P

קזאר

New member
קזאר המסכן

נסעתי לגליל לסופשבוע של כיבוי מוח. טוב לחזור. תנו לי קצת זמן ואני גם אכתוב על פייבמנט.

Emc2

New member
P - מוזיקה שחורה

People Under The Stairs זוג ראפרים/מפיקים/מספלים בחסד מלוס אנג'לס. מחזירים את ה"פאן" להיפ הופ העכשווי עם הרבה נגיעות ג'אזיות-Fאנקיות ומקצבים לטיניים קליטים. (נ.ב. יותר מדי שירים מתעסקים בסמים, אבל מה אפשר לצפות מהיספני ושחור ;)) Promoe חבר להקת Looptroop השוודית, אחד מהראפרים היותר מעניינים שקיימים היום באירופה בפרט ובעולם כולו ככלל. הפקות מצוינות, במיוחד האלבום האחרון שלו The long distance runner שנטה באופן גס להשפעות הראגה. Poor Righteous Teachers חלק מגל שנות השמונים המאוחרות שהתחיל באיזור ניו יורק של להקות ראפ איסלמיות כדוגמאת Brand Nubian. היו מפורסמים בשנות התשעים המוקדמות בתקופת הפריחה של סגנון הג'אז ראפ ביחד עם להקות כמו טרייב קולד קווסט וארסטד דוולופמנט, שהלך ודעך בשנים האחרונות. מעולם לא היו ענקיים, אבל תמיד נחשבו פנינה לאוהבי הסגנון המסוים הזה The Pharcyde מה כבר אפשר להגיד על אחת הלהקות המעניינות ביותר שקמו בז'אנר הזה, הלהקה שהביא את הקלאסיקה Bizarre Ride II the Pharcyde והשיר שרבים טוענים שהוא בעל הליריקה הטובה בעולם passin' me by. הרבה ככל הנראה, אבל את זה אני אשאיר לכל מי שעוד לא הספיק לשמוע אותם Prince וכל מילה נוספת מיותרת Parliament להקה הFאנק הענקית (גם כמותית, היו זמנים שהיא כללה מעל 50 נגנים) בניצוחו של ג'ורג' קלינטון האגדי ושירים כמו Funkentelechy או Flash Light. (מחווה לכל אותם אנשים שגדלו בשנות השבעים)

Brenman

New member
../images/Emo23.gifPink Floyd../images/Emo23.gif

יש צורך לפרט? אחת מהלהקות החשובות והמשפיעות ביותר בהיסטוריית הרוק. נדיר שהרכב כל כך מושלם נוצר. נראה לי מיותר לפרט כאן על שירים מוכרים ועל אלבומים מומלצים, אבל הייתי חייב להזכיר אותם (וזה גם משתלב עם העניין של ה-70s...) על pavemnet ועל ה-pixies מישהו כבר בטח ידבר, אז אני רוצה להזכיר במילה או שתיים את Joe Pernice. הבחור הוא סוג של singer songwriter אלטרנטיבי מוכשר מאוד, שמעורב כל פעם באיזשהו פרוייקט/הרכב אחר. אני אישית מכיר אותו מ-Chappaquiddick Skyline - ההרכב האחרון שלו. הסגנון שלהם הוא מין פולק רוק אלטרנטיבי, וגם הם מאוד מומלצים.

Rusty Cage

New member
לקחו לי את פרל ג'אם../images/Emo10.gif

אני יודעת שכבר רשמו את אלה,אבל לא פירטו אז: The Pixies להקת האינדי הגדולה והמשפיעה ביותר של סוף שנות ה80-תחילת ה90. הוקמה ב-1986 ע"י בלק פראנסיס (גיטריסט+סולן) וג'ואי סנטיאגו (ליד גיטר), ובהמשך צורפו גם הבאסיסטים/סולנית שנייה קים דיל והמתופף דייוויד לאברינג. יחד הם עשו 4 אלבומים מלאים (פלוס אלבום בי-סיידס ואי פי אחד) ששילבו בתוכם פאנק-רוק אמריקאי כסחיסטי,בריט-פופ,רוק קלאסי,מוזיקת גולשים ומה לא... כל זה יחד עם טקסטים הזויים במיוחד,הצרחות של פרנסיס והעדינות של דיל (שיצרו הרמוניה מושלמת) וניסורי גיטרה עצבניים של סנטיאגו,הפכו את הפיקסיס ללהקת האינדי הגדולה והמשפיעה היותר של סוף שנות ה80-תחילת ה90. אה,והם גם התאחדו לא מזמן,אבל אין לי מושג מה קורה עם זה ואם הם יוציאו עוד אלבום... Pantera בעיקרון פנתרה התחילו את דרכם כלהקת גלאם-רוק,אבל (למזלנו) הם ירדו מהרעיון אחרי כמה אלבומים כושלים וסרוחים לאללה... בשנת 90' הוציאו את Cowboys from Hell (שבעצם נחשב בעיניי רבים כאלבום הבכורה שלהם,בגלל שנוהגים להתעלם מהקודמים,ובצדק),ומאז ועד האלבום האחרון Reinventing The Steel (שנת 2000),פנתרה הפכה ללהקת ת'ראש מטאל עצבנית ועוצמתית.קלאסיקת מטאל. ועכשיו אני אשתוק ואפסיק לזיין ת'שכל. אני לא הכי טובה בדברים האלה פשוט...אז סליחה

MiRuinaVida

New member
../images/Emo45.gif על Pantera ../images/Emo45.gif

להקה מעולה! לא כתבתי עליהם כי חשבתי שהם יותר בכיוון של מטאל.. האלבום Vulgar Display Of Power - שיא היצירה שלהם. השירים This Love ו-Hollow פשוט אגדתיים!

NiKi†a

New member
../images/Emo26.gifלמה לעזאזל הם לא מופיעים?!

Placebo! ההרכב של פלסיבו כולל את סולן הלהקה-בריאן מולקו, את סטפן אולסדל על הבס, הקלידים והגיטרה ואת המתופף סטיב יואיט (שעזב וחזר). אלבומם הראשון שילב השפעות מסוניק יות',פי. ג'יי. הארווי וטום ווייטס. בינואר 1995 קיימו פלסיבו את הופעת הבכורה שלהם ב- "Rock Garden" בלונדון. בעקבות הצלחת הסינגל Come Home (מהאלבום הראשון) וגם בעקבות סיבוב ההופעות המוצלח שלהם הפכה הלהקה למוכרת ומוצלחת. ב-1996 חתמה הלהקה עם " Hut Records", והתחילה להקליט חומרים לאלבום הבכורה שלה. Placebo, אלבום הבכורה, הוקלט בסתיו 96', יצא בקיץ של אותה שנה והגיע לאלבום זהב :) ב-1998 החלו לעבוד על אלבומם השני "Without You I'm Nothing" ובאוגוסט 1998 יצא הסינגל הראשון מתוך האלבום שנקרא “Pure Morning” (והגיע למקום 4 במצעד!) ובאוקטובר האלבום יצא לחנויות. האלבום כלל אוסף שירי אהבה שעניינם שיברון לב ובדידות. אלבומם השלישי נקרא Black market music. בשנת 2003 הוציאה פלסיבו את הסינגלים "This Picture" ו-"Bitter End", מאלבומם הרביעי Sleeping With Ghosts שמתוכו יצא גם הסינגל Special Needs שהרוב מכירים אותו בעקבות הפרסומת לפוקס (=\). (יש לי את 2 האלבומים הראשונים ואת האחרון, האחרון נורא ממכר). Papa Roach להקת מטאל אלטרנטיבית מצפון קליפורניה. הוקמה ב-1993 וב-1997 הוציאה את אלבומה הראשון Old Friends from Young Years שהפך ללהיט. חוזה הקלטות ב-Dreamworks Records, שהביא ליציאת האלבום השני של פאפא רואץ', Infest, בתחילת שנת 2000. P.O.D להקת ניו מטאל, הוקמה בשנת 1992 בארה"ב.

Rusty Cage

New member
אמממ מ'זתומרת מטאל אלטרנטיבי?../images/Emo12.gif

פאפה רואץ' זה ניו מטאל... או שזה אותו דבר?

פוֹלי

New member
Paul Weller

You Do Something To Me הוא השיר שאני חושבת שאני מוכנה להודות בפה מלא שהוא השיר השני האהוב עליי ביותר, למרות הקיטשיות שלו. עוד מתקופת The Jam שפרצה לי אי שם בסוף שנות השבעים בבריטניה ועד לתקופה של היום שהוא ממשיך ליצור כסוליסט ועושה את זה בהצלחה (לטעמי)

goldyboy

New member
Pרודיג'י

קשה לי קצת להגדיר אותם (טכנו? ברייקביט?) וגם להגדיר אותם יהיה לעשות להם עוול. הלהקה הנהדרת הזאת התחילה את הפעילות שלה בסוף שנות ה-'80, כשליאם האולט עבד כדי ג'יי והפיק קטעים משלו. הוא השמיע אותם לקית' פלינט ולליורי ת'ורנהיל, שנדלקו והצטרפו אליו כרקדנים. מקסים ריאליטי הצטרף אליהם בתור זמר ובשנת 1990 הם חתמו חוזה עם חברת התקליטים XL והוציאו את אלבומם הראשון "The Prodigy Experience", ששילב ברייקביט, דראם נ' בייס, טכנו וסימפולים של דאב, בעיקר בשיר "Out Of Space", שנעשה מסביב לשיר של לי "סקראץ'" פרי. אחרי צאת האלבום, אחרי שמספר שירים מתוכו הפכו ללהיטים, הם יצאו לסיבוב הופעות מצליח. בשנת 1993 חזרו לאולפן והוציאו את האלבום "Music For The Jilted Generation", שמתוכו צמחו להיטים כמו "No Good", "Voodoo People", ובשנת 1994 זכו בטקס פרסי MTV בפרס להקת הדאנס של השנה. בשנת 1997 יצא האלבום "The Fat Of The Land", שכלל את הלהיט "Firestarter", שבו שר קית' פלינט, בפעם הראשונה, ואת "Smack My Bitch Up", למי שזוכר את הקליפ שנאסר להקרנה, אח"כ צונזר, ובשעות הקטנות של הלילה הוקרן בגרסה ה"לא מצונזרת", שלא זכור לי שנרעשתי ממנה. לא ברור לי אם הם עובדים על אלבום חדש, אבל אני עדיין מחכה. כשעבדתי ברום סרוויס בהולידיי אין בת"א, בשנת 1996, יצא לי לשרת אותם אישית, והם התגלו כאנשים מקסימים ואדיבים מאד. קית' פלינט, עם כל הפוזה של ה"ילד הרע" שיש עליו, התגלה כילד טוב בריטי, נחמד מאד. מאד נהניתי לעבוד אתם. הם גם השאירו טיפים טובים
.

tapozi

New member
הגיעה הזמן

שלך, תפסיק לחכות הם כבר הוציאו את הדיסק החדש שלהם והוא מצויין

tapozi

New member
איזה התרגשות

תשמע אני רואה שאתה ממש להוט אז אני יתן לך את הפרטים 1.הדיסק יצא לא מזמן אני מדבר איתך על פחות מחודש 2.הדיסק ניקרא "always outnumbered,never outgunned" זהו ,מקווה שעזרתי ותהנה

הייתי בטוחה שלא יזכירו אותם

אכן אבן דרך במוזיקה האלקטרונית.הייתי מעדיפה שלא יוציאו דיסקים יותר, במיוחד כשזה כבר לא זה. וכמובן שאין על אאוט אוף ספייס, יש לי אפילו קסטה מגיל 14 עם הרימיקסים.

TheAro

New member
הרחבה על Puressence

אז ככה: Puressence מגיעים ממנצ'סטר. הלהקה "נולדה" בהופעה של ה Stone Roses כשהסולן James Mudriczki (שמתבלט מיידית בזכות קול ייחודי) ביחד עם הבסיסט Kevin Matthews נפגשו והחליטו להקים להקה. הגיטריסט היה ניל מקדונלד (שעזב בשנה האחרונה והוחלף ע"י Lowell Killen). המתופף הוא Anthony Szuminski. אלבומם הראשון, משנת 1996 נקרא בפשטות Puressence. לא זכה לחשיפה מספקת ולהצלחה מסחרית רחבה אבל יצר גרעין מעריצים קנאי ואיכותי בבריטניה והצלחה מסחררת (דווקא) ביוון. קטעים נבחרים (לטעמי): Near Distance I Suppose Mr Brown Traffic Jam In Memory Lane India האלבום השני מ1998, נקרא Only Forever, קליט יותר ואף הכניס שני שירים ל Top 40, למרות המשך זילזול מצד חברת התקליטים שלא פירסמה אותם מספיק. קטעים נבחרים: Sharpen Up The Knives This Feeling All I Want Street Lights Never Be The Same Again Turn The Lights Out When I Die Gazing Down האלבום השלישי מ2002, נקרא Planet Helpless, היה בעל פוטנציאל מסחרי מצויין והסינגל הראשון אף נכנס ל Top 40, אבל בגלל המשך הזילזול מחברת התקליטים, הלהקה עזבה את החברה ופנתה לפירסום עצמאי. מאז הם מתרכזים בהופעות, בעבודה על האלבום הבא ומציאת חברת תקליטים שתיתן להם את הכבוד הראוי. קטעים נבחרים: Walking Dead She's Gotten Over You Make Time You Move Me Heart Of Gold ללהקה ביסיידים נהדרים ובעתיד הקרוב תוציא בצורה עצמאית דיסק בהופעה חיה ויש תוכניות גם לאוסף ביסיידים. ביסיידים נבחרים: Another Day, Another Night London In The Rain The Drone Fifteen Years Sick Of Waiting Gutter Girl Along The Shore Let Down Emotion My Eyes Are Streaming Only Holy Maybe הלהקה מיוצגת בארץ (לפחות עד האלבום השלישי) ע"י הליקון. האתר הרשמי: http://www.puressence.co.uk ללהקה כמה קשרים ומכרים בארץ, בעבר היה תיכנון כמעט סופי להגיע שהתבטל מסיבות טכניות. בתקווה, נראה אותם בעתיד. כיוון שהם הצלחה אדירה ביוון הם מופיעים שם הרבה והמרחק משם לישראל כידוע קצר. תיהנו, מומלצים בחום !

למעלה