Salvage

c o n n o r

New member
../images/Emo41.gifSalvage../images/Emo41.gif

אנג'לוס חופשי החיה עושה טרור בלוס אנג'לס וקורדי מרושעת כולכם הולכים להנות מהפרק הזה במיוחד מיה (תדעי למה במהלך הפרק) התקציר של יס די הורס אז אני לא רושם אותו. וכרגיל ציטוטים נבחרים Angelus: That's right, brothers and sisters. The rumors are true. Angel has left the building, and I am back. Deamon (to angelus): Whoa. You're him. Talking to me. Not usually impressed by vampires, but this is such a—such an honor. Hey, could ya sign a little something for my hell-spawn? Make it out to Ashley. Guard : Hey, caught us by surprise. I mean, who'd be crazy enough to try to take you out? (holds the silver curved knife Deb used against Faith in his hands) Angelus : I know. But calling you a big dumb hunk of rock seemed a little on the nose. Come on... I'm teasing. It's been, what, a couple hundred years. You still want to kick my ass Cordelia : A weakness for slayers? You're definitely his son.

דיוויד פיורי גאוני.../images/Emo168.gif

(זה ההוא שכתב את הפרק הזה ופרק 10, עם החלום). הצורה שקורדיליה אמרה לקונור שהיא בהריון, והמוסיקה המפחידה הזאת שהייתה ברקע. אני זוכר שכשראיתי את זה באמת פחדתי! ופיית'.

The Raver1

New member
יותר הזדעזעתי מפחדתי...

מעניין מה היה יותר מגעיל, קורדיליה מנשקת שוב את קונור או קורדיליה מנשקת את החיה
מה שקצת חבל בפרק זה שדחסו בתוכו עלילה של שני פרקים לפחות. פיית' חוזרת, החיה מתה, אנג'לוס אנג'לוס, קורדיליה בהריון, ווס משלים עם המוות של המעצבנת, יותר מדי. אבל עדיין ממשיך בכבוד את המסורת של הפרקים הענקיים בעונה הזו. כל כך חבל שהסתפיילרתי לעונה הזו לפני כמה שנים שחשבתי שאני לא אראה אותה בחיים...:(

ALIAS ROCK ON

New member
בגלל זה הפרק כ"כ טוב הוא דחוס

בפרטים! הוא והפרק של החלום, מ-ה-מ-מ-י-ם כל פרק עם פיית' מדהים, את הסוף של העונה לא אהבתי כ"כ עם כל הסיפור של ג'סמין...

ALIAS ROCK ON

New member
דאם!!! שיט ../images/Emo58.gif מעלי.

סליחה אם הרסתי למישהו... למרות שזה לא כ"כ...

פרק מעולה היה

ומי שרשם שכל הפרקים שפיית' נמצאת הם גדולים צודק מאוד גם כשפיית' נמצאת בפרקים של באפי. בדרך כלל אני לא רואה אנג'ל אבל כשפיית' מופיעה בהם אני לא מפספסת. היא שחקנית גדולה

kittycatbone

New member
גם בכלל לא אהבתיאת הקטע

שהיא מנשקת את החיה
נתחיל בזה שזה דוחה. נמשיך בזה שמה הקשר בין החיה למשהו שמנשקים בצורה כזאת?
ועכשיו ברצינות- זה לדעתי היה כאילו סתם גרוע.. ש"שיואו היא רעה והיא המאסטר שלו, אז היא צריכה לנצל אותו מינית ולנשק אותו- כן למרות שזה יצור מאוד סלעי גדול ומגעיל"

barhenhalliwell

New member
מזה האפליות האלו ?

אז מה אם הוא יצור סלעי וגדול.. יש אנשים ( או אישה אחת העונה לשם קורדילה צ'ייס הרעה) שאוהבים אתזה.

kittycatbone

New member
כן,

אם אתה גיאופיל
(חח גיאולוגיה-אדמה-סלעים פיל- אוהב לעשות את זה איתם ..
)

פרק מדהים.

קודם כל פיית'!
הייתי חייב להוציא את זה חחח. אני חייב לומר שהבימוי והעריכה בפרק הזה איכותיים ביותר. שישעשע אותי כשווסלי וגאן מוצאים את אנג'לוס עם הגופה של לילה, הוא אומר להם "זה לא כמו שזה נראה". חייב לומר שכל הקטע עם המוות של לילה היה יפהפה, כל הדיאלוג העצמי של ווסלי היה מצויין, אוירה איטית וקודרת. היה מאוד יפה שלילה פתאום השתנתה לבגדים הרגילים שלה. אהבתי שהראו שלווסלי באמת היה איכפת ממנה, ובאמת רצה להציל אותה מעצמה. מהקטעים האלו שאני נזכר למה אני כל כך אוהב את הסדרה ואת היצירה של ג'וס. היה מגניב איך שהציגו לנו את פיית' בחזרה (תמיד טוב לראות את אליזה). היה קורע עם אנג'לוס בבר. אהבתי שזו הייתה מעין הדמייה לאיך מפורסם מרגיש במקום ציבורי. שהוא מת לחנוק את המעריצים שמשגעים אותו. זה היה גדול. והערפד עם המבטא הדרומי היה קורע ביותר. חח אהבתי שאנג'לוס קרא לו "פאקו". תמיד כיף לראות את אנג'ל יורד על מישהו. וזה היה משעשע במיוחד עם "החיה". והיה די מזעזע לראות את הנשיקה בין קורדי לחיה. עוד קטע יפה מבחינת העריכה והבימוי זה בשיחה בין ווסלי לפיית'. אהבתי מאוד שכל פעם שאנו רואים מהצד של השומע, אז הקול שמדבר נשמע בדיוק כמו בטלפון. עבודה יפה בעניין הזה. וכל הקטע של הקפיצה והנחיתה על המכונית היה גדול ביותר. אהבתי איך שפיית' לקחה פיקוד. סקסי משהו. מצחיק שקונור מתנהג בחרמנות כמו כל נער בגילו. אני אוהב ששמים דגש על דברים כאלו. היה צריך יותר פרד בפרק הזה. כשאנג'לוס התקשר לבית של באפי היה פשוט גדול. אהבתי איך שהוא ניתק. אהבתי מאוד את כל הסלוומושיין בקרבות. זה היה ממש יפה. במיוחד כשהחיה העיף את פיית' לתוך הקופסה. היה גדול איך שאנג'לוס הרג את החיה. אנג'לוס עשה את מה שהוא הכי גדול בו, תמיד עושה את הבלתי צפוי. ואימל'ה, הקטע בסוף גדול ומזעזע יחד. ורק לראות שוב את קורדי מנשקת את קונור זה
פרק מצויין. מהאהובים עלי בעונה הזו. ואני חייב לציין שוב, פיית'!

barhenhalliwell

New member
די סיכמת את הכל בצורה הכי טובה.

אינלי מה להוסיף חוץ מעוד פיית' !!! פיית'!! פיית'!!!

rds15

New member
העונה הזאת פשוט טובה.

אז כן, הקרדיטים בהתחלה די הרסו את העובדה שפיית' תהיה שם, אבל הפרק היה פשוט מעולה שאפשר לסלוח להם. פיית' חזרה[
], אנג'לוס מפקד על חבורת ערפדים עלובה בבר שדים שכזה, קורדיליה מרושעת עם תוכנית שמשלבת את אנג'לוס בתוכה, והריגת החיה באמת מחזירה את השמש, זאת לא רק פנטזיה מטופשת של אנג'ל אחרי הכול. אהבתי את הסמי-קרוסוברים עם העונה השביעית של באפי - מנסים להרוג את פיית' באמצעות סכין שנראית מאוד טכסית, והרוח של ליילה, שעד היום אני לא בטוח אם זה הFE או לא, משגעת את ווסלי קצת. והזכירו את דון. ואנג'לוס מודע לכך שהיא אחות של באפי. מה שקצת לא מסתדר עם הפרק הקודם. אם אנג'לוס לא היה במימד הזה כשעשו את הכישוף למחיקת כל מידע על החיה, איך הוא היה פה כשעשו את הכישוף ליצור את דון? אה, ו
על קטעי קורדי והחיה ועל הנשיקה בסוף. שמישהו יתקע בקונור יתד בלב ויגאל אותנו מייסורינו כבר. זה פשוט פדופילי מדי.

Angelos6

New member
פרק טוב ... =]

נחמד ביותר חוץ מהעפרפדים המגעילים והפתטיים !! איך אפשר לדעת אם קורדיליה היא קורדיליה או שהיא מישהו שהישתלט עליה באותו זמן.. מה נסגר ?!

kittycatbone

New member
בקשר לדון,

מצד אחד, זה מאוד נכון.. אבל מצד שני, יש לו עדיין את הזכרונות של אנג'ל.. כאילו, זה לא שכל מה שאנג'ל זוכר ועשה אנג'ל פתאום שכח ולהיפך. ככה שפשוט הוא ידע מי זאת דון בגלל אנג'ל. לפחות זה נראה כמו הסבר הגיוני
ועכשיו אני קולטת מה היה הקטע של הסכין הטקסית! ממש תהיתי כשראיתי היום את הפרק (כי לפני זה לא שמתי לב לזה) מה הייתה המשמעות של זה!!!!
בכלל, כל הקרוסואברים ה"כאילו" האלה, במיוחד כשאנג'ל התקשר לדון, פשוט גאוניים
לעוד שני פרקים אבל אין כמו כשווילו מגיעעעעעעעעעעעעעעה
חיח. מה שהכי גאוני גם, זה איך שעושים מן כימיה כזאת בין ווסלי לווילו, למרות שאין ביניהם שום קשר. חוץ מהעובדה שה*שחקנים* נשואים אחד לשני

c o n n o r

New member
לגבי הסכין היא של הפירסט..

לא נראה לי ש"המביאים" יכולים להיכנס לכלא שמור בכל כך קלות ולפי הסכינים שבעונה 7 זה אותם סכינים.

Loves Bitch

New member
הבחורה עם הסכין בעצמה אומרת

"הייתי צריכה את הכסף" מה שאומר ששכרו אותה היגיון פשוט

למעלה