי יפים במיוחד, ואנג'לוס מחליט שכדאי שמישהו יפריד ביניהם. והוא תוקע את הסכין בשד האבן. והוא מתבקע. אור עולה מתוכו, ומגיע ישר לשמש, שמאירה שוב. כ"כ שמחתי, אלה הדברים שהכי עצבנו אותי, השד המגעיל והבלתי- מובס, והשמש המוסתרת. ועכשיו זה בסדר.. אנג'לוס מבואס מזה שהשמש חזרה, ופיית' נראית מעוצבנת. והיא במהלך מבריק במיוחד שוברת את הזכוכית שמאחוריו והוא חייב לסגת. Catch you later. כולם במלון שמחים לראות את השמש, לורן מזמזם ding dong, the Beast is dead, שזו גרסה אחרת למה שאמרה רונה ב-Empty Places, זה לא ממש קשור, סתם נזכרתי. קונור ממש נראה שמח, הוא כמעט מדלג. מגיע לחדר של קורדי ומספר כמה נפלאה היא פיית'. A weakness for slayers? You're definitely his son. והיא מגלה את הדבר שמשאיר עוד סוף פתוח ומותח.We're having a baby. קונור המום. לחלוטין. היא מתקרבת אליו ומנשקת אותו. תעשו לי טובה, אין שום דרך בעולם שזו קורדי. מחכה בקוצר רוח לשבוע הבא.. מיה.