Prisoners

Da Fish Snake

New member
../images/Emo41.gif Prisoners ../images/Emo41.gif

מישהו יכול להסביר לי מה טוב באסירים? חוץ מהעובדה שאנשים אחרים יכולים לשחרר אותם ולקחת אותם לעצמם? מה זה עוזר לי להחזיק שבויים? ואיפה אני רואה כמה יש לי?... תודה...

freesoul21

New member
אין שום דבר טוב באסירים, אתה לא

צריך אותם והם לא עוזרים לך. ב WAR ROOM יש PRISON ושם רשום כמה יש לך

Da Fish Snake

New member
../images/Emo4.gif

איזה רעיון מעפן זה... נראה לי זה בשביל להעביר אזרחים מאוייבים לחברים... אבל זה אידיוטי.... צריך לעשות שאפשר למכור אותם או משהו כזה...

aviad u

New member
יש לי רעיון לגבי האסירים

שבישביל לשחרר אותם יצטרכו לשלם לך סכול כסף נגיד 1000 כסף על כל שבויי לדוגמה מדינה A לקחה 50 שבויים של מדינה B עכשיו למדינה B יהיו 2 אפשרויות 1. לתקוף את אותה מדינה ולשחרר את השבויים 2. לשלם כסף בשביל לשחקק אותם ואפשר שעד שמדינה B תשחרר אותם הם יביאו לך כסף כל תור (כמו אזרחים רגילים) ואז כבר הרבה אנשים יתחילו לקחת שבויים מה אתם אומרים?

shabtay12345

New member
אולי המדינה שלקחה שבויים

תשלם כסף אם היא רוצה ותהפוך אותה לאזרחים שלה

Ofir D

New member
ערן לדעתי אתה צריך ליצור מצב

שאם יש שבויים אז אחוז המורדים יגדל יותר ויותר ככה שנהיה חייבים לשחרר אותם עבור סכום כסף/כמות של כוח/ נשק מסוים

KicK Ass9

New member
הוצאה להורג (עו רעיון בתוכן)

מחנות שבויים- השבויים יעבדו בחינם עבור המדינה (יעשו מה שתחליט שהם יעשו, למשל שהם ישיגו איזה משאב שלא עשית עדיין, ואז אפשר יהיה למכור אותו). ועל כל 50 עובדים אחוז המורדים עולה ב-1% למשל.

roeiky

New member
תוכל לנסות להפוך אותם לעבדים

שיכנסו לך הרבה כסף ואם לוקחים ממך אנשים והופכים אותם לאסירים אז מתחיל להיות מרדים ואתה מתחלש

Da Fish Snake

New member
../images/Emo41.gif הנה רעיונות פשוטים וטובים.. ../images/Emo41.gif

או שיהיה אפשר לאמן אחוז מסוים מהם לחיילים... או פשוט שיהיה אפשר למכור אותם תמורת סכום כלשהו וזאת תהיה דרך מצוינת להרוויח זהב, לחטוף חיילים של האויב ולמכור אותם...

KicK Ass9

New member
נסיון נוסף להקפיץ

הקפצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הצפקההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הקפצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הצפקההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הקפצההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הצפקההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה