Question Time

i love gina

New member
לא בטוח, אבל ספוילר

מה שאני יודע זה שג'ון בסופו של דבר יספר למרלנה את האמת (ואחרי השוק היא סלחה לו כי היא ידעה שהם היו תחת השליטה של סטפנו), וגם הופ תדע בסופו של דבר, והשלושה יסכימו שלא לומר לבו על כך שום דבר כדי לא לפגוע בו... אחר כך במסיבה שלקסי המרושעת עושה, אותה אחת שבה היא תרצה להחזיר את הופ לג'ינה, הופ באמת תחזור לאישיות הידועה לשמצה שלה לכמה שניות, עם ג'ון בחדר לבד, והם יתנשקו ובדיוק (כמה נוח...) בו יכנס, יראה אותם ויבין שג'ון הוא האבא... ילכו שם הרבה מכות עד שלקסי תתעצבן מאד ותעיף את כולם מאחוזת דמירה...

shanyz

New member
אבל....

לא עשו לו בדיקות!?!? איזה בית יחולים זה.?? מזה?

אני שאלתי את אותה שאלה!!!

כבר יומיים מאז שהוא נולד וכל הזמן הם אומרים שהם עשו לו בדיקות והכל בסדר אבל הם לא עשו כלום!!! איזה חוצפה!!! לא ראיתי את הפרק של היום אז אני יראה עכשיו.... היה משהו מיוחד היום?!? (בופ...יו נואו...)

shanyz

New member
ואז...

יראו שיש לו אלכוהול אבל הוא לא שתתה בכלל אז איך יסבירו את זה?

Vn Rule

New member
הופ תניח ש....

בתור ג'ינה היא הייתה שותה הרבה ושזה לבטח ההסבר ההגיוני

2DH

New member
לא ממש מדויק

היי אני חדשה פה והיום במקרה בשיעור ביולוגיה דיברנו על לידה והחלטתי לנצל את ההזדמנות כדי לברר מה זו בדיוק תסמונת אלכוהול אז שאלתי והמורה ספרה שבגלל שיש לתינוק רמה גבוהה של אלכוהול בדם הוא עובר תהליך גמילה והוא נמצא בכאבי תופת ולכן הוא בוכה כל הזמן... והגמילה בגיל כזה כשהמערכות בגוף לא מפותחות בכלל והוא תלוי כולו בגורמים חיצוניים נגרם נזק מוחי ברמות שונות אותו דבר תקף לגבי ילד של הורים מסוימים

מה זאת אומרת ילד של הורים מסויימים?

כל הכבוד על ההגדרה היפה! לא יכולתי להגדיר את זה יותר טוב... לצערי, אני מכירה מקרה כזה מקרוב אז אני יודעת על מה מדובר!

שאלה על שון ובל...../images/Emo58.gif תמונה

ברור לי שבסוף הם יהיו ביחד אבל האם הם גם יתחתנו בסוף?!? אם כן ואם לא...ממתי התמונה הזאת?!? --->>>

CityGirl9

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo8.giflike father like son.....

או בעברית התפוח לא נפל רחוק מהעץ... לטובה כמובן.

למעלה