Patch 0.47

miss_t

New member
לגבי מה שהיה שנה שעברה../images/Emo203.gif

היה אפשר לעשות את המשימה של ההורים כל יום- ומכל משתמש בכל משתמש אנשים קיבלו את הנקודות שנאספו למרות שמייפל/נקסון ביקשו לעשות רק במשתמש העיקרי. אני מניחה שהם ביקשו את זה כדי למנוע את זה שלמישהו יהיה המון קאש או כי לא הייתה להם דרך לעקוף את זה כך שמה שנראה לי כדאי לעשות זה בכל ימי החודש את המשימה של ההורים מכל המשתמשים. כי סה"כ אם לא ידעו איזה משתמש ראשי שלך ויתנו על כולם (לפי דעתי - לא בטוחה!!-אפשר גם לעשות משרתים שונים ולקבל מרוכז). תרנגולות יש המון ובשפע בדאנגן, במפה המרכזית שהיא מפצלת בין מעבר להנסיס/פריון/קנרינג זכור לי שב-EL NATH היו מלא תרנגולים במפה בדיוק במעבר בין עיר הקרח למגדל במגדל של לודי יש ויש מצב שיוסיפו בעוד מקומות רק צריך למצוא מקום נוח כי בטוח שיעשו KS למי שחלש הביצים שמביאים לקודי- הוא מביא מתנות ונדיר שיביא תרנגול (שהופך אחרי הפאץ לחיה) ניסיתי המון שנה שעברה לקבל תרנגול רוקנתי את כל ה ETC שלי(חוץ מפריטי untradeable שנעלמים) ובאתי אל קודי עם כל הביצים לפחות 5 6 פעמים עם ארגז מלא, פשוט לא היה לי מזל מקווה שלכולם יהיה מזל בזכייה בהמון מייפל פוינטס- אל תוותרו על זה ושתזכו גם בתרנגול!!!! (ואז תשתשמו בנקודות כדי לקנות לו meso magnet/item pantch) זהו אלו המסקנות שלי מקווה זה עדיין ככה בהצלחה לכולם חבל לי שאני לא אוכל לזכות בנקודות האלו
ליאת

ליאתוש../images/Emo24.gif

הלכתי לראות אם מקודי יש משימה ואין כלום
מאיפה אני משיגה את הביצים עבורו..? יש מצב שהמשימה הזו לא פתוחה??

miss_t

New member
תנסי לעבור ערוץ

תבדקי אם המשימה זמינה במשימות (לחצי על Q) יתכן והגבילו את המשימה לרמה 10 בעקבות שנה שעברה? תשובה- אין לי מושג - לא יצא לי להכנס עדיין

l a h a v100

New member
תודה על העזרה../images/Emo8.gif

אני אעשה עם כל השחקנים שלי בסוףXD להזיק זה לא יכול :p ד"א עשיתי עוד משימה של הMOB עכשיו אני מקווה שעשיתי אותה טובXD אם כן אז יש לי 2k מייפלפוינטס... ועוד אלה מהאוונט. ואם תשימו לב הם העלו עוד משימה של mob אבל אי אפשר ממש לעשות אותה כי אי אפשר לשלוח להם כלום עדיין <>

ח0חו0ית1

New member
מישהו בבקשה יכול להסביר

מה בדיוק צריך לעשות במשימה של ההורים? איפה אני משיגה מה שהם מבקשים? אחרי שאני מביאה להם את מה שהם מבקשים, זה אומר שבעיקרון סיימתי את המשימה להיום או שצריך להעביר את זה לעוד מישהו כמו שנה שעברה? תודה מראש:)

One Minute

New member
דנע

את משיגה את הפריטים של הקווסטים דרך התרנגולות שיש מימין להנסיס או בבית הרדוף את מסיימת את המשימה והולכת לדבר עם אנדי מטרגט [הוא בהנסיס] ואז את מקבלת או 200 או 250 נקודות מייפל וסיימת את המשימה

XxTherionxX

New member
מפות של תרנגולים...

בנתיים ממה שראיתי... במפה מימין להנסיס יש קצת.. במפפה שיוצאים מסליפיווד ומפה אחת מעליה כשהולכים לכיוון פריון... אבל מקום שבאמת מפוצץ בתרנגולות.. NLC!!!! 2 המפות כל הפילים מצד ימים של העיר מפוצצות תרנגולות... לא יצא לי להסתובב יותר מידי אתמול... נראה מה נמצא היום..

One Minute

New member
חחח אבל זה מתוסבך לאללה!

נגיד , כשאני רוצה למשל להשלים את המשימה של ההורים , עדיף פשוט ללכת מימין להנסיס ושם להרוג אותן , מפילות את זה מהר וספאון טוב , וכשגומרים את המשימה חוזרים אליהם מהר^.^

XxTherionxX

New member
יאפ...

אבל אין שם מספיק כדי לקבל דרופים... בנתיים מצאתי 2 כובעי פילגרים... 1 נתתי לבעלי

למעלה