Oh Mother

תראו יש כאלה שחושבים שהסינגל יצליח..

האמת שממש מזמן, שזה בערך כמה חודשים טובים, הצהירה חברת התקליטים של כריסטינה אגילרה כי תשחרר את הרצועה השביעית, "או אמא", מהדיסק הראשון של האלבום הכפול האחרון שלה, "בחזרה לשורשים" כסינגל אירופאי רביעי. הייתי קצת בשוק לגלות זאת אבל סוף סוף היא בוחרת שיר שממש אהוב עליי מהאלבום האחרון, בלדה מקסימה ומרגשת שכובשת כל מאזין עם השמיעה הראשונה. הסינגל בטוח יצליח במצעדים האירופאיים כמו שצריך, אני מקווה. הבעיה היחידה כרגע היא הקליפ לסינגל, מה הבעיה בעצם? הקליפ הוא בעצם הביצוע לייב של השיר מתוך סיבוב ההופעות העולמי האחרון שלה, אז נכון שהביצוע מרגש וכובש כמו כל הופעה של הדיווה האמריקאית הבלונדינית עם הקול הניצחי והבלתי מעורער, אבל אני חושב שהיה צריך תוספת של קליפ מרגש כמו "בגללך" של קלי קלארקסון וזהו. אחרי הכל, הליריקה כל כך נוגעת ללב, מרגשת ומאחדת שצריך לראות על היא בעצם מדברת. התבאסתי מהקליפ וחבל. אבל תנו לי להסביר לכם למה היא בעצם לקחה את הקליפ הזה דווקא מתוך סיבוב ההופעות. ב11 לדצמבר תשיק אגילרה את הדי וי די של סיבוב ההופעות העולמי הספציפי הזה, הקליפ בעצם אמור לקדם את הדי וי די הזה שנקרא "בחזרה לשורשים : לייב אנד דאון אנדר" ועטיפת הדי וי די פשוט מדהימה. הדי וי די יכלול כמובן קטעים מאחורי הקלעים, ראיונות, ואת כל 21 הקטעים שביצעה בסיבוב ההופעות זה לקוח מתוך הבלוג המלוכלך.. אני יודעת שזה לא ממש נחשב, אבל יפה לראות שיש כאלה שעוד מאמינים! חחח

למעלה