Question Time

shanyz

New member
שאלה|ספויילר|

תגידו, מה נסגר עם התינוק של הופ (של מרלו
) למה הוא לא מפסיק לבכות???

Vn Rule

New member
2 שאלות ספויילר

1. מי האבא של אייזק (הבן של הופ ולא של מרלו)? 2. הם קרי ומייק יחזרו?

rex2

New member
רציתי לשאול

מישהו קרא פנאי פלוס? אז במדור מסתבנים קריסטין סטורמס{בל} אומרת שיש לה כרגע התאהבות באיזה שחקן למישהו יש השערה על מי מדובר?

MyStErY LaDy

New member
שאלה!!

הלו אבריוואן.. רציתי לשאול בסוף מי יסתבר שהאבא של התינוק של הופ??

ספוילר...או שלא ממש!

רמת האלכוהול הגבוהה בדם שלו גורמת לו לבעיית עצבים במוח! הוא לא יכול להפסיק לבכות כי הוא לא שולט בזה! זה כמו להיות שיכור כל הזמן!

i love gina

New member
ספוילר

1. האבא של הבן של הופ הוא לא סטפנו לא ג'ון אלא בו!!!!!!!!!!! 2. עד היום הם לא חזרו, ואין גם שום תוכנית להחזיר אותם...

היא אמרה שזה מישהו מהסדרה?!?

אם כן אז...אני רק מנחשת.... אולי שון, או בריידי, או אולי פיליפ...לא יודעת...

rockchick5

New member
../images/Emo58.gif

בו.. הוא והופ יזכרו שפעם הם היו איזה לילה אחד בפריז נראה לי..

כן......./images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

בו היה עם הופ לילה אחד בפריז כשהיא הייתה תחת האישיות של גי'נה ואותון סטפנו סימם! הם שכבו וזה היום שבו זאק (השם שלו שיוחלף מאייזיק) נוצר!

soapsfan

New member
אין לי

אבל באתר הזה יש פרומואים מהפרקים האלה http://www.dayscentral.com/media/ תסתכלו למטה..זה בערך מתחיל מ #56 Baby Switch 21--"Hope reunites with her son...and the search continues..." (752 Kb)

CityGirl9

New member
הבהרה..../images/Emo8.gif../images/Emo58.gif

זה לא יכול להיות בריידי היות והוא אחיה.. פילפ יהייה קצת עסוק עם קלואי בשנתיים הקרובות... אז זה רק שון (מהסדרה ) ב real life לא ידוע לי על משהו.

rex2

New member
היא אמרה

שהיא אמרה שיש לה התאהבות אמיתי ז"א במציאות באיזה שחקן בטלוויזיה

Vn Rule

New member
שולט!!

איזה כיף איזה כיף!!! זה פשוט מושלם ומתי יגלו שהוא האבא? בטח כשיגלו על ההחלפה של התינוקות, נכון?

i love gina

New member
ספוילר

כן, קצת יותר מאוחר... בו והופ יסעו עם זאק (הבן הביולוגי שלהם... הם החליפו את השם...) לפריז כדי לנסות לברר מי האבא של התינוק. כשהם יהיו בפריז הופ ובו ביחד יתחילו להזכר שלילה שבילו ביחד בפריז... כשהופ הייתה ג'ינה, ובו היה נתון לשליטה של סטפנו (פנטומימאי אם זכור לכם...) השניים ישמחו מאד לגלות שזה הלילה שזאק נוצר, ושבו הוא האבא המאושר...

santa barbara

New member
ספויילר...

בו יספר להופ שהוא חושב שהוא לא האבא? או שאיך היא תגלה את זה?? ומתי?

שלזי1

New member
../images/Emo58.gif

הופ וגם כל שאר סאלאם תחשוב שג'ון הוא האבא כולל בו

למעלה